Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: "ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ;"

Ο Έλληνας κατοχικός «αναπληρωτής Πρωθυπουργός» και υπουργός Εξωτερικών της πατρίδος μας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ως τάχατες προεδρεύων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και ως ο απόλυτος εκφραστής της Ευρωπαϊκής πολιτικής στο ζήτημα της Ουκρανίας, επισκέφτηκε μετά τον Γερμανό και Πολωνό ομόλογό του, το Κίεβο. Μεταξύ δε, των πολλών ανοησιών που εξεστόμισε, ένεκα και της ακατάβλητης αμετροέπειάς του, κατέθεσε την «εκπληκτική» ιδέα, ότι το ΔΝΤ θα πρέπει να βοηθήσει την Ουκρανία στην κρίση που αντιμετωπίζει!     

Ωστόσο, περί της δράσης των Ουκρανών ακροδεξιών –ναζιστών μειοψηφιών που υποκινούνται από τους γνωστούς δυτικούς «φίλους μας», δε βρήκε να πει ούτε μια λέξη, μήπως και τους δυσαρεστήσει, γιατί ως γνωστόν η ΕΕ στηρίζει τους Ουκρανούς ακροδεξιούς με νύχια και με δόντια, ενώ στην κατεχόμενη Ελλάδα, ο Βενιζέλος κάνει τον «κινέζο» και στέλνει στις φυλακές ως ναζιστές τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσει επιτέλους, ο «αναπληρωτής Πρωθυπουργός» Ευάγγελος Βενιζέλος, υπό ποιες προϋποθέσεις είναι διωκόμενοι οι εγχώριοι ακροδεξιοί και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι άξιοι και ισότιμοι συνομιλητές του ιδίου αλλά και της ΕΕ οι αντίστοιχοι και περισσότερο σκληροί ακροδεξιοί Ουκρανοί. Θα πρέπει επίσης, να μας γνωρίσει πότε σκέφτεται αντίστοιχα να επισκεφτεί τον ομόλογό του στη Μόσχα, δηλαδή την πρωτεύουσα της ομόδοξης και ομόθρησκης Ρωσίας. Εκτός και εάν μια τέτοια επίσκεψη για τον «αναπληρωτή Πρωθυπουργό»  είναι απαγορευτική από τους τοκογλύφους δανειστές μας!

Για το κόμμα της «Ελλήνων Πολιτεία»
Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου