Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

"ΝΤΑΗΣ" ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ!

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
«Βραχιολάκια» πέρασαν πριν από μερικές ημέρες οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. 
σε έναν… οξύθυμο ανθυπαστυνόμο, ο οποίος, παρερμηνεύοντας προφανώς τον ρόλο του, επισκεπτόταν νυχτερινά μαγαζιά, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και εν συνεχεία αρνούνταν να πληρώσει, επικαλούμενος με… ένταση την ιδιότητά του.

Ο λόγος για τον ανθυπαστυνόμο Μπογράκο, ο οποίος υπηρετεί στο Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε παρόμοια περιστατικά.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Η βόλτα στα Καμίνια
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο κ. Μπογράκος μαζί με έναν φίλο του επισκέφθηκαν το μαγαζί «Silver» που βρίσκεται στα Καμίνια προκειμένου να διασκεδάσουν.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι δύο άνδρες μετέβησαν στο κατάστημα γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα και παρήγγειλαν φιάλες με ουίσκι.

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή του… λογαριασμού. Ένας υπάλληλος του μαγαζιού προσέγγισε την παρέα του ανθυπαστυνόμου και ζήτησε τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στη -μεγάλη- κατανάλωση που είχαν κάνει.

«Δεν πληρώνω γιατί είμαι αστυνομικός»

Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να εκτρέπονται. Όταν ο ανθυπαστυνόμος άκουσε τον υπάλληλο του καταστήματος να του ζητεί τον λογαριασμό, έγινε έξω φρενών και, απειλώντας θεούς και δαίμονες, άρχισε να φωνάζει πως δεν πρόκειται να πληρώσει επειδή είναι αστυνομικός. 

Όταν μάλιστα ο υπάλληλος επέμεινε, ο κ. Μπογράκος, «ξεχνώντας» τον ρόλο που επιτελεί, του επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δώσει φράγκο και εν συνεχεία του έριξε μια κουτουλιά!

Όπως εξηγούν στο zougla.gr στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «οι επικεφαλής του μαγαζιού ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι ο αστυνομικός τους απείλησε ακόμη και με το όπλο του. Έγινε μεγάλη συμπλοκή, καθώς ο ανθυπαστυνόμος και ο φίλος του πιάστηκαν στα χέρια με τους υπαλλήλους και τους υπευθύνους του καταστήματος. Κατά την έρευνα που έγινε δεν βρέθηκε το όπλο του. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, με κάποιο τρόπο, είχε καταφέρει να το δώσει στη σύζυγό του, η οποία συνελήφθη».

Επίσης, άλλος μάρτυρας μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα σημείωσε ότι «εκείνο το βράδυ έπεσε πάρα πολύ ξύλο», τονίζοντας μάλιστα ότι «ο φίλος του αστυνόμου είχε περιέλθει σε τέτοια κατάσταση, που από το ξύλο κουνιόντουσαν τα δόντια του». «Ήταν και οι δύο μεθυσμένοι» επεσήμανε.

Επιπλέον, ανέφερε με νόημα ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τέτοιου είδους μαγαζιά, καθώς η σύζυγός του διατηρεί μπαρ στον Άγιο Νικόλα στη Νίκαια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του ανθυπαστυνόμου περίπου 3.000 ευρώ, τα οποία, όπως είπε, τα είχε «σηκώσει» νωρίτερα από ένα μηχάνημα ATM. Πάντως, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι όσον αφορά στα χρήματα δεν διαπιστώθηκε τίποτα το μεμπτό.

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Τελικά, ο κ. Μπογράκος συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» στις 3 Μαρτίου, κατηγορούμενος για εκβίαση και πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών, και έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, με τους καλά γνωρίζοντες τα πράγματα να αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να αποταχθεί από το Σώμα.

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού καταστήματος, ο οποίος όμως δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση για το περιστατικό.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου