Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ! "ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΧΙΑ..." ΒΙΝΤΕΟ

"Ο πιο ανίκητος εχθρός είναι ο καιρός" τραγουδούσε ο εκπληκτικός Γιπάννης Καλατζής ωστόσο μεταφέροντας και ακούγοντας το τραγούδι σήμερα και αν τυχόν ζουν οι δυο συμπολεμιστές το Αλβανικό μέτωπο θα έλεγαν. "Πώς μας κατάντησαν οι προδότες, Σταμούλη Λοχία; Εμείς πολεμήσαμε και πήραμε την Κορυτσά και σήμερα οι δωσίλογοι  κομματιάζουν τον λαό και ξεπουλάνε την Πατρίδα μας. Σταμούλη, μέχρι και τα λεωφορεία προς τη Βόρειο Ήπειρο έκοψαν. Πώς μας κατάντησαν λοχία;"
Ακούστε το αθάνατο ελληνικό τραγούδι και γεμίστε με οργή, μελαγχολία ή και τα δύο. Καλή σας νύχτα! 

1 σχόλιο:

  1. Βιωνουμε ενα απιστευτο φασισμο απο τους δοσιλογους της δεξιας ,οι βιαστες της εξουσιας δεν εχουν τετοιες ευαισθησιες,εχουν παρει "φαλαγγι" τον λαο και τον τρεχουν ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ των αφεντικων τους,αλλα καθαρματα να ξερετε οτι ο ΛΑΟΣ θα κοντοσταθει θα σας κοιταξη και χωρις δισταγμο θα σας τιμωρησει αμειλικτα ,οπως αξιζει σε προδοτες.Ρε αληταραδες μας εχετε ξεσκισει στους φορους ,που θα τα βρουμε να σας τα δωσουμε ,για να σωσετε το μεγαλο κεφαλαιο.Δικαστες μας γιατι δεν μας προστατευετε ,δεν βλεπετε τα εγληματα σε βαρος του Ελληνικου Λαου,τοσο πολυ αοματοι εισαστε ??

    Πατριωτες πρεπει να αντισταθουμε στην φασιστικη μποτα που παταει την χωρα μας απ' ολα τα σημεια του οριζοντος.
    Πατριωτες πρεπει να ειμαστε σε εγρηγορση.
    Ελληνες πατριωτες οπου και να εισαστε να σπερνετε τα μηνυματα της ετοιμοτητας ο καιρος πλησιαζει για το μεγαλο "ντου",που θα ελευθερωσει την χωρα και θα στειλει τους προδοτες στην φυλακη.
    Οι ιδεες εχουν πολλαπλασια δυναμη πυρος απο τα κανονια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή