Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΠΑΕΙ ΓΙΑ...ΚΟΨΙΜΟ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟ "ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ"! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!

Τι θα γίνει τελικά με το «Κάτω Παρτάλι»; Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια έντονη φημολογία (κυρίως από το διαδίκτυο) σχετικά με... την τύχη της σειράς που τα «σπάει» στα νούμερα της τηλεθέασης, αφήνοντας μάλιστα ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο όχι μόνο να μην πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, αλλά και να κόβεται άμεσα.

Αιτία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το γεγονός ότι οι ηθοποιοί είναι απλήρωτοι κάτι που θέτει σε μεγάλο κίνδυνο τη βιωσιμότητα της σειράς. Το «YES!» σάς παρουσιάζει σήμερα όλη την αλήθεια για το «Κάτω Παρτάλι» που καθηλώνει τους τηλεθεατές τα βράδια της Δευτέρας κι έχει τρελάνει όλα τα μηχανάκια της Nielsen.

Όπως υποστηρίζουν κατηγορηματικά πολύ έγκυρες πηγές από το Μεγάλο Κανάλι, αυτή τη στιγμή δεν τίθεται κανένα θέμα «κοψίματος» της σειράς ενώ είναι πολύ θετικοί και στο ενδεχόμενο συνέχισής της και τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση είναι πάρα πολύ ρευστά. «Όταν μια σειρά κάνει 60% είναι εκτός πραγματικότητας να πούμε ότι θα κοπεί.

Μπορεί να έχουμε δει βέβαια τεράστιες ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση», λένε χαρακτηριστικά. Στο Mega αν και ακόμη είναι νωρίς, θεωρούν ότι το «Κάτω Παρτάλι» όχι μόνο δεν κόβεται, αλλά θέλουν να υπάρξει και δεύτερος κύκλος, αφού όλα τα οικονομικής φύσεως προβλήματα ελπίζουν ότι θα ξεπεραστούν. Μάλιστα δεν κρύβουν ότι αυτός ο ντόρος ίσως να αποτελεί και μέρος του ψυχροπολεμικού κλίματος που υπάρχει ανάμεσα στα κανάλια.

Το κοινό μυστικό
Όσο για τις οφειλές στους ηθοποιούς να σημειώσουμε ότι ακόμη και στις «χρυσές» εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, πληρώνονταν περίπου έξι μήνες μετά την προβολή του επεισοδίου, κάτι που αποτελεί κοινό μυστικό της TV. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς είναι πάρα πολύ συγκρατημένοι στις δηλώσεις τους και δεν κρύβουν την απορία τους από την έξαρση της φημολογίας που υποστηρίζει ότι «το "Παρτάλι" κόβεται».

Τον τελευταίο καιρό έχουν πολιορκηθεί να δώσουν τη δική τους απάντηση και αν παρατηρήσετε καλά τις δηλώσεις τους θα δείτε ότι κρατούν πάρα πολλές αποστάσεις και μιλούν γενικά για την κρίση που έχει χτυπήσει τη χώρα μας. «Έχει τις ίδιες πιθανότητες να κοπεί, όπως οποιαδήποτε άλλη σειρά. Βρισκόμαστε σε κρίση. Υπάρχει θέμα με το οικονομικό πλέον. Δεν έχει ανακοινωθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κοπεί, αλλά υπάρχει πάντα ο φόβος. Οπότε σίγουρα υπάρχει ένα καμπανάκι, μιας και όλα τα κανάλια έχουν ένα χρέος», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η τηλεοπτική σύντροφός του, Βασιλική Τρουφάκου, από την πλευρά της υποστήριξε: «Δεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση. Όπως είπε ο Γιάννη Τσιμιτσέλης, θα ακολουθήσει την τύχη και την πορεία της χώρας. Αν τα πράγματα του χρόνου είναι ακόμα πιο δυσμενή, πιθανότατα να πέσει έξω ο προγραμματισμός». «Χαίρομαι που τους έκανα να τσιτώσουν όλους», ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ ο σεναριογράφος της σειράς Λευτέρης Παπαπέτρου, ο οποίος είπε ότι η σειρά συνεχίζεται κανονικά. «Δεν έχουμε πρόβλημα και δεν νιώθουμε ότι υπάρχει πρόβλημα».

Πηγή: Περιοδικό YES!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου