Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!

ΕΝΑΣ ΒΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΑΛΩΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ!
Είναι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ και αποτελούν την προσωποποίηση της ανάπτυξης Σαμαρά την οποία ευαγγελίζεται από την πρώτη μέρα που εξελέγη Πρωθυπουργός!!!
Δείτε λοιπόν την ανάπτυξη ολοζώντανη μπροστά στα μάτια σας! Σαν ποντιακό ανέκδοτο που το διηγούμαστε και ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα του 2014 και...κλάψτε από...συγκίνηση για την ανάπτυξη Σαμαρά-Βενιζέλου: Ο ένας εργαζόμενος ανέβηκε να βιδώσει την λάμπα και οι άλλοι τρεις κρατάνε γερά την σκαλωσιά για να μην πέσει! Το ίδιος επανέλαβαν και στις άλλες λάμπες! 
Έτσι θα πάει η Ελλάδα μπροστά!
Και όλοι αυτοί που βλέπετε ιδρώσανε, κοπιάσανε και το μεροκάμματο το πήρανε κανονικά! 
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

6 σχόλια:

  1. Γελάσαμε πολύ!!! Χα χα χα!!! Μπράβο Σαχλαμαρά με την αναπτυξή σου!!!! Στις εκλογές του Μαϊου θα φατε πολύ αγγούρι και μαύρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φορούσαν και αντανακλαστικά γιλέκα, μην τυχόν και βγεί το τραίνο στην πλατεία, δεν τους δει και τους πατήσει. Α ρε κοπρίτες του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ.
    ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ !

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ,ΒΑΖΟΥΝ ΣΚΑΛΩΣΙΑ !!!!

    ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε όλοι άδικοι. Δεν βαστούσαν τη σκαλωσιά για να μην πέσει αλλά για να μην τους την κλέψουν ! Χώρια που όταν περνάει από κάτω το τραίνο, προκαλεί κραδασμούς και η σκαλωσιά τρέμει !! :):) :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε φιλε συμφωνω με το αρθρο αλλα τι ηθελες να κανουν δηλαδη; ενα συνεργειο που ειναι 4 ατομα, να ανεβουν και οι 4 επανω; κι εγω δουλεψα μια εβδομαδα μεροκαματα σε παρομοιο συνεργειο, ημασταν 4 ατομα και αν καποιος εκανε μια Χ δουλεια, οι αλλοι επρεπε να βλεπουμε. γκρινια γκρινια... πολυ γκρινια. σκατα ο σαμαρας δε λεω, αλλα ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή