Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΙΡΑΝΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ISIS! ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΪΛΕΡ

Σάλο έχει προκαλέσει  η ταινία που περιέχει σκηνές με αποκεφαλισμούς...

Ελλήνων στρατιωτών. Στην εικόνα και στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως οι προς αποκεφαλισμό από τους τζιχαντιστές του ISIS φορούν ελληνική στολή παραλλαγής! 

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μας προετοιμάζουν, μας στέλνουν κάποιο μήνυμα; Όλα αυτά τη στγμή που Βρετανοί ειδικοί αποκαλύπτουν πως στο στόχαστρο του ισλαμικού φονταμεταλισμού έχουν μπει  τα γεμάτα με τουρίστες ελληνικά νησιά φέτος το καλοκαίρι!
Όπως αναφέραμε, την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης έκαναν γενειοφόροι τζιχαντιστές με σημαίες του ISIS. Στην αρχή επικράτησε ο τρόμος αλλά τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τα… γυρίσματα ταινίας με ιρανό σκηνοθέτη.
Τα γυρίσματα της ταινίας «ISIS Bride» σύμφωνα με το DailyThess  έγιναν στο πρώην στρατόπεδο «Παύλος Μελάς», σε κλινική στο Πανόραμα αλλά και σε αγροτική περιοχή κοντά στην Ειδομένη. Εκτός από τους ηθοποιούς στην ταινία συμμετείχαν και πραγματικοί πρόσφυγες από τα γειτονικά καμπ, οι οποίοι ως κομπάρσοι υποδύονταν τον εαυτό τους. 
Για πάνω από 20 ημέρες διάφορες γωνιές της Θεσσαλονίκης είχαν “καταληφθεί” από γενειοφόρους τζιχαντιστές, οι οποίοι -κρατώντας ψηλά τις σημαίες του ISIS- κακοποιούσαν και βασάνιζαν τα θύματά τους. Το τοπίο εφιαλτικό. Οι μνήμες για όσους έζησαν πραγματικά τα γεγονότα του πολέμου στη Συρία βασανιστικές. Και μετά η προσφυγιά.
«Δεν ξέρω κι εγώ τι θέλω να δείξω. Πόνος ατέλειωτος, αδικαιολόγητος φόβος και τρόμος σκεπάζουν τη ζωή και την ακυρώνουν. Αυτό να φτάσει σε όλους μας. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από την προσωρινή καλοπέρασή μας. Το αύριο εξαρτάται και από μας. Ας αποφασίσουμε τι ζωή μας ταιριάζει….», τονίζει στη DailyThess ο Ιρανός σκηνοθέτης, πρόσφυγας και ο ίδιος, Μορτέζα Τζαφαρί, ο οποίος μόλις τελείωσε στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «ISIS Bride».
Η χώρα μας μαζί με την Κύπρο ευρίσκονται με «καφέ  χρώμα» στους γενικούς στόχους του ισλαμικού στρατού και των χιλιάδων «πυρήνων» που δρουν στην Ευρώπη , κτυπώντας καμπανάκι ενόψει θερινής σεζόν .


Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες ,προειδοποιούν με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό το καλοκαίρι, επίκειται μεγάλο  κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη ξεσηκώνοντας όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας σε ολόκληρη την ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος .
Οι πιο  ειδυλλιακοί προορισμοί  είναι η Ισπανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Ελλάδα, οι οποίοι προσφέρουν αμέτρητες επιλογές για την τέλεια απόδραση το καλοκαίρι.
Με γνώμονα το πρόσφατο κύμα ισλαμικού τρόμου που σάρωσε την ήπειρο, ο επόμενος στόχος τους θα είναι  οι χιλιάδες παραθεριστές , ειδικά σε μεγάλες και οργανωμένες και πασίγνωστες παραλίες.
Μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι υπάρχει  μεγάλη πτώση στις κρατήσεις σε  θέρετρα κοντά σε «ταραγμένες» περιοχές όπως είναι η  Μεσόγειος , με ένα κύμα πολιτών  να προτιμούν να πάνε για  διακοπές στη νοτιο-ανατολική Ασία και την Καραϊβική αντ “αυτού.

isisbride (1)
Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές περιοχές στην Ευρώπη, που είναι απαλλαγμένες από την απειλή της τρομοκρατίας.
Μάλιστα η εφημερίδα  Express.co.uk έχει διερευνήσει την τελευταία συμβουλή από το βρετανικό υπουργείο εξωτερικών , για να ανακαλύψει το που  είναι ασφαλές να κάνουν διακοπές αυτό το καλοκαίρι οι Βρετανοί .
Λόγω των συνεχών απειλών κατά της Γαλλίας από ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες , οι Βρετανοί  προειδοποιούν ότι  η γαλλική κυβέρνηση και το κοινό που θα παραθερίσει στην νότια Γαλλία οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί .
Παρίσι, Κορσική, Ρουέν και  Νίκαια είναι περιοχές που είναι στο  στόχαστρο των τρομοκρατών.
Η γαλλική κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια δωρεάν εφαρμογή smartphone που ονομάζεται Saip για να προειδοποιήσει τους χρήστες σχετικά με τις πιθανές επιθέσεις και βίαια  περιστατικά.
Βρετανοί  προειδοποιούν ότι  άκρως επικίνδυνη  για διακοπές είναι η  Τουρκία, η οποία έχει επίσης τοποθετηθεί σε ένα υψηλό επίπεδο απειλής της τρομοκρατίας.
«Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον αεροπορικής βιομηχανίας στην Τουρκία. Θα πρέπει να συνεργάζονται πλήρως με τους υπαλλήλους ασφαλείας στα αεροδρόμια» , αναφέρει η έκθεση των Βρετανών  

Το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ρωσία έχουν όλες τοποθετηθεί σε ένα υψηλό επίπεδο απειλής της τρομοκρατίας από το FCO, λόγω εισερχομένων πληροφοριών.
Ελπίζουμε να διαψευσθούν όλες οι κακές εκτιμήσεις των Βρετανών ειδικά για την Ελλάδα , η οποία ειδικά για φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να «φουλάρει» με τουρίστες. Παρόλα αυτά οι αρχές στην χώρα έχουν λάβει από τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα για να προφυλάξουν την χώρα μας και αυτό είναι θετικό.
πηγη

3 σχόλια:

  1. Η χώρα είναι ένα ΜΠΟΡΔΕΛΟ με την ΣΦΡΑΓΙΔΑ του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ , ΚΚΕ , ΑΝΤΑΡCIA και όλων των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ της ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε στην εφημερίδα Δημοκρατία το εκπληκτικό βιβλίο για τον ΕΘΝΙΚΌ ΗΓΕΤΗ Ιωάννη Μεταξά και τα εκπληκτικά έργα που έκανε στην Ελλάδα . Ο Ιωάννης Μεταξάς ΤΣΑΚΙΣΕ τις φασιστικές ορδές Χίτλερ Μουσολίνη την ώρα που οι κομμουνιστές με τον Μολότωφ [Στάλιν] τα είχαν βρει με τον ΝΑΖΙΣΤΗ ΧΑΣΑΠΗ Χίτλερ . Οι κομμουνιστές είναι τα Σκουπίδια της Πατρίδος μας . ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σύντροφος κατσιαπλιάς κομμουνιστής Λαζαρίδης του ξενόφερτου ανθελληνικού ΚΚΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ τι λέει για όλα αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή