Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΑΡΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΕΚΑΝΕ ...ΣΚΟΝΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ! 
Μόνον 200-250 άνθρωποι είχαν την τύχη να δουν από κοντά τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο να παρουσιάζει 8 ολοκληρωμένες προτάσεις για την βελτίωση των συνθηκών ζωής στο δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Όπως φαίνεται και από τη σχετική διαφάνεια, ο εκδότης-δημοσιογράφος ανέλυσε διεξοδικά τις προτάσεις αλλά και τον τρόπο του πώς και από πού θα βρεθούν τα χρήματα για να υλοποιηθούν οι προτάσεις. Η Ηλεκτρονική διακυβέρνηση, οι Μελέτες-Τεκμηρίωση, η Βιώσιμη Κινητικότητα, το Ανοιχτό Σχολείο στη Γειτονιά, η Κοινωνική Πολιτική και Υγεία, η Τοπική Ανάπτυξη-Place Branding, ο Τοπικός Πολιτισμός ως Εργαλείο και ο Σωματειακός Αθλητισμός αποτέλεσαν τον κορμό των προτάσεων του Συλλόγου "Εν Δράσει" και του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου. 
Η παρουσίαση με προβολή slides και η ανάλυση τη παραμικρής λεπτομέρειας ανέδειξαν δύο βασικά πράγματα: α) τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο ως μοναδικό γνώστη των θεμάτων τοπικής Αυτοδιοίκησης και β) ότι είναι έτοιμος αύριο κιόλας να διοικήσει τον Δήμο. Ο άνθρωπος βρίσκεται μπροστά από την εποχή του. 
Αν και ο ίδιος στην ομιλία του έδωσε εντελώς διαφορετική διάσταση: "Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό, αντιγράψαμε προγράμματα τα οποία ήδη έχουν υλοποιηθεί από άλλους δήμους", είπε ο δημοσιογάφος και ξάφνιασε. Ήταν όμως αλήθεια. Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος είχε ακτινογραφήσει όλους τους Δήμους της Ελλάδος που είχαν αξιοποιήσει τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και χωρίς να πληρώσουν δεκάρα προώθησαν και υλοποίησαν ιδέες στους δήμους τους, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής των πολιτών τους και κερδίζοντας χρήματα! 
Από τον δήμο Ιλίου, μέχρι τη Λάρισα, την Καρδίτσα, την Κρήτη και σε κάθε σημείο της Ελλάδος, ακόμη και στην μακρινή Αυστραλία είχε πάει το...μικροσκόπιο  του Χάρη, αντιγράφοντας ιδέες οι οποίες μπορούν να βρουν εφαρμογή και στον δήμο Παπάγου-Χολαργού χωρίς να επιβαρυνθούν οι δημότες! Αξιοποιώντας με σωστές-τεκμηριωμενες μελέτες τα ειδικά προγράμματα του ΕΣΠΑ, θα αντληθούν χρήματα και η ζωή των κατοίκων θα αλλάξει προς το καλύτερο! 
Τα παραδείγματα και τα ντοκουμέντα που αράδιασε ο δημοσιογράφος ήταν αστείρευτα. Μέχρι και το συρτάκι που χόρεψαν πριν από ενάμισι χρόνο στον Βόλο 5.000 άτομα ήταν χρηματοδούμενο! Ο Βόλος όχι μόνο γράφτηκε στα ρεκόρ Γκίνες, όχι μόνο πήρε λεφτά για να χορέψουν 5.000 άτομα, όχι μόνο προέβαλε τον δήμο του σε 124 τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως αλλά αύξησε τον τουρισμό του κατά 23% την επόμενη χρονιά! 
Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος απέδειξε ότι κατέχει όσο κανείς τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και κονιορτοποίησε την παρούσα, κυρίως δε την προηγούμενη δημοτική αρχή! Ένας αποστεωμένος πολιτικά προηγούμενος δήμαρχος που βγήκε στους δρόμους να μοιράσει με διαφημιστικό υλικό το υποτιθέμενο έργο του, την ώρα που αν υλοποιούσε τα προγράμματα που πρότεινε ο Χάρης δεν θα χαντάκωνε τους δημότες με δάνεια και χρέη πλέον των 10 εκατομμυρίων ευρώ! Ο προηγούμενος δήμαρχος αντί να μπαίνει στο διαδίκτυο και να αξιοποιεί τα προγράμματα του ΕΣΠΑ έμπαινε στο διαδίκτυο μόνο να δει εάν γραφόταν κάτι που δεν του άρεσε και μετά απειλούσε με μηνύσεις τον τοπικό Τύπο. Κάτι που έκανε άπειρες φορές σύροντας στα δικαστήρια το σύνολο του τοπικού Τύπου και τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο. 
Ο δημοσιογράφος ολοκληρώνοντας την ομιλία του, δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το αν τελικά κατέβει ή όχι ως υποψήφιος Δήμαρχος. Αυτό που είπε είναι ότι θα παλέψει μαζί με τα μέλη του 'Εν Δράσει" να αξιοποιηθούν όλες ή αρκετές από τις προτάσεις του και ότι θα ...είναι παρών στις επόμενες δημοτικές εκλογές! 
Προφανώς το διφορούμενο μήνυμά του αφήνει περιθώρια πολλών ερμηνειών!  

4 σχόλια:

  1. Το... διαφημιστικό υλικό με το υποτιθέμενο (!!!) έργο "κυκλοφόρησε" πριν καμιά βδομάδα, άρα οι 9 μέρες που χρειάζεται κάποιος σε τέτοιες περιπτώσεις για να επανέλθει το σώμα του στην πρότερη κατάσταση, αύριο-μεθαύριο συμπληρώνονται. Κουράγιο, Μάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΚΤΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ .

    1) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ)

    2) ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ( ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΜΗΧΑΝΗ Ή ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ.
    ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ ΤΥΠΟ.

    3) ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ( ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΔΕΝΤΡΑ,ΠΑΡΑΔΕΝΤΡΑ,ΣΤΥΛΟΥΣ,ΚΟΛΩΝΕΣ)


    4)ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ( ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ GRAFFITIES , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ SEX )

    5) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ( ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) .ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ .......


    6) OH MY GOD ! PLACE BRANDING !
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ CITY BRANDING ΜΕΓΑΛΕ ,ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ (ΑΣΧΕΤΟ) ΤΟ PLACE BRANDING ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ !!!! ΤΟ TARGET MARKET ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ (ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ)


    7) ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΟΥ 5ου ΑΙΩΝΑ , ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ ;
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ EXPANDED ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ !
    ΞΕΧΑΣΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ή ΜΕΤΑΞΑ Ή "ΓΜΣ ΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ" !
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ CINEMA ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ,ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !!!!!


    8) ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ( ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ )
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ.

    ΚΟΙΝΩΣ, ΕΙΠΕΣ ΟΚΤΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ,ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ !!!
    ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :

    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;
    ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΣΠΑ !

    ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ;

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ .

    ΠΟΣΟ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ.

    ΧΡΗΜΑ ....

    YOU KNOW !!!

    ΡΕ ΦΙΛΕ , ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ;

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ .

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ;

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟ !!!

    "ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ "

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ .

    ΣΟΒΑΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !!!!!

    ΚΑΙ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ !!!!

    ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ " ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ SUPER MARKET ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ " ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !

    ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ 5001 ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ .

    ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ !

    http://www.youtube.com/watch?v=-6ZEMVyy9Fs

    ΕΙ ΩΠΑ !!

    ΩΠΑΛΑ ΜΑΝΑ ,ΩΠΑΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή