Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η "ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!

Ευχαριστούμε τον πατέρα Ιωάννη, υπεύθυνο του Ενοριακού Φιλόπτωχου της "Παναγίας Φανερωμένης" Χολαργού για την απάντηση που μας έστειλε αναφορικά με την άρρωστη αλλοδαπή που κείτεται καθημερινά στο πεζοδρόμιο της οδού Φανερωμένης. Η απάντησή του είναι εξαιρετικά λεπτομερής και δείχνει το ενδιαφέρον του ιερού ναού, ωστόσο η πρόσκλησή μας απευθύνεται και προς τον Δήμο αλλά και προς την Αστυνομία. Υπ'οψιν, μόλις της προτείναμε να καλέσουμε την Αστυνομία, η Στεφανία ετοιμάστηκε να σηκωθεί και να φύγει. Έδειχνε να φοβήθηκε. Πιθανόν λοιπόν κάτι να συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα. Δεν αποκλείεται και να προσποιείται!
Ιδού η απτάντηση του πατρός Ιωάννη.

Απάντηση από την ενορία  σου
κ Βραχιολίδη,

             Μου  έδωσαν τυπωμένα και  τα δύο  δημοσιεύματά σας σχετικά με την κυρία « Στεφανία» της οδού φανερωμένης  και  επιτρέψτε μου να  σας ενημερώσω υπεύθυνα σχετικά με τα  γραφόμενά σας. 
            Προ εξαμήνου διερχόμενος την οδό Φανερωμένης έτυχα ξαπλωμένη τη κυρία αυτή. Την πλησίασα και την ρώτησα τι χρειάζεται και μου είπε φάρμακα, ρούχα και φαγητό .
Της είπα να σηκωθεί και να έρθει αμέσως στο ναό  για να φροντίσουμε τα φάρμακά της ,  να την εντάξουμε στο καθημερινό συσσίτιο και να της προσφέρουμε και ενδύματα.  Η απάντησή της ήταν θα έρθω σε λίγο.
Ακόμα περιμένω…!
            Αργότερα  πριν τα Χριστούγεννα έμαθα από ενορίτη μας ότι υπάρχει  εκεί ξαπλωμένη και πάλι την πλησίασα και της είπα γιατί δεν ήρθες σε περίμενα  Δεν μου απαντούσε και στην επιμονή μου  και πάλι μου  είπε ότι θα έρθω σε λίγο
Ακόμα περιμένω…….!
          Στο πρώτο δημοσίευμά σας έστειλα την κ Αχλάτη μέλος του Δ.Σ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου που  της είπε  ότι την έστειλε ο παπάς από την εκκλησία για  να έρθει στο συσσίτιο να έρθει να πάρει ρούχα και να της αγοράσουμε τα φάρμακα,  και πήρε και πάλι την απάντηση ότι θα έρθει σε λίγο .
Ακόμα την περιμένω …..!
          Μέχρι σήμερα 5/2/2014,  δεν ήρθε ούτε στο ναό ούτε δέχθηκε  ΚΑΜΙΑ βοήθειά μας  Μάλλον προτιμά να είναι εκεί ξαπλωμένη.
           Εμείς πάντως που  σε 85 ανθρώπους προσφέρουμε τρόφιμα κάθε μήνα,,  σε 65 καθημερινά φαγητό , σε αρκετούς ενδύματα και επιπλέον 2.350 ευρώ κάθε μήνα σε αναξιοπαθούντες  την περιμένουμε  με αγάπη να της προσφέρουμε και τα φάρμακά της και ρούχα, και φαγητό.

 Υ.Γ. Η πληροφορία  σας  ότι έρχεται στο συσσίτιο της εκκλησίας είναι αναληθή.

Από το Ενοριακό Φιλόπτωχο της Φανερωμένης Χολαργού
 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

 Πρωτ. Ιωάννης Καλογερόπουλος 

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή