Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΚΙ' ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ! ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ...ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Τα πρώτα χελιδόνια φαίνεται ότι έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα, ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα! Έστω, τυπικά και ημερολογιακά, είμαστε στον Φεβρουάριο, τον κατά παράδοση πιο χειμερινό μήνα! Όμως, ο Φλεβάρης από την...


ημέρα που έκανε την εμφάνισή του, έχει μυρίσει καλοκαίρι και το καλοκαίρι παραμένει, με τη θερμοκρασία κολλημένη στους 20 βαθμούς Κελσίου! Και βέβαια δεν είναι μόνον ο Φεβρουάριος, αλλά και οι προηγούμενοι μήνες (Δεκέμβριος-Ιανουάριος) δεν είχαν καθόλου χειμώνα! Διερχόμαστε κλιματολογικές ανατροπές, τέτοιες που οι χειμώνες σιγά-σιγά... καταργούνται. Αν δει κανείς από το 2008, όταν για τελευταία φορά χιόνισε στην Αθήνα, μέχρι τον φετεινό χειμώνα, κάθε χρόνο όλο και λισγοστεύουν τα κρύα και τα χιόνια ή οι βροχές. 
Δεν είναι μόνον τα χελιδόνια που έκαναν την εμφάνισή τους, αλλά δείτε γύρω σας, ανθίζουν και τα δένδρα (ιτιές κ.α.) και όχι μόνον οι κατά παράδοση χειμωνιάτικες αμυγδαλιές! 

1 σχόλιο:

  1. Με έναν Νόμο και ένα Άρθρο, ο Cipra κατήργησε τον Χειμώνα!!!
    Αν μείνει και άλλο στην κυβέρνηση, θα καταργήσει και το Φθινόπωρο...!
    Σύντομα θα καταργήσει και τον Ελληνικό λαό, τι να τους κάνει τους Έλληνες, έχει ''νέους κατοίκους'' και μάλιστα μυριάδες!!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή