Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΧΑΚΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!

Αυτό είναι το σάπιο-προδοτικό πολιτικό σύστημα. Είναι οι ίδιοι που ξεπουλάνε τη χώραστους τοκογλύφους και τσακίζουν τον λαό με τα μνημόνια, είναι αυτοί που ψηφίζουν υπέρ του τεμένους στην Αθήνα, είναι οι ίδιοι που χαρίζουν την ελληνική ιθαγένεια σε όποιον...

εισβάλλει στην Πατρίδα μας και που του δίνουν το εθνόσημο και το τιμημένο χακί του Έλληνα φαντάρου! 
Το φαινόμενο είναι παλαιό. Ο έχων ελληνική παιδεία γίνεται και Έλληνας; Ιδού το ερώτημα. Πόσο Έλληνας μπορεί να αισθάνεται; Όταν αυτοί οι οποίοι πήραν την ελληνική παιδεία, σήκωσαν την ελληνική σημαία, αλλά σήμερα με το ελληνικό εθνόσημο και τη στολή του Έλληνα φαντάρου, δίνουν μήνυμα μίσους κατά της Ελλάδος!!!
Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες; "Ναι" , λέει το πολιτικό σύστημα διότι σε αυτούς χαρίζει απλόχερα την ελληνική ιθαγένεια! Ντροπή και αίσχος για τους προδότες πολιτικούς μας! Αυτοί που σήμερα καταργούν τον πατριωτισμό, την αγάπη στην πατρίδα και στην Ιστορία της, αυτοί που καταργούν την διδαχή των αρχαίων ελληνικών του Επιτάφιου του Περικλέους ή και των Θρησκευτικών, χαρίζουν το εθνόσημο και την ελληνική σημαία στους εχθρούς της Πατρίδας!

1 σχόλιο: