Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

"ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ, ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ;" ΣΦΟΔΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ


Χολαργός, 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/2017 ΤΟΥ Κ. ΤΙΓΚΑ

Κύριε Τίγκα,
Ειλικρινά δεν ξέρω που να αποδώσω τις ανακρίβειες που γράφετε στο δελτίο τύπου 2/2017 με τίτλο «σπατάλες χωρίς τελειωμό».
Στο γεγονός ότι έχετε άγνοια, στο γεγονός ότι δεν διαβάζετε καλά τις ...

μελέτες, ή σε μια ακόμη προσπάθεια εντυπωσιασμού και παραπληροφόρησης;
Αν εσείς λοιπόν θεωρείτε σπατάλες την προμήθεια πινακίδων που θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του Δήμου μας, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων, την αποφυγή ατυχημάτων, την πληροφόρηση των κατοίκων και των επισκεπτών και τη διαγράμμιση οδών και διαβάσεων με σκοπό την εύρυθμη κυκλοφορία των πεζών και των οχημάτων, ειλικρινά είναι λυπηρό. Όπως επίσης λυπηρό είναι και το γεγονός ότι θεωρείτε σπατάλες την προμήθεια σχολικών πινακίδων, που σκοπό έχουν την προάσπιση της ασφάλειας των μαθητών των σχολείων μας και των οικογενειών τους.
Από ότι φαίνεται όμως η ασφάλεια των πολιτών μας και κυρίως των παιδιών μας, για εσάς είναι περιττά, αφού όπως λέτε μπορούμε να λειτουργήσουμε και χωρίς αυτά.
Διαβάστε προσεκτικά τη μελέτη να διαπιστώσετε ότι πρόκειται για πινακίδες STOP, πινακίδες διάβασης πεζών, καθρέπτες οδικής κυκλοφορίας, πινακίδες διάβασης πεζών κ.λπ., καθώς και  υλικά και εργασία τοποθέτησης αυτών. (http://www.dpapxol.gov.gr/diagonismoi/prokirikseis/item/2408-dienergeia-diagonismoy-gia-tin-promitheia-pinakidon-gia-tous-koinoxristous-xorous.html)
Επίσης αν εσείς έχετε δει σε πινακίδες STOP ή σε καθρέπτες οδικής κυκλοφορίας διαφήμιση, να μας πείτε που, να πάμε να δούμε και εμείς.
Όσον αφορά στον καθαρισμό των αγαλμάτων και το ποσό που έχουμε δεσμεύσει, να σας ενημερώσω ότι η απομάκρυνση γραφημάτων από σπρέι και μαρκαδόρους σε μάρμαρα, μπρούτζινες και χάλκινες επιφάνειες, δεν μπορεί να γίνει από το προσωπικό του Δήμου μας, γιατί απαιτείται η χρήση ειδικού μηχανικού εξοπλισμού και ειδικών υλικών καθαρισμού. Εκτός εάν εσάς δεν σας ενοχλεί να βλέπετε υβριστικά συνθήματα στα ηρώα πεσόντων ή στα αγάλματα του Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου, του Περικλή κλπ.
Παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις κύριε Τίγκα δεν εφαρμόζουμε εμείς, αλλά εσείς. Αλλά να είσαστε σίγουρος πως ότι κάνουμε είναι προς όφελος των κατοίκων μας και ο κόσμος είναι ικανός να καταλάβει αν ξοδεύουμε αλόγιστα χρήματα ή όχι.
Άλλωστε είμαστε από τους λίγους Δήμους που παρέχουμε έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση για τα οικονομικά μας στοιχεία μέσω της ιστοσελίδας μας, όπου φαίνεται και το οικονομικό μας απόθεμα.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Ηλίας Αποστολόπουλος


4 σχόλια:

  1. Από την απάντηση και μόνο φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο δήμαρχος. Δυό χρονάκια μείνανε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας κουρασε ο Τιγκας. Ποτε θα καταλαβει οτι ο δημος δεν ειναι τσιφλικι κανενοσ και οτι υποτιθεται οτι ολοι στην εξουσια εχουν στοχο το κοινο καλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως τόπες "υποτίθεται" . Στην πράξη όσοι είναι στην εξουσία έχουν στόχο το καλό της τσέπης τους...μηδενός εξαιρουμένου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσοι κατέχουν εξουσία, για "κάποιο καλό" κόπτονται! Τώρα αν αυτό το "καλό" είναι το "καλό της τσέπης" λίγη σημασία έχει, το σημαντικό είναι ό,τι θέλουν να κάνουν το "καλό"!!!
    Αδιάφορο αν αυτό προορίζεται για τον εαυτό τους...!
    Ε πια, τόση αχαριστία...δεν αντέχεται!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή