Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ...ΧΩΝΟΥΝ, ΙΔΟΥ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΟΝΑ!

Επειδή διάφορα νεοταξιτάκια που το παίζουν και φίλοι του ιστορικού Πανιωνίου λένε κυριολεκτικά βλακείες, όπως ότι η φανέλα που...

δημοσιεύουμε πιο πάνω δεν υπήρξε ποτέ του Πανιωνίου, ιδού  κάποιες από τις φανέλες και αθλητικές περιβολές που φορούσαν ακόμη και Αλβανοί που χρημάτισαν ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο:


11 σχόλια:

  1. Μπράβο Μάκη. Αυτά για τα νεοταξάκια για να πάρουν ένα πολύ γερό μάθημα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγήν ιχθύος τηρούν τώρα οι σπεύσαντες να ψέξουν όλως αδίκως την τεκμηριωμένη ανάρτηση για την καθαίρεση του σταυρού και του κίωνος από το σήμα-έμβλημα του ιστορικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Μάκβεθ, καμία σιγή ιχθύος.Διάβασε την απάντησή μου στο προηγούμενο άρθρο.Αυτό που είπα πολύ απλά είναι πως το ΠΡΩΤΟ σήμα του Πανιωνίου ΔΕΝ ειχε σημαία και κίονα.Παραθέτω και αποδείξεις, ποιο σήμα προηγήθηκε χρονικά.Ουδεμία σχέση η απαντησή μου για το "ορθόν" της καθαίρεσης συμβόλων.

      Διαγραφή
  3. Πρέπει να γίνει επαναφορά του σήματος από την διοίκηση του Πανιωνίου με την ελληνική σημαία που έχει τον σταυρό και τον κίονα όπως το προβάλλει αυτή την στιγμή ο Μάκης. Ο Μάκης έχει δίκιο σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε τι έγινε και στο σήμα του Άρη που αφαίρεσαν τον μαίανδρο για να δείτε τι έκαναν οι νεοταξίτες διοικούντες του Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στο σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που είναι αλλοιωμένη η ελληνική σημαία από τους νεοταξίτες ενώ έπρεπε το σήμα να είναι όπως το σήμα που παρουσιάστηκε στο Παρατηρητή με την ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πανιώνιος οφείλει να έχει το σήμα με τον σταυρό και τον κίονα που είναι το σωστό και είναι όλη η ιστορία του Πανιωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς δεν κρατάτε σιγήν ιχθύος;! Όταν ο Πανιώνιος από την την δεκαετία 80-90 επί Μπαρζώφ και την δεκαετία 1990-2000 είχε το συγκεκριμένο σήμα-έμβλημα με το σταυρό , τι ήταν ; Επειδή δεν υπήρχε από παλιά το σήμα αυτό (που τελείως αυθαίρετα η παραρτηματική διοίκηση του συλλόγου το κατάργησε), θα πρέπει να υιοθετηθεί το σήμα του ερασιτέχνη ; OXI BEBAIA. To σήμα που κακώς καταργήθηκε δηλοί την ιστορική ταυτότητα του συλλόγου που έχει να κάνει πρωτίστως με το ανήκειν δηλ. στην Ορθοδοξία. Φαίνεται ότι ενοχλούσε και έτσι αποσύρθηκε. Είναι το κλίμα της αποδόμησης και της ρευστοποίησης όλων των ταυτότήτων, που κυριαρχεί προκείμένου να επικρατήσει η ασημαντότητα, το α-νόητον, και η γενική πολτοποίηση του τίποτα. Δυστυχώς και ο Πανιώνιος προσχώρησε στις απαιτήσεις αυτού του νοσηρού κλίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μόνο που θα διαφωνήσω μαζί σου, είναι πως τη δεκαετία 80-90, είχε το συγκεκριμένο έμβλημα.Εχω ακόμα τα άλμπουμ της Πανινι.Οσο για τα υπόλοιπα...o tempora o mores

      Διαγραφή
    2. Δεν απαντάς και δεν είναι το πρόβλημα της παλαιότητος του σήματος. Ο Πανιώνιος προέρχεται από το λίκνο του Ιωνικού πολιτισμού και τα ιστορικά νάματα της Ορθοδοξίας. Πολύ καλά έκανε η διοίκηση του Ιστορικού και υιοθέτησε το σήμα αυτό. Ο Πανιώνιος εξ άλλου αυτό το ήθος εξέφραζε ως ο μεγαλύτερος σύλλογος των Ελλήνων της Σμύρνης που καλλιεργούσε ήθος και ασκούσε πολιτιστική δραστηριότητα δια του αθλητισμού. Τώρα ξέπεσε στο επίπεδο του "ερασιτέχνη" (μπασκετικού) που ήδη αμφιβάλλω αν θα ανέβει στην Α1. Εκεί πρυτανεύουν άλλα ήθη. Δυστυχώς η παραρτηματική διοίκηση Δάρα διέπραξε κι άλλο ατόπημα.

      Διαγραφή
  8. Επαναφορά του σήματος με τον σταυρό και τον κίονα που είναι το σωστό. Αυτά για τον Πανιώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή