Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟ! ΕΧΑΣΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ!

Από την ώρα που η ΕΠΟ τσίτωσε τα πόδια και δεν εννοεί να αλλάξει από τις φανέλες το σήμα-μαϊμού που φορούν στο στήθος οι παίκτες της εθνικής μας, θα στοιχείωσει ως κατάρα και δεν πρόκειται να σταυρώσει νίκη!!! Όσο η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίζεται με εθνόσημο-μαϊμού θα την κυνηγούν οι Ερινύες! 
Έχασε λοιπόν η Εθνική Ελλάδος με 0-2 από την Νότιο Κορέα στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι για το δρόμο προς το Μουντιάλ. Και πού΄σαι ακόμα θα λέγαμε εμείς! 
Οι ειδήσεις μάλιστα λένε: "Η Εθνική Ελλάδος είχε και την ατυχία με το μέρος της στο πρώτο μέρος καθώς οι παίκτες σημάδεψαν τρεις φορές το δοκάρι και σίγουρα δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ".Και τρεις και δεκατρείς φορες θα σημαδεύουν τα δοκάρια οι παίκτες της Εθνικής και νίκη δεν θα σταυρώσουν όσο δεν πετάνε από το στήθος τους την ψεύτικη σημαία!!!
Το εθνόσημο αριστερά που φέρουν στο στήθος τους οι παίκτες της εθνικής και το γνήσιο εθνόσημο που αρνούνται στην ΕΠΟ να βάλουν. Θα πληρώσουν τα επιχείρια της ξεροκεφαλιάς τους: η εθνική μας δεν θα σταυρώσει νίκη και θα κινδυνέψει με διασυρμό στο Μουντιάλ της Βραζιλίας! 
Η ελληνική σημαία είναι μία και αυτή που κυμματίζει στον ιστό την ώρα που οι αθλητές βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και στέκονται προσοχή στον εθνικό ύμνο, η ίδια σημαία πρέπει να είναι αναρτημένη και στο στήθος τους. Εφόσον λοιπόν δεν είναι και κυρίως εφόσον παραμένει η ξεροκεφαλιά των υπευθύνων της ΕΠΟ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ θα τους εκδικείται! 
Πάρτε το χαμπάρι ρε! Η Εθνική Ελλάδος θα ξεφτιλιστεί στο Μουντιάλ έτσι και δεν αλλάξετε το εθνόσημο να βάλετε την πραγματική σημαία! Θα φάτε 5 γκόλ από την Ιαπωνία και σας περιμένει διασυρμός απ'όλες τις ομάδες!

7 σχόλια:

  1. Η ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
    ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ !!!
    ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ... ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας το καταλάβουν στην ΕΠΟ πριν είναι πια πολύ αργά:

    Να αποσυρθεί το σήμα-μαϊμού που είναι το χειρότερο σήμα και να μπει το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία γιατί η ελληνική σημαία έχει θεϊκή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε και μένα μου αρέσει να έχει στις φανέλες το σήμα που είναι εκτρωματικό και γκαντέμικο.

    Πρέπει να μπει το υπέροχο σήμα που είναι η ελληνική σημαία όπως είναι στην φωτογραφία 2. Είναι ότι καλύτερο και ότι πιο θεϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H εθνική ομάδα των ΕΠΟσαμαροβενιζέλων έχασε με 2-0 από την Νότιο Κορέα χτες στο φιλικό που είχε το σήμα-μαϊμού που είναι ένα καταραμένο, γκαντέμικο, αισχρό και σιχαμερό σήμα! Πόσο το ευχαριστήθηκα που τους τσάκισε, τους εκδικήθηκε σκληρά η ελληνική σημαία! Το ευχαριστήθηκα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Η ελληνική σημαία έχει θεϊκή δύναμη» λέει ο ένας. «Τους εκδικήθηκε» λέει ο άλλος. Πείτε μου κάτι ρε παιδιά, εσείς τώρα ψηφίζετε,ε ; Έχετε το δικαίωμα να μεγαλώσετε παιδιά, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε βεβάιως έχει δύναμη η ελληνική σημαία. Και να ξέρεις μας ενθουσιάζει πολύ το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή και θέλουμε το γνήσιο εθνόσημο στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή