Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ!

Το μεγάλο μπαμ στη γενική συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Χολαργού-Παπάγου έγινε από την κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με εκπροσώπους τον κ. Κωνσνταντόπουλο και την κα Καραγιάννη. Η οργανωτική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, που ήρθε από την Αθήνα και παρέστη στη γενική συνέλευση του κόμματος στο δήμο Παπάγου-Χολαργού πρότεινε για υποψήφιο δήμαρχο τον Θανάση Βαλυράκη!!! Ναι, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Ηλία Αποστολόπουλου! 
Τόσο ο κ. Κωνσταντόπουλος  όσο και η κα Καραγιάννη ήρθαν έτοιμοι, έχοντας ανά χείρας την πρόταση της οργανωτικής επιτροπής του κόμματος: "Προτείνουμε για υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού τον Θανάση Βαλυράκη"!!!
Μάλιστα την πρόταση αυτή φέρεται να στήριξε και ο Φώτης Γαλανός! 
Ο Θανάσης Βαλυράκης αντέδρασε αμέσως: "Ευχαριστώ για την πρόταση που με τιμά αλλά είναι αδύνατον να την αποδεχτώ.Έχω ήδη δώσει τον λόγο μου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ηλία Αποστολόπουλο", είπε ο Θανάσης Βαλυράκης ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες δέχτηκε πιέσεις να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον Ηλία Αποστολόπουλο. 
Ο Θ. Βαλυράκης εμφανώς ενοχλημένος, απάντησε: "Σοβαρολογείτε; Και πώς θα κυκλοφορώ στον Χολαργό; Αποκλείεται, θυα είμαι υποψήφιος με τον Ηλία"
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η πίεση ήταν τόσο έντονη ώστε κάποιοι έφτασαν στο σημείο να του πουν να αποσύρει εντελώς την υποψηφιότητά του από τον Ηλία, ακόμη και να μην συμμετάσχει καθόλου στις εκλογές!!!
Ο Θ. Βαλυράκης, σχεδόν οργισμένος τούς αντέτεινε: "Μήπως αυτός τελικά ήταν ο στόχος σας; Να με απομακρύνετε από το ψηφοδέλτιο του Ηλία Αποστολόπουλου;".

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΑΜΜΜΜΜΜ
    ΠΡΙΤΣΣΣΣ ΠΡΙΤΣΣΣΣΣΣΣ

    ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΤΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή