Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ΓΚΑΟΥΚ!

Στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα και στην ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μαξίμου και του Προεδρικού Μεγάρου προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λόγω της επίσκεψης του γερμανού προέδρου, Γιόαχιμ Γκάουκ. 
"Μόνο στα μαξιλάρια σας και κλεισμένοι στο σπίτι σας μπορείτε να διαμαρτύρεστε" είπε ειρωνευόμενος την απόφαση της ΓΑΔΑ και της κυβέρνησης, ο Γιώργος Τράγκας. Ο δε κ. Δένδιας σε δηλώσεις του ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι δεν χρειάζονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας διότι τους ψήφισε ο λαός, οπότε εάν θέλει να διαμαρτυρηθεί μπορεί να εκφράζει την διαμαρτυρία του κάθε 4 χρόνα όταν ψηφίζει!!! 

Σήμερα λοιπόν το κέντρο θα είναι κλειστό!

Κλειστός από τις 13:30 θα είναι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται: «Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, λόγω της επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας του προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, κατά το χρονικό διάστημα από 08:00 ώρα της Πέμπτης 6 Μαρτίου 2014 έως και την 19:00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: 

  • Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου)-Ομήρου-δεξιά Ακαδημίας-αριστερά Κανάρη- πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου)-Καψάλη-δεξιά Ηροδότου-αριστερά Υψηλάντου-δεξιά Γενναδίου-πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής-Β.Κωνσταντίνου-Β.Όλγας-Β.Αμαλίας-αριστερά Φιλελλήνων-αριστερά Μητροπόλεως-δεξιά Βουλής-δεξιά Κολοκοτρώνη-αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου