Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ: "ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ..."!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο Άρκανσο των ΗΠΑ, ιδιαίτερη πατρίδα του Μπιλ Κλίντον, για να λάβει μέρος σε ένα συνέδριο. Λόγω της διαφοράς ώρας, σήμερα το πρωί κοιμόταν...

Το τηλεφώνημα από την Αθήνα, τον ξύπνησε. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews.gr ήταν συγγενικό του πρόσωπο που τον ενημέρωσε για το δημοσίευμα της εφημερίδα Espresso που τον φέρει να βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου με την επί 25 χρόνια σύζυγό του Άντα Παπανδρέου. Λεπτομέρειες για την είδηση του διαζυγίουμ εδώ).
Η αντίδραση του κ. Παπανδρέου ήταν άμεση: Τι είναι αυτά που μου λες. Ξέρεις τι ώρα είναι εδώ, άφησέ με να κοιμηθώ. Αφού εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι αυτό δεν ισχύει. Όταν ξημερώσει εδώ θα συνεννοηθούμε για να δούμε αν αξίξει τον κόπο να κάνουμε ανακοίνωση διάψευσης του δημοσιεύματος.
Η ανακοίνωση αυτή τελικά εξεδόθη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και ήταν εξαιρετικά κατηγορηματική και λιγόλογη: «Σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Παπανδρέου ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Όλα έχουν ένα όριο.»
Άλλες πληροφορίες του koolnews.gr αναφέρουν ότι η Άντα Παπανδρέου που βρίσκεται στο σπίτι τους στο Καστρί έμαθε έκπληκτη για το δημοσίευμα πίνοντας καφέ  και δεν έκρυψε την έκπληξη και τη δυσφορία της.
Για την ιστορία, η κόρη του Μαργαρίτα που εμπλέκεται στο δημοσίευμα βρίσκεται στη Ηράκλειο της Κρήτης.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου