Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΜΒΑ: ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

ΒΟΜΒΑ: ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Έγραφα χθες στην Ελεύθερη Ώρα, στο πολύ πετυχημένο “Κόκκινο πιπέρι”:
Τα Ελληνόπουλα που κατατάσσονται στον Ελληνικό Στρατό, πολλές...

φορές στην μακραίωνη ιστορία της Πατρίδος μας έδωσαν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους, προκειμένου να προασπισθούν τα Ιερά και τα Όσια της φυλής μας!!
Όμως, μετά και τον Εθνοκτόνο Νόμο περί της ιθαγένειας που ψήφισαν Έλληνες;;; Βουλευτές χωρίς ίχνος Πατριωτικού συναισθήματος να διαπερνά τα σωθικά τους, έχουμε τα πρώτα κρούσματα στο Στρατό μας.
Νεοσύλλεκτοι στρατιώτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου, προφανώς Αλβανοί γεννηθέντες στην Ελλάδα φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον “Αλβανικό Αετό”, σύμβολο των αλυτρωτικών βλέψεων και στόχων της Αλβανίας για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”, που περιλαμβάνει και ελληνικά εδάφη.
Ως εκ τούτου, είναι πολύ μικρή έως ελάχιστη η αντίδραση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, που διέταξε απλώς να ερευνηθεί το συμβάν.
Αυτό το συμβάν κύριοι του Επιτελείου Στρατού και του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, είναι τεράστια προδοτική κίνηση εντός του Ελληνικού Στρατεύματος. Πρέπει άμεσα να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και κατόπιν να οδηγηθούν αυτά τα “παλιόπαιδα” στο Στρατοδικείο. Η ενέργεια αυτή συνιστά Εσχάτη Προδοσία.
Να γίνουν άμεσες ενέργειες, πριν το τέρας που δημιούργησαν τα κόμματα του “Δημοκρατικού Τόξου”, μεταμορφωθεί σε Λερναία Ύδρα. Θα πρέπει λοιπόν, να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για να καταλάβουν όλοι οι άλλοι εντός των τειχών επίδοξοι εχθροί μας, ότι δεν παίζουμε!!
Μην αφήσετε τον καρκίνο του αλυτρωτισμού να απλωθεί σε όλο το Στράτευμα!!    



Τσάμηδες και Ουτσεκάδες στο ελληνικό Στράτευμα;;

Ωστόσο, πριν το μελάνι στεγνώσει στο χαρτί της εφημερίδος, των όσων έγραψα, μου τηλεφώνησε εγκυρότατη πηγή μου που γνωρίζει άριστα τα θέματα εκ των έσω και μου αποκάλυψε σημαντικά και συνάμα πολύ σοβαρά πράγματα, τα οποία είμαι υποχρεωμένος να τα μοιραστώ μαζί σας, μήπως ταυτόχρονα ευαισθητοποιήσουμε κάποια αρμόδια κυβερνητικά ώτα τα οποία έχουν μέσα τους αναισθητικό βουλοκέρι!!
Οι Αλβανικές Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών επί δεκαετίες φρόντιζαν και μεθόδευαν, ώστε να εφοδιάζονται σκληροί Τσάμηδες με πλαστές ταυτότητες, θεωρούμενοι από τις Ελληνικές Αρχές ότι ήταν ομογενείς εκ Βορείου Ηπείρου!!
Δηλαδή, είχαν εφοδιασθεί αυτοί οι τάχατες Βορειοηπειρώτες, με το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς (ΕΔΤΟ).  
Γι΄  αυτό θα πρέπει άμεσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να εξετάσει σε βάθος αυτήν την καταγγελία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι επτά (7) νεοσύλλεκτοι στο στρατόπεδο του Μεσολογγίου, είναι απλώς Αλβανικής καταγωγής ή εάν είναι από οικογένειες ελληνοποιημένων Τσάμηδων που η έκδοση ΕΔΤΟ (που εφοδιάζονται όλοι οι Βορειοηπειρώτες ) βασίσθηκε σε πλαστά στοιχεία!!     

Είναι ζήτημα υψίστης ασφαλείας για την Πατρίδα μας!!
Η πηγή πληροφοριών μας, που εκτενώς έχει ασχοληθεί με το όλο ζήτημα, λόγω της υψηλότατης διαβάθμισης της κρατικής θέσεων που επί σειρά ετών κατείχε, μας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, χαρακτηρίζοντας το θέμα του Μεσολογγίου, ως ζήτημα Υψίστης Εθνικής Ασφαλείας και γι΄ αυτό θα πρέπει η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, αλλά και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να το ερευνήσουν ενδελεχώς και να μην επαναπαυθούν στα τετριμμένα “Δημοκρατικά” τερτίπια τους και στις εξ απαλών ονύχων ανακοινώσεις τους!!  

Βάλαμε το φίδι στον κόρφο μας!!

Κατά το παρελθόν, από το 1992 και εντεύθεν, όλο το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος φέρει ακεραία την ευθύνη για την όλη δημιουργηθείσα ζοφερή και επικίνδυνη αυτή κατάσταση. Δηλαδή, όταν επέτρεψε ελευθέρως την είσοδο κάθε λογής “καρυδιού” από την Αλβανία, μη ελέγχοντας αυστηρώς και εξονυχιστικώς το ποιόν τους. Έτσι, εισχώρησαν ενδεχομένως, στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, Ουτσεκάδες, Ουτσετσέδες και στη συνέχεια – κανείς δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει περί του αντιθέτου – ορκισμένοι Ισλαμιστές του ISIS!!
Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με την πηγή μας, τα παραπάνω είναι διαπιστωμένα από τις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, πριν από αρκετά χρόνια. Όπερ σημαίνει, ότι η πολιτική και η στρατιωτική υπηρεσία της Πατρίδος μας αδρανούσε και σήμερα διαπιστώνουμε ότι έφθασε ο κόμπος στο χτένι!!
Διαπιστώνουμε σήμερα, ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις μας επωάζεται το αυγό του φιδιού!!  

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους…

Γι΄ αυτό θα πρέπει άμεσα να καταργηθεί ο Νόμος της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου περί της εισαγωγής αλλοδαπών στη Σχολή Ευελπίδων και γενικότερα σε όλες τις παραγωγικές Στρατιωτικές Σχολές!
Θα πρέπει να αναθεωρηθεί και να καταργηθεί ο Νόμος περί της απόδοσης Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, της κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου!!
Θα πρέπει να βγει από το λήθαργό της, η εκάστοτε ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και να λάβει πρωτοβουλίες. Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι εάν αποδειχτεί ότι παρεισέφρησαν στο Ελληνικό Στράτευμα πράκτορες της Αλβανίας, που θα χρησιμοποιηθούν ως θύλακες αποσταθεροποίησης της ομαλότητας στην Πατρίδα μας!!       

Γνωρίζετε κάτι κ. Φράγκο Φραγκούλη;;;

Ειλικρινά θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν περί αυτού του πολύ σοβαρού Εθνικού ζητήματος γνωρίζει κάτι να μας πει ο απόστρατος Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης όταν είχε διατελέσει Διευθυντής στη Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ.
Να σημειωθεί ότι ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης διατέλεσε Α΄ ΓΕΣ και Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Αμύνης!!
Ο Φράγκος Φραγκούλης τον Δεκέμβριο του 2011 κατέθεσε στη Δίκη των 39 ανδρών Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού Σώματος στο δικαστήριο όπου δικάστηκαν για τα ακραία ρατσιστικά συνθήματα εναντίον των μεταναστών που εκφώνησαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα. Αυτή τη στάση στη δίκη κατέκριναν οι Οικολόγοι Πράσινοι μόλις ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Μάιο 2012. Στη Δίκη ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος εκλήθη διότι την περίοδο της παρέλασης ήταν Αρχηγός ΓΕΣ και υπεύθυνος για αυτή και δήλωσε στην κατάθεση του ότι δεν είχε δώσει ο ίδιος καμία διαταγή η οδηγία για τέτοιου είδους συνθήματα ενώ δεν αντιλήφθηκε ότι προέρχονταν από τη ΜΥΚ του Λιμενικού αφού όπως όλα έδειχναν τα συνθήματα ακούστηκαν από τους πολίτες που παρακολουθούσαν την παρέλαση (από τη Βικιπαίδεια).       



3 σχόλια:

  1. ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι "δήθεν αναρχοάπλυτοι"; Αναρχοάπλυτοι με "σφραγίδα" είναι και είναι δύο φορές προδότες της Πατρίδος. Τους αξίζει να τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή