Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ!!

Ακυρώθηκε η μετακίνηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη, απο την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έγινε δεκτή η προσφυγή του...

κ. Σφακιανάκη και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.,
Στην θέση του πρϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στην Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Επίσης, απο το Αρχηγείο ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των ταξίαρχων και αναμένονται οι τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών.
Η απομάκρυνση του κ. Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των κρίσεων της ΕΛΑΣ, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, προκαλώντας και αντιπαράθεση στη Βουλή.
Ναυτεμπορική (τίτλος: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. Μη βιαζόμαστε..., διότι το defencenet γράφει ότι "ακυρώθηκε η ακύρωση".
    Κάτσε να γυρίσει ο Αλέξης από το ταξιδάκι του, και να δούμε τι θα αποφασίσει!

    http://www.pronews.gr/portal/20160218/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βοηθός Επιτελάρχη, λέει, θα είναι. Θα έχει την εποπτεία, αλλά Διευθυντής θα είναι άλλος. Και τώρα δηλαδή αυτό είναι καλό για τον κο Σφακιανάκη;
    Είσαι δηλαδή σεφ, σε κάνουνε βοηθό σερβιτόρου, και πρέπει να χαίρεσαι...;
    Δεν είναι κακή η δουλειά του βοηθού σερβιτόρου, κάθε άλλο, απλά... αναρωτιέμαι!

    Κράτος μπάχαλο, ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή