Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

 Όπως βλέπετε αυτή την...κυρία, έτσι πλέον κυκλοφορούν πολλές γυναίκες σε δημόσιους χώρους! Και τις αφήνουν ελεύθερες χωρίς να τις ...συλλαμβάνουν! Τη φωτό δημοσιεύει το kamikaze.gr και δείχνει πού έχουμε φτάσει. Αν κάποιος κάνει και τη χουφτώσει θα πάει κατευθείαν στο αυτόφωρο, αν μάλιστα είναι και ματσό το...καλό κορίτσι της φωτό θα του ζητάει τ' άντερά της ή θα τον πάει μέσα για βιασμό και θα βγάλει τα φράγκα της ζωής της! 
Έχουμε φτάσει στα έσχατα σημεία κατάντιας και ξετσιπωσιάς.  Έτσι δε που έχει αναισθητοποιηθεί η κοινωνία μας, σε λίγο θα βλέπουμε να συνουσιάζονται στα διπλανά τραπέζια και δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση! Εδώ, μέσα στο συρμό του μετρό ζευγάρια φιλιούνται επί 10 λεπτά δημοσίως, χωρίς να ξεκολλάνε τα στόματά τους  και αν τυχόν τους πεις τίποτε θα σε βρίσουν ή θα σε πλακώσουν και στο ξύλο από πάνω οι...νταήδες! 


1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ Η ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ Ή ΟΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΚΥΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ .

    ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ

    "Ο ΣΦΙΧΤΟΣ Ο ΚΩΛΟΣ ,ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή