Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!!!

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο κ. ΔΕΝΔΙΑΣ: ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; ΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΝΕ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΑ! 
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ;
Η πληροφορία-σοκ μας ήρθε από αστυνομικές πηγές επειδή ακριβώς ο διασυρμός που έχει υποστεί η ΕΛΑΣ είναι απίστευτος και δεν υπάρχει αλλος τρόπος να αντιδράσει! 
Ο Πουλικόγιαννης είναι ένα σημαίνον στέλεχος του ΚΚΕ ενεργεί τραμπούκικα και γρονθοκοπεί πισώπλατα αστυνομικό! Αντί να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο δεν κινείται καμία διαδικασία σε βάρος του! Όπως φαίνεται, ο κ. Δένδιας παρέχει προστασία στον Πουλικόγιαννη, τον άνθρωπο που έππρεπε ήδη να βρίσκεται κρατούμενος στο αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που τυγχάνει ασυλίας είναι ότι είναι μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής. Εάν λοιπόν οδηγείτο στο Αυτόφωρο και καταδικαζόταν, αυτομάτως θα εθεωρείτο αναξιόπιστος μάρτυρας και θα "καιγόταν" ένα χαρτί κατά της Χρυσής Αυγής! 
Εάν δεν είναι έτσι καλούμε τον κ. Δένδια να το διαψεύσει. Είναι ή δεν είναι κύριε Υπουργέ μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χ.Α. ο Πουλικόγιαννης; Και γι' αυτό τον λόγο δεν τον συλλαμβάνετε;

1 σχόλιο:

  1. Είσαι τρόμπας?
    Ο Πουλικόγιαννης έχει ήδη δύο καταδικαστικές αποφάσεις μετά από μηνύσεις των ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ της Ν/Ε Ζώνης και εκκρεμούν ακόμα πάνω από 100 από τους εργολάβους που εσύ υπερασπίζεσαι ενεντίον του προέδρου του συνδικάτου μετάλλου πειραιά.

    Ένας χολαργιώτης άνεργος της ζώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή