Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ 7 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ; ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Που το πάει η Τατιάνα;
Γιατί το κάνει αυτό…;
Βράζουν όλες οι νοικοκυρές που την παρακολουθούν!
Αυτήν την φορά λένε, ότι η Τατιάνα το παράκανε….
Μια με τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που τους κλείνει στον αέρα….και τώρα, δίνει βήμα στις μανάδες των Αλβανών φαντάρων που ξεφτίλισαν με την συμπεριφορά τους το στράτευμα!
ΠΡΕΠΕΙ ο δημοσιογράφος να δίνει βήμα σε όλους;
NAI και βέβαια πρέπει…σε όλους όμως….
ΠΡΕΠΕΙ ο Δημοσιογράφος να παίρνει θέση….
ΝΑΙ πρέπει…..
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ

Εδω η Τατιάνα μας λέει πως δεν διακρίνει κάποιο είδος εθνικισμού απο την κίνηση αυτη των στρατιωτών μέσα σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!!!

8 σχόλια:

  1. H Τατιάνα είναι το πληρωμένο τσιράκι του Τζορτζ Σόρος για ειδικές ανθελληνικές προδικές αποστολές και έτσι εξηγείται γιατί είναι διεστραμένη, βρωμερή, σιχαμερή και υποστηρίζει τους Αλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κάποιους ό,τι δεν είναι ελληνικό, είναι καλό.
    Δεν μπορεί να σωθεί ένας λαός που δεν θέλει να σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακόμοιρη Ελλάδα. Η γη σου βγάζει και φαρμακερά αγκάθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι δουλεια εχει η σιχαμερη τατιανα να υπερασπιζεται τα αλβανα ?

    Ποιος μας λεει οτι αυτη που μιλα ειναι μανα ?

    Γιατι οι αλβανοι ηρθαν στην Ελλαδα να κανουν το στρατιωτικο τους ?

    Να τιμωρηθουν τα σκατοπαιδα. Μονον ετσι θα μαθουν να φερονται.
    20 χρονων ειναι ενηλικες, δεν ειναι παιδια.

    Εγω που αγαπω το Ισραηλ, την Κινα, την Γουαδελούπη, θα με δεχθουν να κανω το στρατιωτικο μου εκει ?

    Αυτα τα δικηγοράκια της τατιανας πώς ξερουν οτι τα σκατοπαιδα το εκαναν για την πλακα ? Το Αγιο Πνεύμα τους το ειπε ?

    Αλλα και για πλακα να το εκαναν, να τιμωρηθουν. Αυτα δεν γινονται για πλακα.


    Μηπως το συστημα του καμμενισταν θελει να τους αθωωσει και εβαλαν μπροστα την προπαγανδα της τατιανας ?

    Βρωμοπουτ@νες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσα χρήματα παίρνει αυτή και ο άντρα της, για να κάνουν τηλεοπτικές εκπομπές της ΝΤΠ;;; Πόσα παίρνουν για να "κλάνουν" αντί να μιλούν;;;
    Να μην ξαναδούν οι τηλεθεατές αυτές τις...τηλεοπτικές λινάτσες!!!
    Τέλος οι "πλάκα"


    [Ροζ πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ποιος με διαβεβαιώνει εμένα ό,τι αυτοί οι αλβανοί..."ελληνικής ιθαγένειας που κάνουν πλάκα" δήθεν, αν μας επιτεθούν οι τούρκοι και έχουμε εχθροπραξίες, δεν θα πυροβολήσουν πισώπλατα Έλληνες Αξιωματικούς και οπλίτες που θα προπορεύονται αυτών;;;
    (``φίλια πυρά΄΄ ονομάζονται στην στρατιωτική ορολογία)

    Αμφιβάλετε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συμβούν τέτοιες ενέργειες, από "τέτοιους ύπουλους στρατιώτες", στην πρώτη γραμμή του μετώπου;;;
    Αφήστε τα αστεία επιχειρήματα περί της πλάκας και στο υπουργείο Αμύνης και στο επιτελείο στρατού ας σοβαρευτούν και ας δουν την "πραγματικότητα κατάματα".
    Οι "εξελίξεις" παίρνουν απρόβλεπτη τροπή και είναι αδήριτη ανάγκη να επανεξετάσουν τις κατατάξεις νεοσυλλέκτων αυτής της συγκεκριμένης καταγωγής... και γενικώς, το αξιόμαχο του στρατεύματος!
    Είμαστε στο "παρά δύο", για να μην πω στο "παρά ένα..."!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μούφα" η ολοφυρόμενη δήθεν "μάνα"!!!
    Ντροπή σου ρε ανάλγητη, που "έστησες" τέτοιο παραμύθι για να κοροϊδέψεις το τηλεοπτικό κοινό που κατά λάθος σε "παρακολουθούσε", γιατί σε λίγο καιρό θα σου γυρίζει την πλάτη με τις αγυρτείες που κάνεις!!!
    Νέα στοιχεία καταδεικνύουν ό,τι και οι επτά "νεοσύλλεκτοι" έχουν γεννηθεί στην Αλβανία και ήρθαν στην Ελλάδα με συγκεκριμένη αποστολή και... "οικειοθελώς" να "υπηρετήσουν" στον Ελληνικό στρατό!!!
    "Μούφα" λοιπόν αποδείχθηκε, το στημένο τηλεφώνημα και με την συνδρομή του στημένου "πάνελ από αλληλέγγυους"(που ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλούσαν ρατσιστικό τον Ε.Σ)και με στόχο να... "κτυπήσουν την μητρική φλέβα" της Ελληνίδας μάνας, παρουσιάζοντας μία δήθεν Αλβανίδα μάνα να "υποφέρει(!)" και ολοφυρόμενη να ζητά επιείκεια για τα...καημένα τα "παιδιά" που τόσο πολύ "αγαπούν" την Ελλάδα...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει χειρότερο σκουπίδι από τη Στεφανίδου και τον άντρα της. Παίρνουν τα άπειρα λεφτά με μαιμού εκπομπές όλα στημένα. Παρόλα αυτά έρχεται πρώτη σε θεαματικότητα στη μεσημεριανή ζώνη επειδή ακριβώς χτυπάει στο συναίσθημα με μανάδες που κλαίνε για τους Αλβανούς εθνικιστές. Την αυστηρότερη τιμωρία φυλάκισης και απελαση μετά την λήξη της ποινής. Για παραδειγματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή