Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ "ΟΧΙ" ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TOY, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ! ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2010!!!

Η ογκώδης γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών & Οπτομετρών που έγινε σήμερα (δείτε φωτογραφίες) στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 7), έβγαλε ομόφωνη απόφαση: απορρίφθηκε για μια ακόμη φορά το τελεσίγραφο και η αυθαίρετη απόφαση του ΕΟΠΥΥ να προχωρήσει σε ατομικές συμβάσεις και να πληρώνει μέσω αυτών τους οπτικούς για τα γυαλιά οράσεως που θα χορηγεί στους ασφαλισμένους του. Οι οπτικοί με ανακοίνωσή τους έστειλαν...



μήνυμα στον ΕΟΠΥΥ και τον Πρόεδρό του κ. Μπερσίμη, ότι αυτό που αξιώνουν είναι η εξόφληση των χρεών του ΕΟΠΥΥ προς τους οπτικούς (χρέη που αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ από το 2010), όπως επίσης να διατηρηθεί το υπάρχον καθεστώς, δηλαδή να παραμείνει πάροχος ο ΕΟΠΥΥ και όχι να μετατραπεί σε πελάτη των οπτικών, τους οποίους, ως αφερέγγυος, θα τους φεσώσει για μια ακόμη φορά. 
Ο στόχος του ΕΟΠΥΥ αίναι αυτός ακριβώς: να κάνει παροχή υγείας προς τους ασφαλισμένους του, αλλά με τις τσέπες των οπτικών, δηλαδή να τους αφανίσει και να ανοίξει το δρόμο στις πολυεθνικές εταιρείες.  Ήδη τους έχει φάει 3 εκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν τα πληρώνει και θέλει να κάνει το ίδιο πλιάτσικο και τώρα. Οι οπτικοί λοιπόν επέστρεψαν ως απαράδεκτη αυτή την απαίτηση του ΕΟΠΥΥ, αξιώνοντας από την πλευρά τους να τους εξοφλήσει ο οργανισμός όσα τους χρωστάει και να παραμείνει το ίδιο καθεστώς, με το να πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ τους ασφαλισμένους του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου