Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΖΩΗΣ 14 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ: Τους Εφεδρους Αξιωματικούς – μέλη μας
ΚΟΙΝ: ΥΕΘΑ/ΔΕΠΑΘΑ-ΓΥΕΝΑ-ΑΠΟΕΑ-ΣΕΑΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΑΣΤ. Δ/ΝΣΗ, Εφημερίδες


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ 22-3-2014

Το Σάββατο 22-3-2014 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή του Συνδέσμου μας στην Εύβοια ( Ψαχνά, Αγ. Ιωάννης Ρώσσος, Πολιτικά κλπ )
Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο μας Δευτέρα & Πέμπτη 18.00΄-20.00΄ (210-6395643) ή στα τηλέφωνα του Προέδρου (210-3819409 & 6944-367834), του Αντιπροέδρου 210-6397746 ή του Εφόρου (6932-850037 & 210-6141880)
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής που υπάρχει κάθε χρόνο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας


« ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ  ΤΟΝ  ΥΜΗΤΤΟ  - 2ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής» – Προτεραιότητά μας ο φιλανθρωπικός και κοινωνικός χαρακτήρας του αγώνα

Την Κυριακή 30-3-2014 ο Σύνδεσμός μας με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, την Ομάδα  Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών ORAMA και τον Πολιτιστικό - Αθλητικό Οργανισμό του  Δήμου Αγίας Παρασκευής, διοργανώνουν Αγώνα Δρόμου 14 χλμ. στο βουνό του Υμηττού και μαζί αγώνες για παιδιά Δημοτικού (1χλμ) και για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου και ενήλικες (2,4 χλμ.). Η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση και την ανάδειξη του Υμηττού, έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Όποιος επιθυμεί (συμμετέχων ή θεατής) μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου για την στήριξη των συμπολιτών μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμμετοχές κλπ στα www.seanaa.gr, www.agiaparaskevi.gr, στην σελίδα μας στο  facebook και στα αθλητικά sites running news, runner κ.ο.κ. Όσα μέλη μας επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά την ημέρα του αγώνα να ενημερώσουν μέχρι 27-3-2014.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

 Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με ομόφωνη απόφασή του κατά τη συνεδρίαση της 27-1-2014, αποφάσισε την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή για το 2014 όσων Εφέδρων Αξιωματικών είναι αποδεδειγμένα άνεργοι. Ταυτόχρονα με την εγγραφή τους οι συνάδελφοι θα αποκτούν κάρτα εισόδου στα στρατιωτικά πρατήρια, ταυτότητα Εφ.Αξκου από το ΥΠΕΘΑ και βεβαίωση για τις Λέσχες Αξιωματικών της επαρχίας. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, την οποία θα πρέπει να επιδείξουν την ημέρα κατάθεσης της αίτησης εγγραφής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ

Παρακαλούνται όλα τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το 2014. Η ετήσια συνδρομή αποτελεί τον κύριο πόρο του Συνδέσμου. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε στο γραφείο μας (Δευτέρα & Πέμπτη 18.00΄-20,00΄), είτε με ταχυδρομική επιστολή (Αγ.Ιωάννου 73,Αγ. Παρασκευή, τ.κ.15342), είτε στο γραφείο του Προέδρου στο κέντρο της Αθήνας (Γενναδίου 8, 2ος ορ. 210-3819409), είτε στο γραφείο του Εφόρου στην Πεύκη (Λ.Ειρήνης, 38, 210-6141880).

Ανανεωμένη ιστοσελίδα www.seanaa.gr / αποστολή e-mail

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.seanaa.gr και αποστείλετε στο seanaa@seanaa.gr τα προσωπικά σας mail για ευκολότερη και γρηγορότερη επικοινωνία.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Ως γνωστόν ο Σύνδεσμός μας έχει στην τοπική αρμοδιότητά του Δήμους της πρώην Ανατολικής Αττικής και της νυν Νομαρχίας Αθηνών (Ανατολικός Τομέας). Όσα μέλη μας ενδιαφέρονται να εκπροσωπούν τον ΣΕΑΝ ως αντιπρόσωποι αυτού και του Προέδρου του στον Δήμο στον οποίο κατοικούν, να το δηλώσουν είτε ηλεκτρονικά, είτε με αίτησή τους στο γραφείο του Συνδέσμου.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

  • Παρουσίαση του ιστορικού Αεροπορικού βιβλίου «ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ 33ης ΜΟΙΡΑΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας και το Ελαφρύ βομβαρδιστικό «Fairey Battle», του Εφ. Αξκου Γ. Μέρμηγκα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11-3-2014 στο Πολεμικό Μουσείο.
  • Την ανέγερση μνημείου στο Μαρούσι αφιερωμένου στην μνήμη των Αμαρουσιωτών Ηρώων της περιόδου 1821-1827, αποφάσισε το Δ.Σ. του Συνδέσμου, μετά από πρωτοβουλία και πρόταση του τ. Πρόεδρου Μ. Μπασδέκη.
  • Δωρεάν μαθήματα Α΄ βοηθειών θα πραγματοποιηθούν μέσα στον επόμενο δίμηνο. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μέσω νέας ανακοίνωσης.
  • Μετά τα όσα απαράδεκτα είδαν το φως της δημοσιότητας από μη αναγνωρισμένους συλλόγους ή ομάδες που αυτοαποκαλούνται Κοινότητες Εφέδρων Αξκων, ο Σύνδεσμός μας εξέδωσε Δελτίο Τύπου διευκρινίζοντας ότι ουδεμία σχέση ή ανάμειξη έχουν οι νόμιμα συστημένοι ΣΕΑΝ και καταδίκασε απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες που στόχο έχουν να πλήξουν του Εφεδρικό Κίνημα, τονίζοντας συγχρόνως ότι κανείς δεν δικαιούται να εμπλέκει το θεσμό του Εφέδρου Αξιωματικού για την εξυπηρέτηση κάθε είδους σκοπιμοτήτων.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013

Τα μέλη του Δ.Σ. και οι κατά τόπον αντιπρόσωποί μας εκπροσώπησαν τον Σύνδεσμο το 2013 στις Εθνικές εορτές, συμμετείχαν και διοργάνωσαν εκδηλώσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε: α) Κατάθεση στεφάνων στους περισσότερους Δήμους αρμοδιότητάς μας στις Εθνικές Εορτές της 25ης Μαρτίου, 28ης Οκτωβρίου και στην Εορτή  των Ενόπλων Δυνάμεων, β) Συνεργασία με Δημάρχους Δήμων αρμοδιότητάς μας, γ) Εκδρομή στην ορεινή Κορινθία, Αρχ. Φενεό, επίσκεψη στο Μουσείο Περιβάλλοντος στην Στυμφαλία, δ) Συμμετοχή σε συνέδρια και ημερίδες, ε) Συνάντηση - συνεργασία με τους συναδέλφους Εφ. Αξκους του Ν. Μαγνησίας στις 2-11-13 και επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης. στ) συμμετοχή 3 μελών του Δ.Σ. και 3 ακόμα μελών μας στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών (42.195μ.), ζ) Επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση στο Τατόϊ - Σχολή Ικάρων στις 13-12-2013 και ξενάγηση από τον Διοικητή Π. Βατάκη στον Πύργο Ελέγχου, στο Μουσείο, στην Μοίρα Εκπαίδευσης, στις εγκαταστάσεις της Σχολής κλπ. – Παρακολούθηση των αγώνων χρονομέτρησης κύκλου, στους οποίους συμμετείχαν δύο μέλη μας οι Εφ. Αξκοι Αν. Κλαδούχος και Ι. Κατσούλης. η) Συμμετοχή μας στην σπουδαία εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΕΑΝ Πειραιώς στις 11-11-13 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, στην οποία μίλησε ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ, Καθηγητής Γρ. Κωσταράς, με θέμα: «Μνήμη και Λήθη της Ιστορίας». θ) Συμμετοχή στην διοργάνωση του 1ου αγώνα δρόμου Αγ. Παρασκευής, στον οποίο έλαβαν μέρος άνω των οκτακοσίων ατόμων σε όλους τους αγώνες κ.ο.κ.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Εφεδροι Αξκοι & Ανθυπασπιστές Στρατού, Ναυτικού & Αεροπορίας με επίδειξη του απολυτηρίου, της Αστ.Ταυτότητας & 10 €.
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ:Η ετήσια συνδρομή είναι 10 €.
ΕΦ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: Εκδίδονται ατελώς από το ΥΕΘΑ. Απαιτούνται 2 έγχρωμες ή απρόμαυρες φωτογραφίες (3Χ3), με πολιτική περιβολή και ένα πιστοποιητικό τύπου Α΄(τελευταίου 3μηνου). Απαραιτήτως πρέπει να γνωρίζετε την ομάδα αίματός σας.
ΣΗΜΑΤΑ ΕΦ.ΑΞ/ΚΟΥ-ΚΑΡΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ: Δίνονται με την εγγραφή.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ: ΣΤΡΑΤΟΥ στον Καρέα(τηλ.210-7675481), ΝΑΥΤΙΚΟΥ στην Ιερά Οδό 102 (τηλ.210-3466007)και ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ στη Λ. Βουλιαγμένης (πρώην Αμερ.Βάση τηλ.210-8933751).
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ: Στα μέλη μας και στα παιδιά τους που σπουδάζουν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ στην επαρχία χορηγούνται βεβαιώσεις για σίτιση στις Στρατιωτικές Λέσχες.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Δευτέρα και Πέμπτη, 18:00΄-20:00΄.
     
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Θ. Μπριάνης Πρόεδρος, Ε. Θεοδοσόπουλος Αντιπρόεδρος, Ε. Κούρκουλος Γ.Γ., Σ. Τζοβάρας Ταμίας, Μ. Φιλιππίδης Έφορος, Π. Βαβουγιός μέλος, Γ. Μιχαήλ μέλος, Δ. Πετεινάρας μέλος, Μ.Χαρατσάρης, μέλος.


     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ                                 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ
              Εφ.Ανθσγος Π.Α.                                           Εφ.Υπγος ΠΥΡ/ΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου