Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ...ΠΟΛΛΗ ΔΡΑΣΗ!

xaris
Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε χθες στην... 
αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου ο ετήσιος απολογισμός της δημοτικής παράταξης "Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ".

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κουγιουμτζόπουλος στην αρχή της παρουσίασης επεσήμανε ότι αυτή δεν θα είχε στόχο την κριτική και αντιπολίτευση για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής αλλά την ανάδειξη των δράσεων που έχουν ξεκινήσει μέλη της παράταξης και μη, δημιουργώντας εργαλεία, πλατφόρμες ψηφιακής τεχνολογίας μέσω των οποίων επιδιώκεται η ενεργή εμπλοκή των πολιτών.

lobby

Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος και τα μέλη της παράταξης κ.κ. Στάππας, Σιαμέτη, Μπουζαμπαλίδης και Τσότρα ανέλυσαν τους 8 άξονες πάνω στους οποίους στηρίζεται η πολιτική της παράταξης παρουσιάζοντας τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες συμμετοχής που συνδέονται με τις 8Προτάσεις.
lobbyb

Κυρίαρχη θέση στη στρατηγική των 8Προτάσεων, όπως φάνηκε από όλη την παρουσίαση, κατέχει η 1η Πρόταση αυτή της Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, της Συμμετοχής των πολιτών και της Δημοκρατίας.

6 σχόλια:

  1. Τι εστί "ηλεκτρονική διακυβέρνηση";
    Φακέλωμα των πολιτών, για τον απόλυτο έλεγχο από τους εξουσιαστές, με απώτερο σκοπό τον πλήρη έλεγχο για το πως ζούμε, πως ξοδεύουμε, τι ξοδεύουμε και που τα βρίσκουμε, "ποιοι είμαστε", και τι "κρύβουμε" από τις κυβερνήσεις των υποτακτικών, της ΝΤΠ και του αντιχρίστου!!!
    Και αυτή την "Η.Δ." ο κύριος πιο πάνω έχει το "θράσος" να την κάνει "σημαία του" και να περηφανεύεται και από πάνω!!

    Μάλιστα...πολύ ωραιοποιημένα μας "πλασάρει το παραμυθάκι" ο κάθε ``νεοταξίτης-πασαδόρος΄΄ των διεθνών αιματοβαμένων τοκογλύφων!!!

    club 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί απορείτε;Και ο Δήμαρχος έχει αντιδημαρχία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.Ακούγεται πολύ βαρύγδουπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε χάρη έχει νεκρώσει ο Χολαργός . Έχουν κλείσει τα πάντα και εσύ μας δουλεύεις άγρια . Τα παιδιά μας δουλεύουν για 280 ευρώ 6 ώρες την ημέρα και χωρίς ασφάλεια . Οι εγκληματίες λαθρομετανάστες έχουν ρημάξει τα σπίτια μας γιατί δεν υπάρχει αστυνομία . Οι φίλοι σου οι συριζαίοι διέλυσαν την χώρα και το συνολικό χρέος ξεπέρασε τα 800 ΔΙΣ ΕΥΡΩ . Η αγορά είναι νεκρή . Δεν παράγουμε τίποτα . Όλα είναι εισαγόμενα . Πατάτες από την Τουρκία , κρεμύδια και μαρούλια από την Αίγυπτο και λάδι μηχανέλαιο από την Τυνησία και την Βραζιλία . Η χώρα είναι ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και η Τούρκοι διεκδικούν όλο το Αιγαίο . Και εσύ χάρη στηρίζεις μια ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ κυβέρνηση προδοτών και καθαρμάτων . Ο συριζα είναι η καταστοφή της Ελλάδος . Όλοι οι αριστεροί είναι ανθέλληνες . Δεν έχεις καμία τύχη χάρη στον Χλολαργό . Μια ζωή γραφικός ήσουν και μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας . Ρίξε μια ματιά στα σχολεία που έχουν γίνει άντρα γενιτσάρων και ναρκομανών . ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΕΑΤΡΙΝΕ ............. ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό . Πολύ καλό το ανωτέρω σχόλιο τα λέει όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με απόφαση του συριζα τρανσέξουαλ και γκέι στα σχολεία . Καλό βόλι σύντροφοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ . ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή