Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! SOS ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΤΟΥΖΑ: ΖΗΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

H Κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αρπάζει τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους και τα δίνει στον Στουρνάρα! Ναι, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, τον κολλητό των τοκογλύφων της ΕΕ και της Λαγκάρντ! Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα ξεπουλιέται ολόκληρη, κινδυνεύουν δε άμεσα και τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων και δη του δήμου Παπάγου-Χολαργού ο οποίος διαθέτει 1,5 εκατομμύρια ευρώ! 
Γι' αυτό τον λόγο και η παρακάτω παρέμβαση του Δημήτρη Τούτουζα ο οποίος απευθύνεται στον Πρόεδρο του ΔΣ. κ. Οικονόμου και...


Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού,

Με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 41/τ.Β/20-4-2015), για μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των ΟΤΑ (πλην των ταμειακών αναγκών του επόμενου δεκαπενθημέρου) στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και τη σχετική ανακοίνωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, κρίνω σκόπιμο να συγκληθεί άμεσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, ο Δήμος μας πρέπει να δράσει συλλογικά και αποφασιστικά αποτρέποντας την υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης η οποία:
·         πλήττει βάναυσα τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των ΟΤΑ,
·         θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά τους και
·         δημιουργεί αβεβαιότητα για την πληρωμή της μισθοδοσίας του προσωπικού για το χρονικό διάστημα πέραν του δεκαπενθημέρου.

Ειδικά τον Δήμο μας, του οποίου τα ταμειακά διαθέσιμα - όπως έχει ανακοινωθεί από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο - ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο της τάξης των πέντε εκατομμυρίων, μια συνολική ή μερική υποχρεωτική μεταφορά τους στην Τράπεζα της Ελλάδας αποτελεί κατάφορη αδικία για τους συνδημότες μας. Τα χρήματα μας, που με τόσο κόπο μαζεύτηκαν από τα δημοτικά τέλη και τις εισφορές μας, βρίσκονται σήμερα σε υποχρεωτική κατάσχεση από το κράτος. Χρέος μας αποτελεί, να υπερασπιστούμε τα έσοδα του Δήμου μας, για το καλό του Τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας καλώ όλες και όλοι μαζί - πέρα από μικροπαραταξιακά συμφέροντα - να συνταχθούμε στην προσπάθεια ακύρωσης αυτής της ΠΝΠ με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο.


Με εκτίμηση,

Δημήτρης Τούτουζας
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού




22 σχόλια:

  1. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ??? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ??? ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ?????? ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ??? Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο Κεχρής ζήταγε ως Δημοτικός Σύμβουλος του Νικολάου σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου ήταν καλά;;; Άσε μας ρε φίλε/η ... Αυτό είναι το πρόβλημά σου ή η ουσία; Και για να μην νομίζεις ότι τα λέω απ΄το κεφάλι μου: http://indobserver.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3085.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δημήτρης Τούτουζας είναι από τους καλλίτερους Δημοτικούς Συμβούλους που έχει βγάλει ο τόπος μας . Έχει μέσα του ΑΝΘΡΩΠΙΑ και το έχει αποδείξει αμέτρητες φορές όταν όλοι αυτοί οι ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ που ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ τον Χολαργό αδιαφορούν προκλητικά για τον ανθρώπινο Πόνο και Αξιοπρέπεια . Έχει στηρίξει πολλές φτωχές . οικογένειες όπως πρόσφατα αυτή στην Δαρδανελίων , ενώ η οικογένεια του έχει δώσει ΕΛΠΙΔΑ σε αμέτρητους ασθενείς ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ . Οι θέσεις του για τον Δήμο Παπάγου Χολαργού όσο αφορά την Ιστορία τον Πολιτισμό τις Παραδόσεις , την Κοινωνική Πολιτική και τον Υμηττό εκφράζουν τους περισσότερους από εμάς και όταν θα έρθει η ώρα θα τις εφαρμόσει μαζί με τους κατοίκους....... ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ για την απλότητα του και τον σεβασμό που δείχει σε όλους μας την ώρα που η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει κλειδώσει πόρτες και παράθυρα στο Δημαρχείο το οποίο έχουν μετατρέψει σε ΛΕΣΧΗ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . Η Πατρίδα μας περνάει ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ και θέλουμε μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ που να ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες τους και τα ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ........ ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΕΡΦΕ ΟΝΤΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ / ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ...... ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΑΦΑΝΤΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ , ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ !!! ΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΕΧΡΗΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ , ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ , ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ναι αλλά δεν μας είπες τι ψήφισες...

      Διαγραφή
    2. re megale o anifantis den katevike me ton kehri... me ton nikolaou itan... Oso gia ton xaraktirismo "aplos dimotikos simvoulos", den iksera oti yparxoun kai alloi pio polyplokoi... :) :) :)

      Διαγραφή
    3. ο ανυφαντής κατέβηκε με τον νικολάου , αλλά η (παλια) παράταξη του νικολάου θα είναι η παράταξη του τουτουζα . αυτο ειναι γνωστό . το θέμα ειναι οτι ακομα κ τον ίδιο τον νικολαου να κατεβασει για υποψήφιο δημοτικο συμβουλο ο τουτουζας , πάλι δεν προκειται να έχει καμία τυχη , διοτι ο ηλιας θα ειναι δημαρχος τουλαχιστον μεχρι το 2024 . απο εκει κ περα , καλη τυχη .........

      Διαγραφή
    4. Πώς ακριβώς θα είναι δήμαρχος ο αποστολόπουλος μέχρι το 2024; Με τις χαζοεκδηλώσεις του; Ο κόσμος έχει ανάγκη από έργα και όχι από θεάματα. Ας ζητήσει καμία συμβουλή από τον Ξύδη και ας εκμεταλλευτεί την εμπειρία του. Και επειδή βλέπω ότι έχεις οικειότητα με τον ΝΥΝ δήμαρχο (τον αποκαλείΙς Ηλία) να του πεις να κάνει και καμία εκδήλωση για την Καρέτα καρέτα, ειναι κρίμα που δεν την εχει τιμήσει ακόμα!!!

      Διαγραφή
  5. ΤΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ;

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΦΤΑ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΓΥΜΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

    ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ .

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

    ΣΚΑΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ .
    ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΞΕΡΗ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ !!!!

    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΩΝ" ΜΕ ΤΑ 50 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ - ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΤΟ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!

    ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ .
    ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ,ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ , Ο ΛΑΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ .

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ;

    ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ , ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΓΓΑΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ,ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ 7.5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2008 ;

    ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ STUDIO MASSAGE ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΣΑ .

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ,ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ .......ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΚΛΗΤΗΡΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ .

    ΤΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!

    ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ !!!!!!!

    ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ,Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο Δήμαρχος έχει τρομερό πρόβλημα επικοινωνίας με τους κατοίκους και ιδίως με την φτωχολογιά . Δεν λέει καλημέρα σε κανέναν εκτός από τους φίλους του και τα κομματόσκυλα . Έχει δίκιο ο Αρκάδας που του λέει για ανθρωπιά . Την λέξη ανθρωπιά δεν την ξέρει . Εάν κατέβει για Δήμαρχος ο Δημήτρης θα σαρώσει γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωπος και ο Κεχρής θα είναι μαζί του όπως και πολλοί άλλοι . Καλή επιτυχία Δημήτρη . Νίκος Άνω Χολαργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει σήμερα τον Αποστολόπουλο είναι ο Κεχρής. Όχι όμως μόνος του. Χρειάζεται τους Τούτουζα,Τίγκα, Κουκή, Νικολάου Αναγνωστόπουλο, Ανυφαντή, Χαλκό και κάποιους από τις ομάδες του Δασκαλόπουλου και Κουγιουμζόπουλου. Σε μια τέτοια ομάδα θα ενσωματωθούν και κάποιοι δυσαρεστημένοι από την ομάδα του Αποστολόπουλου.
    Κανείς άλλος από τους γνωστούς στον Δήμο δεν διαθέτει την ακτινοβολία και την προσωπικότητα του Κεχρή. Ο Τίγκας αν και καλός γνώστης του Δήμου είναι απαγορευτικά μεγάλος στην ηλικία. Ο Νικολάου έχασε πλέον κάθε ευκαιρία. Ο Τούτουζας είναι απλά ένα καλό παιδί, δεν μπορεί να σταθεί όμως μόνος του πάνω στα δικά του πόδια. Οι Κουκής, Ανυφαντής, Αναγνωςτόπουλος εκτός Δημοτικού Συμβουλίου με μηδενική παρουσία.
    Μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον ο Κεχρής να συσπειρώσει όλους αυτούς, αν και είναι ο μόνος που υπό αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να κερδίσει τον Αποστολόπουλο. Από την άλλη ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Μάλλον δεν ενδιαφέρεται πλέον. Δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση μετεκλογικά, αν και ήταν για χρόνια ο πλέον δραστήριος. Δεν εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις. Δεν αρθρογραφεί. Παρεμβαίνει μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό δεν είναι αρκετό. Ως και ο Συλλογός του, ο Σύλλογος των γιατρών, είναι ανενεργός και η ιατρική του τοπική εφημερίδα άφαντη για πολλούς μήνες.
    Υπό αυτές τις συνθήκες μάλλον ο Ηλίας Αποστολόπουλος δεν θα έχει αντίπαλο το 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κεχρής;;; Ποιος αυτός που δεν κατάφερε ούτε κανένα περάσει στον δεύτερο γύρο; Αυτός τον οποίο ξεπέρασε ακόμα και ο Ζήκας; Συμπαθής ειναι ο άνθρωπος αλλά άλλο πράγμα οι συμπάθειες και άλλο οι ικανότητες. Ο αποστολοπουλος και το ανύπαρκτο μέχρι στιγμής έργο του ειναι βέβαιο ότι θα εχει αντίπαλο το 2019. Εκτός φυσικά αν αποφασίσει να δουλέψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ ανώνυμε (6.10),
    Να σου θυμίσω ότι τα ίδια έλεγαν και για τον Ηλία, τον απέκλειαν για Δήμαρχο χαρακτηρίζοντάς τον «γιό του Μπαμπά», «γαμπρό του εφοπλιστή» και πολλά – πολλά άλλα που κάποια από αυτά ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά ο Ηλίας τους κέρδισε όλους. Και τους «επιτυχημένους» και τους «επιστήμονες» και τους «αυτοδημιούργητους» και τους «έμπειρους». Θα κατηγορούσα τον λαό για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζει, αλλά αποδεικνύεται ότι ο Ηλίας δεν είναι και τόσο άχρηστος ως Δήμαρχος. Δεν τα πάει και τόσο άσχημα ως τώρα. Άρα, συμπερασματικά: μην αποκλείεις τίποτα.
    Το μόνο που εύχομαι είναι όλοι αυτοί που ανέφερες να τα βρουν μεταξύ τους, γιατί μόνοι τους, ο καθένας ξεχωριστά, δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στον Ηλία, που προσωπικά, αν και καλύτερος από ότι τον περίμενα, δεν τον ψήφισα και δεν θα τον ψηφίσω το 2019.
    Ας δουν ποιος από όλους συσπειρώνει τους περισσότερους και ας συνταχθούν υπό αυτόν. Μην αποκλείεις ακόμη και τον Νικολάου. Στο κάτω κάτω της γραφής αποδεικνύεται καθημερινά πόσο καλός Δήμαρχος ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και αφού ήταν τόσο καλός δήμαρχος ο νικολάου γιατί δεν τον ψήφισες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εάν πράγματι τα όσα λένε για τον Δημήτρη Τούτουζα είναι αλήθεια , που πιστεύω ότι είναι αλήθεια , ότι 'εχει βάλει το χέρι στην τσέπι και έχει βοηθήσει πολλές φτωχές οικογένειες , εάν πάρει θέση και για θέματα που απειλούν την ύπαρξη μας σαν Έθνος από τον ξένο παράγοντα είναι σίγουρο ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι κυρίαρχος στην περιοχή μας . Όλοι οι άλλοι είναι λίγοι και ανύπαρκτοι . Θα βρει την Δύναμη , τα λόγια και το κατάλληλο κύρος με την βοήθεια πολλών από εμάς να ηγηθεί μιας πλατιάς Πατριωτική Συσπείρωσης στην περιοχή μας . Ο χρόνος και οι πράξεις του που θα ακολουθήσουν είναι μαζί του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημήτρη πάρε θέση και κάνε συγκέντρωση κατοίκων έξω από το ΚΤΕΟ Χολαργού να ξεβρακώσεις τον Δήμαρχο και τους αριστερούληδες για την άθλια απόφαση τους επαναλειτουργίας του ΚΤΕΟ που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ . Το ΚΤΕΟ να γίνει Πάρκο [Πάρκο των Ελλήνων] παλιά απόφαση των κατοίκων με δεκάδες κοινητοποιήσεις που πρόδωσε η αριστερά . ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.....ΚΑΣΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ...ΜΠΡΑΒΟ Κ ΤΟΥΤΟΥΖΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ Αποστολοπουλο ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ???Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ??ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΙΞΕ???????ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OXI FILE AXRSTOS MONO GIA FIESTES KAI TIPOTA PARA PERA XVRIS NA EXV TIPOTA MAZI TOY AXRISTOS TVRA ALLVSTE DIXNEI THN AJIA TOY NIKOLAOY KASI TOY JYDH ENA XAZOXAMOGELO KAI MONO!!!!!!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τούτουζας και Αποστολόπουλος δεν είναι κουμπάροι;Ο Τούτουζας δεν πήγε στο εκλογικό κέντρο του Αποστολόπουλου,ανάμεσα στους δύο γύρους των εκλογών,και φωτογραφήθηκαν;Μάλλον τον Οικονόμου φοβούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Οικονόμου αποτελεί πολύ καλή επιλογή. Μακάρι να ήταν αυτός δήμαρχος. Είναι βέβαιο ότι θα προσέφερε έργο σε αντίθεση με το τίποτα που μας πλασάρει ο Αποστολόπουλος. Το βέβαιο είναι ότι οι επόμενες εκλογές θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή