Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΠΟΥ...ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
 

Ο George Papadopoulosήταν ο πρώτος που στην Αμερικανική Πρωτεύουσα είχε οργανώσει ένα ThinkTank που αφορούσε τις σχέσεις ...
των ΗΠΑ, της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ, που ήταν σχετικό με τις “Ενεργειακές αλλαγές στην Ανατολική Μεσόγειο: Η ανερχόμενη στρατηγική συνεργασία του Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο”. 

Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν, όταν αυτόν τον επιστήμονα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον επέλεξε στους στενότατους συνεργάτες του σε ενεργειακά ζητήματα του Πλανήτη, για το που θα “τραβήξει” η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή. Μια απόλυτη στροφή σε σχέση με αυτή του ισλαμοφασίστα Μπάρακ Ομπάμα.

Ο Ελληνοαμερικανός Γεώργιος Παπαδόπουλος (αλήθεια τι ονοματεπώνυμο) κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην λεκάνη της Μεσογείου σε θέματα ενέργειας και ειδικότερα φυσικού αερίου σε Κύπρο και Ισραήλ. Και είναι ευλογία για την Ελλάδα, όταν δηλώνει: “Η συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδος-Κύπρου-Ιορδανίας και Αιγύπτου έχει θετικές συνέπειες στην πολιτική, στην ασφάλεια και στην ενέργεια όχι μόνο για την περιοχή, αλλά επίσης για την Ευρώπη”!!

Με αυτόν τον δικό μας επιστήμονα και στενό συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ συνέφαγε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος, Πάνος Καμμένος σε πολύ φιλικό περιβάλλον, όπως διαπιστώνετε όλοι σας, στου Δουράμπεη στον Πειραιά!!

Αρκεί, να εκμεταλλευτεί αυτήν την άριστη σχέση η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να “κατέβει” γρήγορα από το άρμα της Γερμανίας των Μέρκελ και Σόιμπλε. Άλλωστε, ο Πανούλης “πρόδωσε” το αγαπημένο του τσίπουρο με το ούζο, έχει δυσκολία να προδώσει τη νεοναζιστική Γερμανία;;  
    
Του το ευχόμαστε ολοψύχως!!

 

Στο Στρατοδικείο, άμεσα!!
 
 

Τα Ελληνόπουλα που κατατάσσονται στον Ελληνικό Στρατό, πολλές φορές στην μακραίωνη ιστορία της Πατρίδος μας έδωσαν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους, προκειμένου να προασπισθούν τα Ιερά και τα Όσια της φυλής μας!!


Όμως, μετά και τον Εθνοκτόνο Νόμο περί της ιθαγένειας που ψήφισαν Έλληνες;;; Βουλευτές χωρίς ίχνος Πατριωτικού συναισθήματος να διαπερνά τα σωθικά τους, έχουμε τα πρώτα κρούσματα στο Στρατό μας.


Νεοσύλλεκτοι στρατιώτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου, προφανώς Αλβανοί γεννηθέντες στην Ελλάδα φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον “Αλβανικό Αετό”, σύμβολο των αλυτρωτικών βλέψεων και στόχων της Αλβανίας για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, που περιλαμβάνει και ελληνικά εδάφη.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ μικρή έως ελάχιστη η αντίδραση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, που διέταξε να ερευνηθεί το συμβάν.

Το συμβάν κύριοι του Επιτελείου Στρατού και του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, είναι τεράστια προδοτική κίνηση εντός του Ελληνικού Στρατεύματος. Πρέπει άμεσα να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και να οδηγηθούν αυτά τα “παλιόπαιδα” στο Στρατοδικείο. 
Η ενέργεια αυτή συνιστά Εσχάτη Προδοσία.

Πριν το τέρας, που δημιούργησαν τα κόμματα του “Δημοκρατικού Τόξου”, μεταμορφωθεί σε Λερναία Ύδρα, θα πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, για να καταλάβουν όλοι οι άλλοι εντός των τειχών επίδοξοι εχθροί μας, ότι δεν παίζουμε!!

Μην αφήσετε τον καρκίνο του αλυτρωτισμού να απλωθεί σε όλο το Στράτευμα!!     
 

Θέλει η… μπιπ… να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

 


 
Ερωτήθηκε από δημοσιογράφο η Ντόρα Μπακογιάννη αν κόστισε στην Παράταξη η αντιμνημονιακή ρητορική και εκείνη απόλυτα αφοπλιστικά δήλωσε: “Μα ήταν μια τρέλα”!!
Ακούς Αντώνη;; Ήταν μια τρέλα!

Τελικά ένα καλό λόγο δεν έχει να πει για σένα η κ. Μπακογιάννη, παρ΄ ότι στη συνέχεια μεταβλήθηκες σε μεγάλο υπέρμαχο της Μνημονιακής πολιτικής της Μέρκελ και του Σόιμπλε, που καθημερινά γονατίζει το λαό μας, όταν εκστόμισες στο Βερολίνο (24/8/2012) παρουσία της Γερμανίδας Καγκελαρίου, το “ουδείς αναμάρτητος”!! 

Μια καλή κουβέντα δεν θα πει ποτέ για σένα. Είναι Μητσοτακική πολιτική αυτή. Γιατί, δεν ξεχνά ποτέ η “Αγία Οικογένεια” την ανατροπή του “Πατριάρχη” της το “βρωμερό” 1993!!
Γι΄ αυτό εσύ, με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τη “Νέα Δεξιά”, να συνεχίζεις να “πριονίζεις την καρέκλα” του Κυριάκου Μητσοτάκη!! Κάντο, μπορείς!!

 

ΠΑΣΟΚ είσαι, μπορείς!! ΔΗΜΑΡ είσαι, επίσης μπορείς!!
 

 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ (ποιοι είναι αυτοί;; έχουν δεν έχουν 0,5 του εκλογικού Σώματος), και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη διαδικασία του αυτοφώρου σε υποθέσεις συκοφαντικής δυσφήμισης για τον Τύπο και τη διεκδίκηση επιβολής εξοντωτικών χρηματικών ποινών σε δημοσιογράφους.  

Τον έπιασε η ευαισθησία για την Πόπη Στεφανίδου, τον κ. Θεοχαρόπουλο!! Αυτή η “ευαισθησία” όμως, ίσως του δώσει απλόχερη υποστήριξη από τα Συστημικά ΜΜΕ!!

Ήδη “έλαβε βήμα” και μιλάει για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής!!    
Όμως, πότε ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα μας μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση του πολιτικού του χώρου;;

Για τα “μαύρα” χρήματα από τη Siemens;; Για τα εξοπλιστικά προγράμματα των Βενιζέλου, Σημίτη, Παπανδρέου, Παπαντωνίου;; Για τις μίζες του Τσοχατζόπουλου;;
Για τα τόσα εγκλήματα που έχουν διαπράξει κατά της Πατρίδος και του λαού της;;  

 

Οι ξαφνικοί έρωτες, έχουν κακό τέλος!!
 
 


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να επανακάμψει στο πολιτικό στερέωμα της Πατρίδος μας, σκέφτηκε κάποια στιγμή να καταργήσει το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και να ηγηθεί μιας ευρύτερης Πατριωτικής Παράταξης. 

Βέβαια, ο ΛΑΟΣ “κατέβασε” την σημαία ύπαρξής του, κατ΄ εντολή του Προέδρου του, προκειμένου να “χαθούν τα ίχνη του χρήματος” που έλαβε ως επιχορήγηση το κόμμα κατά τις θητείες του στην Ελληνική Βουλή, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Τα οποία ξεπερνούν τα 35-40 εκατομμύρια ευρώ και το ζητούμενο είναι αν μπήκαν στο ταμείο του ΛΑΟΣ ή στις τσέπες κάποιων επιτήδειων. 

Σε αυτές τις καταγγελίες, ουδέποτε απάντησε ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Καρατζαφέρης, παρ΄ ότι τον έχουν καταγγείλει επώνυμα πρώην στελέχη του κόμματος!!

Έτσι, αφού απέτυχε στην προσέγγιση πολλών και διαφόρων πολιτικών προσώπων προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό φορέα, κατέληξε με μόνο τον Τάκη Μπαλτάκο για να ιδρύσει την “Εθνική Ενότητα”. Στην οποία, βαρύγδουπη ιδρυτική διακήρυξη ανακοινωνόταν πως το κόμμα δημιουργείται με γνώμονα την προκοπή και το μέλλον της Ελλάδος.

Ο Τάκης Μπαλτάκος λοιπόν, εγκαταστάθηκε με δυο κυρίες εμπιστοσύνης του σε διαμέρισμα του Γιώργου Καρατζαφέρη στην οδό Ερατοσθένους στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να αρχίσει να δέχεται τους πολυπληθείς ψηφοφόρους της “Εθνικής Ενότητας”.

Ωστόσο, το “μαγαζί” δεν τράβηξε και σύντομα έπεσε αυλαία!!

Ο Τάκης Μπαλτάκος μετακόμισε στη “Νέα Δεξιά” του Φαήλου Κρανιδιώτη (άλλου ανιδιοτελή σωτήρα μας) και ο Γιώργος Καρατζαφέρης καθημερινά “μαραζώνει”!!

2 σχόλια:

  1. ΕΕΕΕΕΕΕΕ!! ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ-ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ.... ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ , Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! 0,0% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!! ΝΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΩ, ΟΠΩΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΞΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραλήρημα με τον Καρατζαφέρη έχεις ρε 9:03μμ.
    Μάλλον σε έδιωξε από το κόμμα, ή έφαγες πόρτα...άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή