Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ 6ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ! ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ...

Ανήλικος, μόλις 15 ετών ο δολοφόνος! -Σοκάρει ο ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία στο άψυχο κορμάκι του παιδιού..

Δολοφονημένο βρέθηκε πριν από λίγη ώρα το εξάχρονο αγοράκι που είχε εξαφανισθεί χθες στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί βρέθηκε νεκρό σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του. 

Η περιγραφή του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία στο άψυχο κορμάκι του 6χρονου Σεζάλ Μεχμεταλή, σοκάρει: Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, είπε στο protothema.gr: "Τον είδα στην αυτοψία. Το παιδάκι ήταν νεκρό σε ένα εγκαταλελειμένο σπίτι . Ήταν σκεπασμένο με μπουφάν και κουρτίνα και τα χέρια του και τα πόδια του ήταν δεμένα. Κακώσεις εξωτερικά δεν υπήρχαν μόνο κάποιες εκδορές γύρω από τη στοματική κοιλότητα, άνω κάτω χείλος . Αυτά έχω να πω και τα υπόλοιπα αύριο που θα κάνω τη νεκροψία ".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την αστυνομία έχει προσαχθεί ένας 15χρονος ως ύποπτος για το έγκλημα. Για τον ανήλικο προσαχθέντα υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά το παρελθόν είχε αποπειραθεί να βiάσει ένα παιδάκι. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της στοιχεία που δείχνουν ότι ο ανήλικος, που προέρχεται επίσης από τη μειονότητα, είναι ο δράστης του φρικτού εγκλήματος.


Το εξάχρονο θύμα, ο Σεζάλ, σύμφωνα με την ανακοίνωση αναζήτησης που είχε εκδώσει το Χαμόγελο του Παιδιού ήταν κωφό. Ζούσε με την οικογένειά του στη συνοικία Αλάν Κογιού της Κομοτηνής: Πρόκειται για μια παραγκούπολη στο κέντρο της Κομοτηνής, μια ανάσα, σχεδόν από το Διοικητήριο της πόλης, όπου όμως, οι άνθρωποι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες. 

το διαβάσαμε στο kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου