Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ STEVEN SEAGAL ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!!! ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ!

Ο γνωστός και δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, «μάστερ» των πολεμικών τεχνών και θρύλος των ταινιών δράσης της δεκαετία του '90, Steven Seagal, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους για τα δρώμενα στην Ουκρανία.
«Ακούω αρκετή πολιτική ρητορική και ανοήτα σχόλια (από τους Αμερικάνους). Δεν ακούω την ρωσική άποψη. Και αυτό δεν είναι γιατί οι Ρώσοι δεν σχολιάζουν αλλά γιατί δεν ακούγονται!», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφέρεται στα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση, λέγοντας: «Εγώ αυτό που είδα στην Ουκρανία, είναι ότι μία κυβέρνηση δημοκρατικά και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες εκλεγμένη, ανατράπηκε από κάτι τύπους με ρόπαλα και πυρσούς που δεν ξέρω κι εγώ από πού βρέθηκαν εκεί πέρα!».
«Δήθεν αξιοπρεπή (αμερικανικά) ειδησεογραφικά κανάλια λένε και ξαναλένε, ότι είναι όπως όταν τότε που η Ρωσία επιτέθηκε στη Γεωργία. Αλήθεια; Μήπως να λέγατε την αλήθεια; Δεν επιτέθηκε η Γεωργία στη Ρωσία και η Ρωσία αντεπιτέθηκε;
Αυτό δεν έγινε πραγματικά; Ίσως ο κόσμος θα πρέπει να ενημερώνεται ή να σταματήσουν να λένε ότι τους λένε να πουν», απάντησε, ερωτηθείς για το κατά πόσο πιστεύει ότι τα ΜΜΕ της δύσης ενδυναμώνουν την ένταση μεταξύ των χωρών.
Προειδοποίησε, επίσης, ότι είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και πως «κανείς δε πρέπει να κριτικάρει τον Ομπάμα που δεν λαμβάνει στρατιωτική δράση».
Δείτε το βίντεο:

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου