Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ “SS” ΩΣ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!!

ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!!!
Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο εκλεκτός των Γερμανών και της Μέρκελ Βενιζέλος σύρει τη χώρα μας σε επικίνδυνες ατραπούς, αφού μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής, τον εκτελούντα παράνομα χρέη «προέδρου» της Ουκρανίας Oleksandr Turchynov και τον Υπουργό Εξωτερικών Andrii Deshchytsia, προέβη σε εξοργιστικές δηλώσεις με τις οποίες παρέχει αναγνώριση στην παράνομη φιλοδυτική "κυβέρνηση" του Κιέβου, την οποία δεν αναγνωρίζει η Ρωσία και επιπλέον, τάσσεται κατά των ρωσικών κινήσεων στην περιοχή, κάνοντας λόγο για διατήρηση "εδαφικής ακεραιότητας" και των "υφιστάμενων συνόρων της Ουκρανίας". Παίζει ξεκάθαρα το παιχνίδι της Μέρκελ και των ΗΠΑ οι οποίοι χρησιμοποιούν τους νεοναζιστές και απογόνους των “SS” για να διαλύσουν τη Ρωσία. Ουσιαστικά ο Βενιζέλος γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα συμφέροντα της Ελλάδος και ενεργεί ως εντολοδόχος των Γερμανών και της Αμερικής.
Διαβάστε τις δηλώσεις Βενιζέλου και θα καταλάβετε:

«Η συνάντηση που είχα με τον προσωρινό Πρόεδρο της Ουκρανίας και με τον Υπουργό Εξωτερικών, ταυτοχρόνως, μου έδωσε την ευκαιρία να κατανοήσω καλύτερα την κατάσταση και να μεταφέρω το μήνυμα τόσο το ελληνικό, όσο και το ευρωπαϊκό.
Η Ελλάδα, ως προεδρεύουσα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και ως κράτος, στηρίζει την εδαφική ακεραιότητα, την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και τα υφιστάμενα σύνορα της Ουκρανίας, γιατί ασκούμε μια εξωτερική πολιτική αρχών που βασίζεται στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου.
Θέλουμε να υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια, για όλους τους πολίτες, θέλουμε η μεταβατική κυβέρνηση να είναι συμπεριληπτική όλων των πολιτικών δυνάμεων και όλων των περιφερειών της χώρας».
Η Μόσχα προειδοποιεί με διαρροές ότι "Μπορεί να επαναληφθεί και στην περίπτωση της Ελλάδας, το προηγούμενο της Ουκρανίας όπου καταργήθηκε η έκπτωση του 35% που είχε συμφωνηθεί, αφού η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ρωσία είναι παράνομη στην ουκρανική κρίση και στέλνει τον υπουργό Εξωτερικών της για να φωτογραφηθεί με τους αξιωματούχους της φιλοναζιστικής παράνομης κυβέρνησης του Κιέβου".
Ο απαράδεκτος Ε. Βενιζέλος, ενώ πανηγυρίζει διότι μπήκε στη φυλακή η «Χρυσή Αυγή» ως εγκληματική-νεοναζιστική οργάνωση, την ίδια ώρα σπεύδει να αναγνωρίσει ως «μεταβατική κυβέρνηση» τα εκτρώματα των “SS” που κατέλαβαν την εξουσία στην Ουκρανία και να φωτογραφηθεί με τα στελέχη της!!! Είναι σα να καταλάβουν στην Ελλάδα την εξουσία, παρανόμως και χωρίς εκλογές, οι νεοναζιστές και επειδή το γουστάρουν ΗΠΑ και ΕΕ να την αναγνωρίσουν ως νόμιμη κυβέρνηση, να το κάνουν γράφοντας στα ..αμελέτητά τους ολόκληρο τον πλανήτη. Κατά τον ίδιο τρόπο οι παγκοσμιοποιητές σήμερα γουστάρουν να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και να διαλύσουν την Κυπριακή Δημοκρατία νομιμοποιώντας την εισβολή του Αττίλα! Κι επειδή οι ΗΠΑ-ΕΕ παίζουν τα γεωστρατηγικά παιχνίδια τους  συνεργαζόμενοι ακόμα και με απογόνους του Χίτλερ, ο Βενιζέλος σπεύδει να γίνει πιόνι τους αδιαφορώντας για τα συμφέροντα της Ελλάδος!!! Αύριο-μεθαύριο ΗΠΑ και Μέρκελ που χρησιμοποιούν ως οργανέτο τους τον Βενιζέλο θα έρθουν και θα πουν: «Αφού εσείς αναγνωρίσατε ως κυβέρνηση αυτήν που παρανόμως κατέλαβε την εξουσία στην Ουκρανία, νομιμοποιήστε τώρα και το ψευδοκράτος των Τούρκων, ως ανεξάρτητο κράτος της Κύπρου»!!!

Αυτές είναι οι πολιτικές αθλιότητες του Ε. Βενιζέλου ο οποίος δεν εκφέρει λέξη για τη σωρεία παρανομιών των νεοναζιστών της Ουκρανίας σε βάρος των μειονοτήτων και δη των Ελλήνων της Ουκρανίας στους οποίους απαγορεύτηκε μέχρι και η χρήση της ελληνικής γλώσσας!  Κάνει την πάπια στα όσα συντελέστηκαν επί μήνες σε βάρος της νομίμως εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας και στα όσα διαπράττονται τώρα με σκοπό την τρομοκράτηση των μειονοτήτων και συνολικά του Ουκρανικού λαού, επικροτώντας τις παρανομίες της «φυτευτής» από ΗΠΑ-ΕΕ «κυβέρνησης» της Ουκρανίας, ζητώντας εγγυήσεις για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία που έχουν μακελέψει διαχρονικά τόσους και τόσους λαούς (βλέπε Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν κ.α)!
Ο Βενιζέλος ενεργεί σε βάρος της Ελλάδος και πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης γι’ αυτά τα πολιτικά εγκλήματά του!


 "Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου