Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ"! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Ή ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ;;;

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, από μια φωτογραφία-πρόκληση, στην οποία απεικονίζονται στρατιώτες...

του ελληνικού στρατού να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σύμβολο της αλβανικής σημαίας, τον αετό. Πιθανότατα πρόκειται για εφέδρους αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. 
Ο συγκεκριμένος συμβολισμός έχει ταυτιστεί με τον αλβανικό εθνικισμό και την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας». 
Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς το καλοκαίρι του 2015 είχε αναφερθεί μια αντίστοιχη περίπτωση: 
Πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.
Όπως παλαιότερα έχουν καταγγείλει Βορειοηπειρώτες, ελληνική ταυτότητα κατέχουν και ακραίοι Αλβανοί εθνικιστές, ακόμη και Τσάμηδες, που ζουν στην Αλβανία και μονίμως λειτουργούν και στρέφονται κατά της χώρας μας και των εκεί ομογενών.
pentapostagma.gr

15 σχόλια:

  1. Έπρεπε να υπηρετούν στον Ε.Σ; Βεβαίως και να "υπηρετούν", αλλά που να υπηρετούν;
    Άοπλη θητεία και να κάνουν αγγαρείες, στα μαγειρεία λάντζα, φασίνα, σκουπίδια, "καλλιόπη", ΠΟΛΥ Καλλιόπη όμως, μέχρι να "βλέπουν το σκατό στον ύπνο τους", να "πήξουν" οι σκατιάρηδες, που θα μας κάνουν και τον μαδημένο αετό του "αλβανοχωριού τους..."
    και μετά στον αγύριστο, απολυτήριο και έξω από τον στρατό!!!
    Ρε αλβανοκατσαπλιάδες, Έλληνες δεν θα γίνετε ποτέ ό,τι κι'αν κάνετε...και ΑΕΤΟΣ είναι μόνο ένας, Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρόνικε καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου.Έχεις δίκιο σε αυτά που λες.Και εμένα με εκνευρίζουν όλοι αυτοί οι τουρκεμένοι μούλοι που ΄μισούν την χώρα που τους έκανε ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι δεν ανησυχώ καθόλου για τους αλβανους.Είναι χέστες και στην τελική τι να φοβηθώ από τους φαφούτηδες, αφου και να δοκιμάσουν να δαγκώσουν το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αφήσουν το σάλιο τους.Το πολύ πολύ να μας σαλιώσουν σαν από γλύψιμο, όπως ξέρουν να κάνουν καλά στον τουρκαλά.Είναι όμως ύπουλος λαός και στην φύση τους έχουν την μπαμπεσιά.Μέχρι εκεί όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διοικητές τους δεν τα βλέπουν αυτά;
    Εκτός και αν φοβούνται μη και τους στείλει δυσμενή ο υπουργός τους ο πατριώτης. Λες να έχουν φτάσει σε αυτό το χάλι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο κε Βραχιολίδη που ανεβάζεις τέτοια αίσχη από τους "μετανάστες"!
    Μπας και ξυπνήσουμε για τα κολοβά φίδια που εκτρέφουμε στην πατρίδα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ληστοσυμμορία Ανθελλήνων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει δώσει υπηκοότητα σε εκατ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και στόχος της είναι η διάλυσις των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας . Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ από τους ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . Ρουφιάνοι και Κλέφτες υπηρετούν τους Παγκόσμιους Δυνάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθάρματα ξεφτιλισμένοι προδότες αλητοκομμουνιστές διαλύσατε την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που είσαι ρε ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ Λαζαρίδη να μας πεις τις θέσεις του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ Εξωτερικού ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα είχε ενδιαφέρον, αλλά, δεν πρόκειται να σου απαντήσει φίλε μου...

      Διαγραφή
  10. Ακούω στις ειδήσεις των τηλεοπτικών σταθμών ό,τι έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις για την ιταμή ενέργεια των "αλβανοπαίδων" και ότι θα είναι βαρύτατες!
    Χαίρομαι μάλιστα πολύ και προσωπικά δεν έχω κανέναν ενδοιασμό, δήθεν, για το νεαρό της ηλικίας τους. Είναι ενήλικοι και πρέπει να τιμωρηθούν με βαριά ποινή στο στρατοδικείο, που ακούγεται ότι δρομολογήθηκε για την περίπτωσή τους...Και φυσικά να τους αφαιρεθούν κάθε είδους δικαιώματα που τυχόν έχουν στο στράτευμα έως την δίκη τους.
    Εξυπακούεται ότι και η Ελληνική Ιθαγένεια που τους έχει δοθεί, να αφαιρεθεί το συντομότερο.
    Το "μήνυμα", που πρέπει να εκπέμψει επιτέλους η Ελλάς, προς όλους αυτούς τους αχάριστους και χαραμοφάηδες, επιβάλλεται να είναι ηχηρότατο!!!
    Η ΕΛΛΑΣ δεν είναι "ξέφραγο αμπέλι" που το κάθε κωλόπαιδο μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει, φορώντας μάλιστα και το ΕΘΝΟΣΗΜΟ!!!
    Βαρύτατη τιμωρία χωρίς κανέναν ενδοιασμό...!

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ ΜΕΝΙΠΠΕ και λοιποί συνσχολιαστές, ωραία τα λέμε όλοι. Αλλά... ποιος ακριβώς θα είναι αυτός ο οποίος θα εκπέμψει ηχηρό μήνυμα ότι η Ελλάς δεν είναι ξέφραγο αμπέλι; Αφού ΕΙΝΑΙ. Και δεν την κάναμε εσείς κι εγώ. Αυτοί που πρέπει να εκπέμψουν το μήνυμα την έκαναν ξέφραγο αμπέλι.
    Άρα, επί της αρχής, δεν υπάρχει κανείς να εκπέμψει το εν λόγω μήνυμα.
    Άσε που και το εθνόσημο το έχουν προς κατάργηση.
    Οπότε, μια χαρά ο κάθε χαραμοφάης κάνει ό,τι του καπνίσει και... εντάξει, θα γίνει ΕΔΕ. Η οποία θα ολοκληρωθεί όταν θα έχω πάρει εγώ σύνταξη.
    Ζήσε Μάη μου...

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η διαδικαστική εξέλιξη θα είναι:
    Στρατοδικείο, έκτιση της ποινής που θα τους επιβληθεί, αποβολή από το στράτευμα, αφαίρεση της Ελληνικής ιθαγένειας και απέλαση από την χώρα, για να μπορούν να πάνε στους "ουτσεκάδες" που τόσο "εκτιμούν και το επιδεικνύουν με ζέση"!!!
    Αυτό είναι το "μήνυμα" που θα εκπέμψει η Ελλάδα...σε αυτούς που νομίζουν ότι "μπορούν" να κάνουν..."ουτσεκάδικους χαρταετούς με τα δαχτυλάκια τους"!!!

    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά είναι τα "αποτελέσματα" όταν καλούμε στον Ε.Σ. τσογλάνια από το αλμπανία, λες και δεν ξέρουμε την φάρα τους και το πόσο π@υστ@ρ@α είναι...
    Όλοι οι λαθρομετανάστες και οι παλιοί,γιατί και τα αλμπάνια χωρίς χαρτιά δεν ήρθαν; και οι τωρινοί, είναι πιθήκια και πρέπει να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ωραίο είναι ότι ο κάθε προβληματικός Λαζαρίδης καμαρώνει για το Καπιταλιστικό Πουστοκόμα Ελλάδος . Όλα τα τσακάλια και οι ύαινες εκεί άχουν μαζευτεί . Φασίστες του Κερατά και Λεχρίτες γέμισαν το απόκομα τους με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Ζήτω ο Εθνικός Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή