Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ CALEXICO

Μπορεί η συνέντευξη τύπου στην οποία ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του νέου του κόμματος, «Το Ποτάμι», να απέτυχε να εντυπωσιάσει την πάντοτε.... απαιτητική κοινή γνώμη, ωστόσο οι πληροφορίες που συγκέντρωσε το «Κουλούρι» φαίνονται ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

Όπως μας μετέφερε στενός συνεργάτης του -πρώην πλέον- δημοσιογράφου, ο κ. Θεοδωράκης έχει ήδη συμφωνήσει να συνεργαστεί σε πολλαπλά επίπεδα με το γνωστό συγκρότημα των Calexico από την Αριζόνα των Η.Π.Α. Γνωστός φαν της μπάντας ο ίδιος, είχε επιλέξει προσωπικά το κομμάτι «Stray» για να ντύσει τους τίτλους αρχής της εκπομπής του, ενώ συχνά-πυκνά διάλεγε κι άλλα κομμάτια τους ως χαλί στις κατά καιρούς ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του. Ο θαυμασμός ωστόσο δεν ήταν μονόδρομος, αφού και τα μέλη του συγκροτήματος παρακολουθούσαν στενά τη δημοσιογραφική πορεία του νεόκοπου πολιτικού ενώ σε κάθε τους επίσκεψη στη χώρα μας επέλεγαν το εστιατόριο «Αλάτσι», ιδιοκτησίας Σταύρου Θεοδωράκη, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους ουρανίσκους τους. Σε μια από αυτές τους τις επισκέψεις είχε γίνει μεταξύ τύρου και αχλαδίου και η πρώτη γνωριμία μεταξύ των δυο πλευρών και έκτοτε κρατούσαν τακτικά επαφή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Μάλιστα, όπως μας μετέφεραν απόλυτα αξιόπιστες πηγές, το περιβόητο πια σακίδιο του κ. Θεοδωράκη περιελάμβανε πάντοτε μερικούς δίσκους των αγαπημένων του Calexico.

Φαίνεται μάλιστα πως ο κ. Θεοδωράκης συμβουλεύτηκε τους Calexico πριν κάνει το μεγάλο βήμα στην αρένα της πολιτικής, με το συγκρότημα να του υπόσχεται την αμέριστη συμπαράστασή του. Έτσι, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, οι Calexico θα πραγματοποιήσουν το «River Tour», με τα έσοδα να διατίθενται προς το ταμείο του κόμματος, ενώ δεν αποκλείεται ο ίδιος ο δημοσιογράφος ο οποίος φημίζεται για το ταλέντο του στο τραγούδι, να τους συνοδεύσει επί σκηνής σε κάποιες από τις συναυλίες. Παράλληλα, η μπάντα θα συνθέσει και θα ερμηνεύσει τον ύμνο του κόμματος, ενώ ήδη έχει συμφωνηθεί πως αν ο κύριος Θεοδωράκης καταφέρει να εισέλθει στη Βουλή, τότε πριν από κάθε του ομιλία, η μπάντα θα ερμηνεύει ζωντανά το «Stray» για να τον εμψυχώνει. Τέλος, οι πληροφορίες πως κάποια από τα μέλη του συγκροτήματος θα βρίσκονται και στο ψηφοδέλτιο του «Ποταμιού», δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

«Καλησπέρα, καλησπέρα. Δεν το περιμένατε ε; Ευχαριστώ τους Joey, John, Paul, Jacob, Martin και Volker για τη στήριξη τους. Είναι μόνο η αρχή», τόνισε λακωνικά ο Σταύρος Θεοδωράκης επιβεβαιώνοντας τις φήμες ενώ τέλος, η εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας των Calexico στη χώρα μας, Mαριαλέτα Λάμπρου αποκάλυψε πως ο νέος τους δίσκος θα φέρει το όνομα «Protagonists».
tokoulouri.com. paraskinjia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου