Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

“ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ, ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ”! ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...


ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Η MONSANTO ΕΧΕΙ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ!
Ο Αναπλ. Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!
Μια συνέντευξη επίκαιρη όσο ποτέ που εδωσε στον Μάκη Βραχιολίδη τον Νοέμβριο του 2013 ο (τότε) αναπληρωτής Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος, Γιάννης Αξελής. 

Γιάννης Αξελής: Αναπληρωτής Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος, με Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα (Πανεπιστημίου 57). Ο κ. Αξελής έχει αναλάβει το καθαρώς οικολογικό κομμάτι του κινήματος. «Το νερό πρέπει να παραμείνει σε ελληνικά χέρια και να μην ιδιωτικοποιηθεί», επισημαίνει και συνεχίζει: «Ο κώδικας Alimentarius με τη Mosanto  να μην μπουν στα χωράφια μας. Θέλουν να μας υποχρεώσουν να παίρνουμε σπόρους από τη Mosanto», ενώ για τους αεροψεκασμούς υπογραμμίζει: «Ο Αρχιεπίσκοπος ενδιαφέρεται ζωηρά να  ενημερωθεί γιατί μας ψεκάζουν. Το ότι μας ψεκάζουν το γνωρίζει, θέλει όμως να μάθει τους λόγους που το κάνουν»


Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο Γιάννης Αξελής, Αναπληρωτής Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους»  αποκαλύπτει …σημεία και τέρατα για το τι έχουν σχεδιάσει σε βάρος μας οι παγκοσμιοποιητές. «Θέλουμε τρία πράγματα: καθαρό νερό, καθαρή...

τροφή και καθαρό αέρα. Είναι τα βασικά αγαθά που μας έδωσε η φύση και δεν μπορεί να μας τα πάρουν πολυεθνικές εταιρείες», τονίζει ο κ. Αξελής.  Αν τα  ξένα συμφέροντα καταφέρουν να πάρουν στα χέρια τους και αυτά τα αγαθά της φύσης, τότε  δεν θα μιλάμε πλέον μόνο για υποδούλωση οικονομική, αλλά ολοκληρωτική. Υποδούλωση διατροφική, εξάρτηση από το νερό που θα μας δίνουν μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και  σάρωση των ουρανών με αεροψεκασμούς για τον έλεγχο των καλλιεργειών και της αλλαγής του κλίματος. Η ύπαρξή μας και το μέλλον μας θα καθορίζονται από ό,τι μας ποτίσουν και ό,τι μας ταΐσουν οι ξένοι επικυρίαρχοι!   
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
MONSANTO: ΕΧΕΙ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

Κύριε Αξελή, πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την υπερφορολόγηση χωραφιών και αγροτικών καλλιεργειών. Ποια δυνατότητα θα έχει ο Έλληνας παραγωγός να καλλιεργήσει το χωράφι του την ώρα που θα το φορολογήσουν υπέρογκα; 
 
Αξελής: Εάν πράγματι φορολογήσουν τους αγρούς με βάρβαρο τρόπο, τότε ο κόσμος θα εξαθλιωθεί περισσότερο. Δεν θα υπάρχουν καλλιέργειες. Εκτός και αν η νέα τάξη πραγμάτων εφεύρει το δίλημμα ή πληρώνεις βαρείς φόρους ή δεν πληρώνεις φόρο αρκεί να βάλεις σπόρους της Mosanto στο χωράφι σου; Υπάρχει περίπτωση να γίνει και αυτό.
Τι ακριβώς είναι η Mosanto;
Αξελής: Πρόκειται για μία Παγκόσμια Διατροφική Συνωμοσία που με πρόσχημα την καλύτερη υγεία και τη μείωση του κόστους γεωργικής παραγωγής έχει ως απώτερο σκοπό τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού. Η πολυεθνική εταιρία γεωργικής βιοτεχνολογίας Mosanto με έδρα στο Creve Coeur στο Missouri της Αμερικής, είναι ομεγαλύτερος παραγωγός του ζιζανιοκτόνου «glyphosate» γνωστό κι ως «Roundup» και ο μεγαλύτερος παραγωγός γενετικά τροποποιημένων σπόρων στον κόσμο. Η συγκεκριμένη εταιρία παρέχει στο 90% του παγκόσμιου χάρτη την τεχνολογία των γενετικά τροποποιημένων σπόρων προς σπορά δηλαδή των μεταλλαγμένων μετέπειτα τροφών που καταλήγουν στο τραπέζι μας. Μέχρι το 1999 η περί ου ο λόγος εταιρία, χρησιμοποιούσε την ονομαζόμενη "Τεχνολογία Εξολοθρευτής" (δηλαδή φυτά που τροποποιούνται γενετικά για να παράγουν στείρους σπόρους) όπου και... υποσχέθηκεδημόσια να μην την ξαναχρησιμοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς. Μετά από αυτό όμως, η Mosanto προώθησε ένα νέο ισχυρισμό όπου τώρα πλέον υποστηρίζει πως μπορεί να αναπτύξει με σκοπό να χρησιμοποιήσει τους ονομαζόμενους «αυτοκαταστροφικούς σπόρους».
Μέχρι αυτή τη στιγμή τι έχει πετύχει η Mosanto στην ΕΕ αλλά και στην Ελλάδα;
Αξελής: Μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει πετύχει τον έλεγχο της διατροφής. Η φιλοσοφία της Mosanto είναι ότι μπορεί να ελέγξει όλο τον κόσμο μέσω της διατροφής.  Στη χώρα μας, προς το παρόν δεν έχει διεισδύσει με άμεσο αλλά με έμμεσο. Η άμεση επέμβαση της Mosanto στην Ελλάδα θα γίνει όταν επιβάλλει να παίρνουμε σπόρο από την ίδια την εταιρεία. Θα μας απαγορεύσει να κάνουμε αναπαραγωγή του σπόρου. Την πατάτα της Νάξου για παράδειγμα, την πήρε ηMosanto.
Εννοείτε δηλαδή ότι οι πατάτες που προμηθευόμαστε από το Σούπερ Μάρκετ και είναι προέλευσης Νάξου είναι με σπόρο από την Mosanto;
Αξελής: Και όχι μόνο της Νάξου. Και της Κύπρου επίσης. Οι ετικέτες που φέρουν οι συγκεκριμένες συσκευασίες της πατάτας αναγράφουν «απαγορεύεται η φύτευση».
Είναι βέβαιον ότι αυτό σημαίνει η συγκεκριμένη ένδειξη;
Αξελής: Ναι. Δίνει τον σπόρο η Mosanto και τον σπόρο τον αγοράζει ο παραγωγός σε τιμές που θέλει η Mosanto και απαγορεύει να κρατάει σπόρο από την πατάτα. Τις πατάτες Νάξου τις έχει κατοχυρώσει Ολλανδική εταιρεία, οπότε για να σπείρει κάποιος πατάτες Νάξου θα πρέπει να αγοράσει σπόρο από τους Ολλανδούς!!!
 Αυτό δεν είναι και το Codex Alimentarious; 
Αξελής: Το Codex Alimentarius σημαίνει «κώδικας διατροφής»  και μεθοδεύεται συστηματικά εδώ και καιρό από τα πανίσχυρα λόμπυ που εκπροσωπούν τα επίσης πανίσχυρα πολυεθνικά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών στον χώρο της διατροφής. Σύμφωνα με το νέο αυτό κώδικα θα απαγορεύεται δια νόμου να καλλιεργείς στον κήπο σου οτιδήποτε, όπως και να δίνονται συνταγές για την παροχή κάθε είδους βιταμινών.
Εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να υποφέρουν από διάφορες παθήσεις λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης θρεπτικών διατροφικών στοιχείων, εάν επιτραπεί τελικά και ισχύσει ο επερχόμενος κώδικας διατροφής. Ο Κώδικας θα αναγράφει μόνο τα είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιαδήποτε διατροφικού είδους που δεν συμπεριλαμβάνεται σ" αυτόν. Θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένας οικονομικά επωφελής οργανισμός ελέγχου του πληθυσμού. Θα απαγορεύει μελλοντικά την αναπαραγωγή αγροτικών προϊόντων με κατοχυρωμένη πατέντα!
Με το Codex Alimentarius απαγορεύεται για παράδειγμα η φύτευση πατάτας, επειδή η «ράτσα» της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματα της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της. Αυτό είναι το σχέδιο κι έτσι επιτυγχάνουν τον έλεγχο των τροφίμων.
Τι πρέπει να κάνει ο κόσμος για να προστατευθεί;
Αξελής: Επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που αναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες, γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος. Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε. Το θέμα είναι ίσως από τα σοβαρότερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τώρα και στο εξής.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ: «ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ»
Ασχολείστε και με τους αεροψεκασμούς. Πολλοί αμφισβητούν ότι μας ψεκάζουν και ότι αυτό αποτελεί συνομωσιολογία και τίποτε περισσότερο. Εσείς τι λέτε;
Αξελής: Δεν ψεκάζουν μόνο την Ελλάδα. Αεροψεκασμοί με τις περίφημες ουρές από ταchemtrails συμβαίνουν και σε άλλες χώρες, όπως στην Αγγλία, τη Γαλλία, στην Αμερική, τον Καναδά. Ωστόσο, για όλους αυτούς τους αεροψεκασμούς οι κυβερνήσεις δεν μπορούσαν να δώσουν κάποια εξήγηση για το ποιοι εμπλέκονται. Βγήκε όμως κάποιος από το FBI και είπε ότι σε αυτά τα σχήματα εμπλέκονται στρατιωτικά αεροπλάνα. Εγώ όμως  έχω την πληροφορία ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται και από πολιτικά αεροπλάνα. Αυτός λοιπόν από το FBI είπε ότι γίνονται πειράματα για την αλλαγή του κλίματος.
Και πού θα αποσκοπεί η αλλαγή του κλίματος;
Αξελής: Όταν θέλουν να καταλάβουν μια χώρα θα την καταλαμβάνουν με την αλλαγή του κλίματος, χωρίς πολεμικά μέσα.
Αυτό που είδαμε πρόσφατα στις Φιλιππίνες, με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς,  εξηγείται με αυτό τον τρόπο;
Αξελής: Όχι, δεν πιστεύω. Ίσως αυτό που έγινε στις Φιλιππίνες να είναι αυτό που λέει στην Αποκάλυψη ο Ιωάννης για τις σάλπιγγες του Χριστού.
Τι είναι αυτά που μας ψεκάζουν;
Αξελής: Ρίχνουν σε μικρά κομματάκι αλουμίνιο τα οποία όταν πέσουν στο έδαφος προσβάλλουν και καταστρέφουν τις καλλιέργειες.
Από πού οργανώνονται οι αεροψεκασμοί;
Αξελής: Από κέντρα αμερικάνικα αλλά μέσα δεν είναι το ΝΑΤΟ. Είναι οι μυστικές υπηρεσίες των αμερικανών.
----------------------------------   ---------------------------------------------    -------------------   --------------
«ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ»
φωτό: Ο Αρχιεπίσκοπος με τον κ. Αξελή κατά την πρόσφατη συνάντησή τους
 Για όλα αυτά τα ζητήματα επισκεφθήκατε τον Αρχιεπίσκοπο;

Αξελής: Ναι. Ως Οικολόγοι Ελλάδος επισκεφτήκαμε τον Μακαριότατο Ιερώνυμο για να τον ενημερώσουμε για θέματα που άπτονται του ποιμνίου του. Συγκεκριμένα τον ενημερώσαμε για το νερό τον κώδικα Alimentatius  και του αεροψεκασμούς. 
Πού έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον;

Αξελής: Στους ψεκασμούς στάθηκε λίγο περισσότερο Τον ενδιέφερε και ζήτησε να του δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Θα έχουμε νέα συνάντηση όπου θα διατυπώσει ζωηρές απορίες.
Ο αρχιεπίσκοπος πιστεύει ότι μας ψεκάζουν;
Αξελής: Ο Μακαριότατος βρίσκεται σε ένα δίλημμα: «γιατί μας ψεκάζουν»; Το ότι μας ψεκάζουν το γνωρίζει, αλλά αναζητεί τους λόγους για τους οποίους το κάνουν αυτό. Στην επόμενη συνάντησή μας θα πάμε με περισσότερα ντοκουμέντα και σλάϊτς για να του δείξουμε ότι ψεκάζεται όχι μόνον η Ελλάδα αλλά και όλος ο κόσμος. Ζητήσαμε από τον Μακαριότατο να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες από την κυβέρνηση για να απαντήσει τι επιτέλους συμβαίνει.

Όταν λέτε ότι ψεκάζεται όλος ο κόσμος, εννοείτε ότι ψεκάζεται και η Ρωσία από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ;
Αξελής: Για Ρωσία δεν έχουμε κάποια ένδειξη ότι ψεκάζεται. Γνωρίζουμε ότι ψεκάζονται οι Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Καναδάς, Αυστραλία, Ρουμανία.  
Τη Ρωσική πρεσβεία την επισκεφτήκατε ώστε να μάθετε εάν οι Ρώσοι γνωρίζουν περισσότερα για τους ψεκασμούς; Και οι Ρώσοι διπλωμάτες που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα φαντάζομαι θα βλέπουν ότι ψεκάζονται. Έχουν κάνει κάποιες ενέργειες;
Αξελής: Το ερώτημά σας αποτελεί και πολύ καλή πρόταση ώστε να επισκεφτούμε την Ρωσική πρεσβεία και να ζητήσουμε την άποψή της.
Ποιες άλλες πρωτοβουλίες θα αναπτύξετε;
Αξελής: Θα ζητήσουμε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια από τον οποίο θα ζητήσουμε βοήθεια και να συνδράμει στο έργο μας για το πρόβλημα των αεροψεκασμών. Επίσης, έχουμε ήδη κάνει επιστολή προς την Βουλή την οποία παρέλαβε ο Νίκος Νικολόπουλος με την υπόσχεση ότι θα την καταθέσει. Δεν ξέρουμε τι ενέργειες έχει κάνει.  

ΝΕΡΟ: «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ»




Αξελής: Το νερό επ’ ουδενί λόγο πρέπει να πάει σε πολυεθνικές εταιρείες. Πρέπει να παραμείνει για πολλούς λόγους ως δημόσιο αγαθό.


Η κυβέρνηση όμως είναι έτοιμη να ξεπουλήσει και το νερό.


Αξελής: Πρέπει να το εμποδίσουμε ακόμη και με ακτιβισμό.


Μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου να βγάλει η κυβέρνηση, το πούλησε σε ιδιωτικά συμφέροντα.


Αξελής: Πρέπει να αγωνιστούμε, να πάμε κι έξω από την Βουλή για να το αποτρέψουμε. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί. Θέλουμε τρία πράγματα: καθαρό νερό, καθαρή τροφή και καθαρό αέρα. Είναι τα βασικά αγαθά που μας έδωσε η φύση και δεν μπορεί να μας τα πάρουν πολυεθνικές εταιρείες.


Έχει αναφερθεί ότι τα εμφιαλωμένα νερά είναι επικίνδυνα. Ισχύει κάτι τέτοιο, διότι ο περισσότερος κόσμος πίνει νερό εμφιαλωμένο.



Αξελής: Το εξασθενές χρώμιο έχει αναγνωριστεί ως καρκινογόνο για τον άνθρωπο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όμως οι περισσότερες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, εξακολουθούν να μη διαθέτουν ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο για το πόσιμο νερό.


Η έλλειψη τέτοιου ορίου έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται ελλιπής έλεγχος του νερού και να τίθεται σε κίνδυνο η ανθρώπινη υγεία, παραπλανώντας παράλληλα τους καταναλωτές ως προς την ασφάλεια του νερού που χρησιμοποιούν.


Στη χώρα μας, σύμφωνα με έρευνα που έκαναν οι  Οικολόγοι Πράσινοι, το εξασθενές χρώμιο δεν έχει εντοπιστεί μόνο στα εμφιαλωμένα νερά αλλά και σε υδάτινους πόρους και συγκεκριμένα στα νερά περιοχών όπως η κοιλάδα του Ασωπού στη Βοιωτία, στηΜεσσαπία στην κεντρική Εύβοια και στη Νοτιοανατολική Θεσσαλία. Το επικίνδυνο εξασθενές χρώμιο έχει εντοπιστεί και σε εμφιαλωμένα νερά, στα οποία στρέφονται οι καταναλωτές για περισσότερη ασφάλεια και ποιότητα. Τα εμφιαλωμένα νερά όμως, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Τα πλαστικά μπουκάλια αναπτύσσουν μικρόβια και ειδικά αν τα χτυπήσει ο ήλιος πολύ ώρα, δεν πρέπει να καταναλωθούν αλλά να πεταχτούν. Πόσοι όμως έμποροι το κάνουν αυτό;  


Ο ΕΦΕΤ όπως φαίνεται δεν ασχολείται με μετρήσεις εξασθενούς χρωμίου σε εμφιαλωμένα νερά, το δε Γενικό Χημείο του Κράτους αρνείται να μετρήσει εξασθενές χρώμιο σε εμφιαλωμένα νερά για ιδιώτες, λόγω …φόρτου εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου