Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΓΚΑΟΥΛΑΪΝΤΕΡ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ 8 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ......Ο ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΕΠΟΠΤΕΣ - ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...


Το fimotro, το protothema και άλλα sites μιλούν γιια...
 "Ανεξήγητες εξελίξεις που εκδηλώνονται στον πιο κρίσιμο κρίκο του φοροελεγκτικού μηχανισμού, μετά το ΣΔΟΕ, το Κέντρο Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) όπου το τελευταίο διάστημα...
παραιτήθηκαν αιφνιδίως οκτώ στελέχη, ο υποδιευθυντής Παναγιώτης Παναγιωτακόπουλος και επτά επόπτες".

Στην ίδια είδηση μας ενημερώνουν πως "Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν αφόρητες πιέσεις προς τους υπαλλήλους από διάφορες πλευρές, με αποτέλεσμα το έργο τους να γίνεται υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.
Το περίεργο με το Κέντρο είναι ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει θέσει θεωρητικά ως στόχο έως τα τέλη Απριλίου να διεκπεραιωθούν οι έλεγχοι σε 400 υποθέσεις εμβασμάτων και σε 200 offshore. Με την αποδιάρθρωση της υπηρεσίας όμως ο στόχος είναι δύσκολο να επιτευχθεί, χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει και στελέχη της υπηρεσίας, προτιμούν την έξοδο".
Απαντούμε σε όσους απορούν τι συμβαίνει: 
Η τρόικα δουλεύει μεθοδευμένα. Οι αφόρητες πιέσεις και οι λογαριασμοί που ζητάνε σε χρόνο ρεκόρ, που τελικά δεν βγαίνουν, γίνονται με μόνο στόχο κάποια στιγμή να αναλάβουν γερμανοί τον πλήρη έλεγχο όλων των ΔΟΥ πανελληνίως. Στην αρχή, πιθανώς θα μπουν δικά τους ανδρείκελα-πιόνια που θα εκτελούν πιστά όλες τις εντολές τους και στο τέλος την διεύθυνση όλων των ΔΟΥ θα την πάρουν στα χέρια τους οι γερμανοί γκαουλάϊντερς προκειμένου να αποτελειώσουν όλη την αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Κανονική κατοχή Γερμανών σε όλες τις Εφορίες της χώρας!!!
Απλά πράγματα για όσους αγνοούν ή κάνουν πω αγνοούντους στόχους των Γερμαναράδων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου