Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

Ο εκδότης της εφημερίδας μας έχει τηλεφωνήσει 2 φορές στην κυρία Τσικρικώνη, αφενός για να της ευχηθεί χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση, αφετέρου δε για να της ζητήσει συγγνώμη διότι εκ παραδρομής δεν...


αναφέρθηκε (στην έντυπη εφημερίδα μας) το όνομά της ανάμεσα στους Αντιδημάρχους του δήμου Χολαργού-Παπάγου, που ανέλαβαν πρόσφατα τα νέα τους καθήκοντα. 
Επίσης, η συνεργάτιδα της εφημερίδας μας Μαρουδιά Φιλίππου έχει προσπαθήσει τουλάχιστον 10 φορές να επικοινωνήσει με την κυρία Τσικρικώνη καλώντας την στα κινητά της τηλέφωνα! Η κυρία Τσικρικώνη, όχι μόνο δεν φιλοτιμήθηκε να απαντήσει σε καμία τηλεφωνική κλήση, αλλά, παρά το ότι έβλεπε ποιοι την καλούσαν, δεν τηλέφωνησε ποτέ, ούτε στον εκδότη της εφημερίδας μας ούτε στην Μαρουδιά Φιλίππου! 
Πολύ ωραία συμπεριφορά! Παρ' όλα αυτά, εμείς από εδώ της στέλνουμε τις ευχές μας και δηλώνουμε το εξής: εφόσον έτσι επιθυμεί δεν πρόκειται να την ξανα-ενοχλήσουμε! 
Δυστυχώς, κάποιοι τοπικοί άρχοντες ξεχνούν ότι μεγάλο μέρος της επικοινωνίας τους με την τοπική κοινωνία και της δημοφιλίας τους το οφείλουν στον τοπικό Τύπο! Τέτοιες συμπεριφορές από δημοτικούς συμβούλους απέναντι στον Τύπο, οι οποίες οδηγούν σε αντίστοιχη απάντηση από τον Τύπο, είναι σαφές ότι ζημιώνουν τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους. 
Καλή Ανάσταση κυρία Τσικρικώνη. Εμείς τις ευχές μας τις στέλνουμε από αυτό το βήμα. Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σας και να έχετε επιτυχία στο έγο σας.

28 σχόλια:

  1. Η Τσικρικώνη δεν είναι κάτοικος Χολαργού,δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα και τους ανθρώπους.Οσο δημαρχεύει ο Λιάκος θα είναι αντιδήμαρχος αμοιβόμενη και θα φωτογραφίζεται.Την ψηφίσατε όμως,μη διαμαρτύρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρώμικα σχόλια απέναντι σε γυναίκα είναι ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ . Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέι την γνώμη του ελεύθερα και να κάνει κρητική στους ΠΑΝΤΕΣ . Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει ξεφύγει η κατάσταση . Ελάχιστοι γνωρίζουν τι θέλουν και κάνουν κριτική . Οι περισσότεροι βρίζουν χυδαία . Ντροπή τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοοοοοκοκοκοκο !!!! Λυράτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θυμίζεις Τσίπρα που τσαμπουκαλεύεται και μετά τα κατεβάζει...έχασες πολλούς πόντους φιλαράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χολαργός έχει πολλά προβλήματα . Εάν υπήρχαν οργανωμένες ομάδες πολιτών η κατάσταση θα ήταν καλύτερη . Οι βρισιές δεν έχουν αποτέλεσμα . Στην Περικλέους τα πεζοδρόμια είναι όλα σπασμένα και η Μεσογείων είναι τραγική . Αυτοί που βρίζουν μόνο κακό κάνουν . Όποιος διαβάζει αυτά τα υβριστικά σχόλια αηδιάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να φύγει ο υποσταθμός της ΔΕΗ από την Σερίφου . Οι περιουσίες μας έχουν καταστραφεί πολλές φορές από τους κεραυνούς . Πριν δύο ημέρες ο Υποσταθμός της ΔΕΗ μύριζε πάλι σαν να είχε πάρει φωτιά . Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΔΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ . ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ . ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ . Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ . ΟΥΤΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΔΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ . ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ . ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ . Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ . ΟΥΤΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ . ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ (ΑΤ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ) . ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κάθε Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση σε προβληματικές περιοχές να κάνει έργα που θα ανεβάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων . Ν.Κ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέρεις τί είναι να μην αναφερθείς σε τέτοια προσωπικότητα??? Μεγάλη απώλεια!!! Ασε μας ρε Βραχιολίδη εδώ ο κόσμος καίγεται κι έσυ ασχολείσαι με την Τσικρικώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε σβήστο κι αυτό... ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΖΟΥΜΕΡΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακόμα δεν τόσβησες ; πάρε κι άλλο ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΕΣ ΑΦΡΑΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΝΟ ΜΑΣ Ο ΑΡΚΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί ρε φίλε ; Τι σούκανε ο Παναγιωτάκης ; Αντίθετα μας διασκεδάζει με τις μπούρδες του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΡΕ 5:30ΜΟΥΜΟΥ.
      ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο 8:39ΠΟΥΜΠΟΥ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΤΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΦΑΣΚΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΙΦΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Σαν τον κώλο της μαιμούς είσαι εσύ ρε καραγκιόζη . Αλλά τι περιμένεις από ένα γλύφτη του Λιάκου.

      Διαγραφή
  17. Τα χοντρά τα φάσκελα και την κοροιδία άλλος τα εισπράττει. Τό έχει ψιλοκαταλάβει βέβαια και δεν εμφανίζεται πλέον συχνά. Συχνάζει στην Αγία Παρασκευή ο Παναγιωτάκης επειδή ο Χολαργός τον έχει φτύσει για τα καλά. Δεν έχει μούτρα να κυκλοφορήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΡΕΖΙΛΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ. ΑΠΟ ΚΚΕ ΜΕΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαστε ρεζίληδες και κομπλεξικοί και ο 7:52 και ο 9:05 και οι χθεσινοί 8:39 και 5:30 πουμου και μουμου αν και είναι ο ίδιος βλάκας που περιφέρει και την περικεφαλαία του για να δείχνει την ηλιθιότητα που έχει με πτυχίο.
      Σε πονάει στο πισινό ο ..... Παναγιωτάκης έτσι?

      Διαγραφή
  19. ΩΠΑ !! ΠΑΙΔΙΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ Ο "ΑΡΚΑΔΑΣ". Ε ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισθοφόρε δεν είμαι ο ΑΡΚΑΔΑΣ αυτός που σου τα χώνει,απαντώντας ανάλογα του ύφους σου,αλλά ένας έντιμος άνθρωπος που δεν αντέχει την αδικία.
      Εσύ είσαι έντιμος ώστε να παραδεχθείς μερικές αλήθειες;
      Πάρε και την περικεφαλαία σου τώρα,γιατί πιάνει χώρο!

      Διαγραφή
  20. ΑΡΚΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ... ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε Γιωργάκη Ανδρόνικε φασιστάκο είσαι βλαμμένος σαν τον ΑΡΚΑΔΑ . Ρε καραγκιοζάκο που πετάγεσαι σαν την κότα κωλοτούμπα του Δημητράκη άντε για καφέ με την Άννα Μαρία στην Αγία Παρασκευή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάρε φόρα και κλάσε μας μια μάντρα αρχίδια φιλαράκι και για να πιάσεις στο στόμα σου την Άννα Μαρία να το πλύνεις με χλωρίνη πρώτα. Άντε με το κάθε λαμόγιο εδώ μέσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ένας σιχαμερός βρωμιάρης βρίζει ελεύθερα τους πάντες . Βρίζει γυναίκες παιδιά οικογένειες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο σιχαμερός βρωμιάρης εσύ είσαι και το ξέρεις ότι σε ξέρω και εγώ και όλος ο Χολαργός . Εσύ βρίζεις από τον δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Πάρτο απόφαση σε έχουν όλοι χεσμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή