Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” του Βύρωνα Πολύδωρα και του Λαρισαίου Χρ. Ζώη θα συμπορευτεί ο Νίκος Νικολόπουλος, ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, όπως ανέφερε με ανακοίνωσή του. Η συμπόρευση  γίνεται για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές.
Ο Νίκος Νικολόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει: “Προχώρησε στη συμφωνία συνεργασίας με στόχο τον πολλαπλασιασμό των πατριωτικών δυνάμεων που μάχονται κατά των πολιτικών της διαρκούς φτώχειας. Φιλοδοξία του, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού λαϊκού μετώπου που θα προσφέρει βιώσιμη εναλλακτική λύση στον τόπο.
Εξάλλου, ο Β. Πολύδωρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο καθώς και την πίστη του, όπως είπε, στην ένωση και συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων, πατριωτικών, δημοκρατικών, προοδευτικών και ριζοσπαστικών”.
Απο την πλευρά του π Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Χαιρετίζω τη δήλωση του Νίκου Νικολόπουλου και τη συμπόρευση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και του Παναττικού Κινήματος «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με την «ΕΝΩΣΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΛΑΟ».
Η Νέα ΜΕΡΑ, πιστή στην ιδρυτική της διακήρυξη, θα συνεχίσει να εργάζεται σε μια προσπάθεια αφύπνισης και συστράτευσης όλων των υγιών, παραγωγικών και πατριωτικών δυνάμεων, που επιθυμούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου για τη θεσμική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας».
 larissanet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΠΟΥ ΘΑ "ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" !!!!

    ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ.

    ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΛΥΔΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή