Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! ΙΔΟΥ...

              
  «Τό ὑπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος» Σοφοκλής
EΘΝΙΚΟΣ  ΛΑΪΚΟΣ   ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ  «Ε.ΛΑ.Σ»
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ    ΚΙΝΗΣΗ    ΤΟΥ   ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
                       Εὐριπίδου 57 – 105 54 Ἀθήνα, Τηλ: 210 3250220
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Έλαβα το συνημμένο μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο οι ανά τον κόσμο οργανώσεις κατά του Ναζισμού, ξεσηκώνονται εναντίον της Ναζιστικής Ουκρανίας.
Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, οι εκεί Ναζί υποστηρίζονται από τη Νέα Τάξη (ΗΠΑ-Μέρκελ) και το ΝΑΤΟ.
Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για σχέδιο μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ-Γερμανίας για να διαμελίσουν την Ουκρανία ή πρόκειται για κίνηση ματ της Ρωσίας.
Το θέμα όμως είναι επίκαιρο γιατί οι Γερμανικές οφειλές αυτή τη στιγμή είναι στο μάτι του κυκλώνα, στις συζητήσεις των εκατοντάδων Πατριωτικών Ομάδων, οι οποίες βλέπουν έκπληκτες τον μεγαλύτερο προδότη όλων των εποχών, τον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, να κλωτσά εκτός του προγράμματος συζητήσεων το θέμα της οφειλής του κατοχικού Γερμανικού χρέους, τη στιγμή που ο Γερμανός Πρόεδρος πρόκειται να επισκεφτεί την Ήπειρο και να ενημερωθεί για την καταστροφή, από τους Ναζί χωριών, της περιοχής (μετράμε 98 ολοκαυτώματα)
Η δικαιολογία του ΥΠΕΞ ότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους δεν του έδωσε σαφή στοιχεία για το χρέος είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Κύριε Υπουργέ, ως ο κυρίαρχος Λαός, ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ να παραιτηθείς ή να αποπέμψεις το Νομικό Συμβούλιο για να μη σας λυντσάρει ο πληγείς Λαός.
Αν δεν έχεις τα στοιχεία, να σου δώσουμε τρεις επιστημονικές μελέτες, που καταλήγουν στο ίδιο περίπου αποτέλεσμα.
Το Γερμανικό χρέος ανέρχεται στα 305 δις ευρώ. Δεν μιλάμε για τις πολεμικές επανορθώσεις, αλλά ούτε για τα 98 ολοκαυτώματα.
Θέλετε μήπως να σας πούμε πόσα μας χρωστάνε; Το έχουμε και αυτό , αλλά αυτή η περίφημη επιτροπή υπολογισμού του Ελληνικού χρέους τι έχει κάνει; Μήπως είναι ΜΚΟ γι' αυτό δεν βγάζει ποτέ αποτέλεσμα; Αν θέλετε, μπορούμε επίσης να σας δώσουμε και την αποτίμηση όλων των κλαπέντων και καταστραφέντων αρχαιολογικών θησαυρών της Ελλάδος. (Σχετική παρουσίαση θα γίνει από τους κ.κ. Λεκάκη Γεώργιο και Γκούσκο Τζανέτο την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20)
Και δεν έφτανε αυτό, έρχεται η μεγαλύτερη προδοσία που συνέβη στα παγκόσμια χρονικά από κυβέρνηση κατά του Λαού της.
Εννοώ την συμφωνία Βενιζέλου με τη Γερμανία, ΗΠΑ και Ισραήλ  για τα πυρηνικά απόβλητα.
Την γενοκτονία ακολουθεί το ξεπούλημα, η διασπορά του φυτωρίου, ο διαμελισμός, η αρπαγή του ορυκτού πλούτου και τέλος μπαίνει η ταφόπλακα του Ελληνισμού στις περιοχές που έχει σχεδιασθεί να αυτονομηθούν υπέρ των ΗΠΑ και του Ισραήλ, ήτοι η Κεντρική Μακεδονία Ορυχεία Χαλκιδικής (Αμερικανική βάση ΗΠΑ στα Σκόπια), Βουνά Θεσπρωτίας (Αμερικανική Βάση ΗΠΑ στην Αλβανία), ποντισμός τοξικών Δυτικά της Κρήτης.
Παρακαλώ διαδώστε το παρών, ενημερώσετε τους μεγάλους σε ηλικία, γιατί τα ΜΜΕ το αποσιωπούν και οι μεγάλοι μόνο τα χαζοκούτια καταλαβαίνουν.
Συμπέρασμα η Νέα Τάξη με εργαλεία το Τραπεζικό σύστημα-ΗΠΑ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ–ΝΑΤΟ είναι ο μεγαλύτερος φασισμός που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.
Η Ελίτ της Νέας Τάξης έχει καταφέρει να εισαγάγει την ηθική και πνευματική κατάπτωση του ανθρώπου σαν τρόπο ζωής. Ο άνθρωπος, του 21ου αιώνα δεν έχει ηθικούς φραγμούς, αξίες, πιστεύω, οικογένεια, πατρίδα κλπ.
Η Ταϋλάνδη προτιμάται από τα στελέχη της Νέας Τάξης γιατί είναι ο παράδεισος των παιδόφιλων.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, το δεξί χέρι και σύμβουλος του ΓΑΠ, ομολόγησε με καμάρι στην TV ότι έχει πάει με πάνω από χίλιους άνδρες, είναι οροθετικός και έχει κάνει ταυτόχρονα έρωτα με δέκα άτομα. Τα γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτου έγιναν 16 και καμία δύναμις και ΟΥΔΕΙΣ  εισαγγελέας παρεμβαίνει. Αυτή  είναι η πρόοδος που περιμένουμε;
Κύριοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, το Σύνταγμα έχει καταργηθεί, ο Λαός ενταφιάζεται και ο Ελληνισμός εξαφανίζεται. Μήπως πιστέψατε στο παραμύθι ότι πρέπει να παραδώσετε τα κλειδιά της χώρας στον κατακτητή κατά τρόπο Δημοκρατικό;  Προσέξτε γιατί θα ενταχθείτε στους παρακάτω, δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για εσάς, αλλά ούτε για εμάς που γνωρίζουμε τον όρκο που δώσαμε.
Ανασυγκροτήστε τα δύο Σώματα Στρατού, εξοπλίστε τα ΤΕΑ, εντάξετε το θέμα των Λαθρομεταναστών σε ειδικό φορέα με απόστρατους που θα σας λύσουν το πρόβλημα. Τουλάχιστο να εντοπίσουν τους πράκτορες και τους επαγγελματίες δολοφόνους, να αξιολογήσουν, να ταξινομήσουν και να χρησιμοποιήσουν επωφελώς το εγκλωβισμένο ανθρώπινο δυναμικό, κλπ
Χρήματα υπάρχουν, ο ΥΠΕΞ προσφάτως χρηματοδότησε 170 παραρτήματα Lions……… νομίζετε ότι το θέμα έχει σχέση με τις εκλογές;
Όλα τα κόμματα, οι πολιτικοί, ΜΜΕ, ΜΚΟ, Ανώτατοι Δημόσιοι Υπάλληλοι οι οποίοι:
·      Στήριξαν και στηρίζουν τα μνημόνια
·      Ετάχθησαν υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ και στηρίζουν τώρα τον Αναστασιάδη.
·      Έλαβαν δώρα –χρηματίσθηκαν. Πχ. μέσω ΜΚΟ ή κάτω από το τραπέζι (200 βουλευτές βρέθηκαν σύμφωνα με την «‘ZOUGLA»  σε κατάσταση πληρωμών μεγαλοεπιχειρηματία) κλπ με συνέπεια να βλάψουν σοβαρά τα συμφέροντα της Πατρίδος
·      Επιμένουν να χρησιμοποιούν το πρόβλημα των Λαθρομεταναστών για να αποκομίζουν οφέλη (εκλογικά, χρηματικά κλπ)
·      Έβλαψαν την οικονομία, την ασφάλεια, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Υγεία, την Παιδεία κλπ
·      Επιμένουν στην νομισματική αιχμαλωσία και υποδούλωσή τους σε ένα αέναο χρέος.
Είναι υπόλογοι, θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν αυστηρά, θα δημευθούν οι περιουσίες τους και δεν θα υπάρξει έλεος γι' αυτούς.   Όλες οι παράτυπες συμβάσεις θα ακυρωθούν και όλα τα διαφυγόντα κέρδη και οι προκληθείσες ζημίες θα πληρωθούν από την Γερμανία, ΕΕ και το ΔΝΤ
Φτάνει πλέον η γενοκτονία
Έλληνες, μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε.

Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε την όλη προσπάθεια, να αναδείξουμε το όλο θέμα, ώστε η Χώρα μας να μη μετατραπεί από παράδεισο σε  κρανίου τόπο, τότε ζητούμε τη στήριξή σας, που θα μας την γνωρίσετε με μία ΘΕΤΙΚΗ απάντηση λήψεως του παρόντος.

Δια τον Ε.ΛΑ,Σ

Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος(ΕΑ)
6944325056


2 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΒΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥΔΩΡΟ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ PARTIES ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Ή ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ;
    ΟΧΙ , ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ .

    ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΚΛΑΝΟΠΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ .

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΓΙΑ ΤΟ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ, ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ .

    ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ .

    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ Ή ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ" , ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,
    ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ @@ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ !!!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ .

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ή Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ Ή Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Ή Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 2011 Ή ΟΛΟΙ ΜΑΣ .

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ,ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΣ,ΚΟΥΛΟΥΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγνωμη δεν καταλαβα το σχολιο να γινει οτι εγινε στην ουκρανια στην αιγυπτο και στην λυβιη.δηλαδη στημενες επαναστασεις αδιεξοδες που εξυπηρετουν τα συμφεροντα της παγκοσμιοποιησης.καθολικη σταση πληρωμων ολων των ελληνων για να πεση η ξενοδουλη κυβερνηση και ενωση ολων των αντημνημονιακων δυναμικων απο μικροοργανωσεις που θα σισπηρωθουν για να φτιαχτη ενα λαικο δημοκρατικο κινημα.κανενα κοματοσκυλο να μην εχει θεση και επιτελους να εστιασουμε σε αυτα που μας ενωνουν και οχι σε ανουσιες διαφωνιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή