Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ: "ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ"! ΦΤΑΙΕΙ Ο...ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!

Τι δεξιά, τι αριστερά; Το ίδιο σάπιο πολιτικό σύστημα είναι. Η σημερινή κυβέρνηση της…αριστεράς έδωσε συγχωροχάρτι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα θαλασσοδάνεια, μια και δεν βρήκε πουθενά να υπάρχει ποινική ευθύνη...

για πολιτικά πρόσωπα! Ο…καστανάς που πουλάει κάστανα χωρίς απόδειξη φταίει και ο…Χατζηπετρής για την καταστροφή της χώρας από τα θαλασσοδάνεια τότε!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το liberal.gr,  η κυβέρνηση (και όχι τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής) παραδέχονται ευθαρσώς ότι: ποινικές ευθύνες πολιτικών στελεχών που να εμπίπτουν στο νόμο περί ευθύνης υπουργών δεν έχουν προκύψει μέχρι τώρα.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την κυβέρνηση, η εξεταστική επιτροπή ανέδειξε:
1)Ότι τράπεζες δάνειζαν με «αέρα» σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ για να στηρίζουν συγκεκριμένες πολιτικές και συμφέροντα.
2) Τα ίδια ΜΜΕ υποστήριζαν τις ασκούμενες πολιτικές, εξυπηρετώντας πλήρως την επικοινωνιακή πολιτική και ηγεμονία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
3) Τα πολιτικά κόμματα έπαιρναν θαλασσοδάνεια μέσω των διορισμένων διοικήσεων των τραπεζών από τους ίδιους τους κυβερνώντες, για να παράγουν πολιτική προσαρμοσμένη στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
4) Ότι για το όργιο παράνομων δανειοδοτήσεων υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών και τραπεζικών στελεχών καθώς και υψηλόβαθμων στελεχών μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων.
Αυτοί οι σάπιοι μας κυβερνούν. Κλέβουν τον λαό και συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο. Για πόσο όμως; Κάποια στιγμή θα υπάρξει Δικαιοσύνη. Τα εγκλήματα των πολιτικών δεν θα περνούν από εξεταστικές επιτροπές-που είναι το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αλλά θα κάθονται κανονικά στο σκαμνί της Δικαιοσύνης!


4 σχόλια:

  1. Μάκη, στο κάδρο έπρεπε να βάλεις και τα λαμόγια που στήριξαν τους παραπάνω ανθέλληνες πολιτικούς.Π.Χ.α) Ο Πρόεδρος του ΛΑγΟΣ, που αρχικά ψήφισε το 1ο μνημόνιο και αργότερα μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν την τρικομματική κυβέρνηση του τραπεζίτη και ανθρώπου των Αγορών που ρουφούν το αίμα του λαού μας, Λουκά Παπαδήμιου,ο οποίος έγινε Πρωθυπουργός με την αμέριστη σύμπραξη και προσπάθεια του Γιώργου Καρατζαφέρη, που απειλούσε τότε τους Παπανδρέου και Σαμαρά, πως εάν δεν γινόταν Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, θα απέσυρε τη στήριξη στην τρικομματική κυβέρνηση που θέσπισε το εγκληματικό PSI.β) ο Φώτης ο Κουβέλης που είναι;; γ) Ο πρόεδρος των εξαρτημένων ελλήνων Πάνος ο Καμμένος, που είναι;; Όλοι στο κάδρο Μάκη για να θυμάται ο λαός ποιους πρέπει να κρεμάσει αρχικά στο Σύνταγμα και μετά τα μικρά τα "ψαράκια" που ψήφισαν τα μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε καταλάβει ότι ο Καρατζαφέρης μπαίνει στην βουλή και έχετε λυσσάξει βρε κακομοίρηδες. Και όχι μόνο μπαίνει, αλλά θα είναι και ο "άνθρωπος" του Τράμπ στην Ελλάδα, όπως είναι ο Φάραντς στην Μ.Βρεττανία.
    Επιτέλους, θα έχουμε μια πραγματική ελπίδα για να βγούμε από την ανέχεια.Όλοι οι υπόλοιποι υβριστές του Καρατζαφέρη, κάποια στιγμή θα αναγνωρίσετε την πλάνη σας και το κατευθυνόμενο μίσος σας για τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΤΡΑΜΠ, ΦΑΡΑΤΖ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΑΖΙ;; ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΩΝ 10,53 Ή ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ Ή ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ...... ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!! ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!!!!Ο ΚΑΡΑΤΖΑΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΠΙΚΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ, ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ;; ΡΕ ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΣΑΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΕΔΩ !!ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις λυσσάξει 7:28π.μ...και ευτυχώς που είμαι μακριά σου, γιατί αν με "δάγκωνες" θα μου μετέδιδες την λύσσα σου!
      Πάντως, για να κάνεις έτσι, πάει να πει ότι ο Καρατζαφέρης είναι υπολογίσιμη δύναμη και προσπαθείς να τον πολεμήσεις βρώμικα, γράφοντας ψεύδη για τον άνθρωπο.
      Όσο για τις βωμολοχίες που χρησιμοποιείς για να με εκνευρίσεις, σε πληροφορώ ότι το μόνο που πετυχαίνεις, είναι να με "επιβεβαιώνεις" ότι εγώ έχω δίκιο και εσύ άδικο!!
      Σου τις επιστρέφω δε πάραυτα, με την υποσημείωση ότι εσύ "βράζεις από θυμό" που το νεόταξικό σου σύστημα, που σε "θρέφει", καταρρέει εμπρός στις εξελίξεις που τρέχουν υπέρ του πατριωτικού χώρου που εσύ καπηλεύεσαι!!!
      Άντε και καλό καρνάβαλο να έχεις, εσύ και ο φίλος σου ο Sorros, που σε έχει μετατρέψει σε φερέφωνό του για τους ανθελληνικούς του σκοπούς!!!

      Διαγραφή