Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΑΓΡΙΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 46ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑ ΜΥΡΤΩΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ! Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΡΑΤΣΑ! 
Για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 30χρονος στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 30χρονος, υπήκοος Πακιστάν, συνελήφθη
χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό 46χρονης Ελληνίδας.
Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι, «ενώ η 46χρονη επέστρεφε πεζή στην οικία της, ο 30χρονος κάνοντας χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο, εξαναγκάζοντας την σε εξώγαμη συνουσία. Στη συνέχεια προκειμένου να κάμψει την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η παθούσα, αποπειράθηκε να την σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος. Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου. Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου».
Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
haniotika-nea.gr, μεσότιτλος: δικός μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου