Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ! 16 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

ΟΛΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ: ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ! 
Στα 233 δις ευρώ που πήραν οι Τράπεζες από το 2010 κι εδώ πρέπει να προσθέσετε άλλα 16 δις που θα πληρώσει το ΤΧΣ για τη νέα στήριξή τους. Όλη η φασαρία με την εδώ παραμονή της τρόικας είναι το πόσα λεφτά θα χρειαστούν οι Τράπεζες για να τις στηρίξουν! 
Ο μακάκας λαός που θα του πάρουν το σπίτι και θα τον βάλουν φυλακή, θα γίνει για να σωθούν οι Τράπεζες και να πίνουν στην υγεία του κορόιδου ο Σάλας και τα άλλα καλά παιδιά του τραπεζικού συστήματος. 
Δείτε την ανακοίνωση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να καταλάβετε τι περιμένει τον λαό για μια ακόμη φορά! 

"Καλησπέρα σας σας αποστέλλουμε ανακοίνωση του Ταμειου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έλαβε γνώση των κεφαλαιακών αναγκών του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, όπως προσδιορίστηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος, και θα παράσχει κεφαλαιακή ενίσχυση, εάν ζητηθεί, προκειμένου να διασφαλίσει τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος, ως προβλέπεται στον ιδρυτικό του νόμο.
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Αναστασία Σακελλαρίου, δήλωσε ότι το Τ.Χ.Σ. θα στηρίξει τις τέσσερις (4)  συστημικές τράπεζες στην προσπάθειά τους να ενδυναμώσουν την κεφαλαιακή τους θέση, μεταξύ άλλων και μέσω της πρόσβασής τους στις κεφαλαιαγορές.

Στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου