Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ Ο ΞΥΔΗΣ!!! ΚΙ' ΑΛΛΟ ΑΚΙΝΗΤΟ-ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Τι γίνεται με τον Ξύδη; Φεύγει από το
Δήμο και αφήνει πίσω του δωρεές. Μετά την δικαστική απόφαση-λαχείο όπου αναμένεται να μπουν 6 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του δήμου, μετά και το κληροδότημα της αποθανούσης Αγνής Σκυριανού η οποία κληροδότησε με τη διαθήκη της την εικονιζόμενη ιδιοκτησία, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως Οίκος Ευγηρίας στη μνήμη της και στη μνήμη του συζύγου της Αντωνίου, είχαμε και άλλη δωρεά ακινήτου στον δήμο:  Πρόκειται για οικόπεδο έκτασης 800 περίπου τμ. με διώροφη κατοικία επιφάνειας 220 τμ. επί της οδού Βουτσινά 51 στο Χολαργό. Συγκεκριμένα, οι γενναιόδωροι συμπολίτες μας Σταύρος και Ειρήνη Κακογιάννη που έφυγαν από τη ζωή άφησαν την κατοικία τους στο δήμο Παπάγου-Χολαργού  με τον όρο να λειτουργήσει ως Ίδρυμα Προστασίας και Περίθαλψης αστέγων, ανήμπορων, οικονομικώς αδυνάτων, υπερήλικων ατόμων (Κακογιάννειον Δημοτικόν Γηροκομείον). 
Ενώ ο προηγούμενος Δήμαρχος δεν μπόρεσε να κληροδοτήσει στο δήμο το οικόπεδο της αποθανούσης Καρύδη έχοντας (προφανώς) ξεχάσει στο γραφείο του τη διαθήκη, μια υπόθεση που έφτασε μέχρι και στα δικαστήρια, έρχεται ο δήμαρχος Ξύδης και με ενέργειες που τιμούν τον ρόλο του Δημάρχου πράττει το αυτονόητο και αποκτά σημαντικά περιουσιακά στοιχεία ο Δήμος! Άντε συγκρίνετε περιπτώσεις δημάρχων και βγάλτε συμπερασμα!  
πληροφορίες-φωτό από myxolargos.gr

2 σχόλια:

  1. Από Δήμαρχος-Ναυαρχίδας που ζητάει -μέσω του δικηγόρου του- να χυθεί το αίμα σου και από άνθρωπος αλλού γι' αλλού που οι εξελίξεις τον έχουν προσπεράσει προ πολλού, ξαφνικά έγινε Δήμαρχος με κύρος επειδή κάποιοι συγχωρεμένοι αποφάσισαν να αφήσουν την περιουσία τους στο Δήμο (και όχι στον Ξύδη); Πολύ σταθερός στα πιστεύω και τις ιδέες σου είσαι κ. Βραχιολίδη. Αξιοπιστία υπό του μηδενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο χονδροειδές ώστε βλάπτει εκτός από σένα και τον Ξύδη. Αν έχει κουκούτσι μυαλό πρέπει να την καταδικάσει και να απαιτήσει να κατεβάσεις αυτή την ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή