Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΗ Η Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΠΑΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: ΕΝΦΙΑ, ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, "ΚΟΦΤΕΣ" ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ-ΜΙΣΘΩΝ, ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΑ 380 €, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ!

Το πιο βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του λαού και του γένους των Ελλήνων από την κυβέρνηση Τσίπρα! Η κυβέρνηση Σαμαρά μοιάζει παιδική χαρά...

μπροστά της. Ο Τσίπρας εξαπάτησε τον λαό για να να τον εξοντώσει στην κυριολεξία και να ξεπουλήσει τη δημόσια-ιδιωτική περιουσία στους δανειστές-τοκογλύφους. Οι παγίδες-ναρκοπέδια που στήνει σε βάρος του λαού δεν έχουν τελειωμό. Τα capital Controls, ο ΕΝΦΙΑ για την απαγή της ιδιωτικής περιουσίας, η δυσθεώρητη αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές, μαζί με την αύξηση στον ΦΠΑ και σε καθημερινά προϊόντα ανάγκης, η ισοπέδωση μισθών-συντάξεων η οποία έχει προϋπολογιστεί να βρίσκεται συνέχεια κάτω από τον "κόφτη" , ο ΦΠΑ στο 24% στα νησιά και όχι μόνο, η άγρια φορολόγηση των αγροτών για την εξαφάνιση της ελληνικής παραγωγής, ο φόρος στο ελληνικό κρασί και στην ελληνική μπύρα, αποτελούν σχέδιο για την εξόντωση του γένους των Ελλήνων. Το περιουσιολόγιο το οποίο έρχεται οσονούπω θα ισοπεδώσει τα πάντα! Το έγκλημα που συντελείται απο την κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει προηγούμενο. Υπηρέτης των εχθρών της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου