Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η ΒΙΚΥ ΝΙΚΑΚΗ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ!

Μετά την άρνηση του Θανάση Βαλυράκη να συμμετάσχει ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, το όνομα της Βίκης Νικάκη έπεσε στο τραπέζι, με την ίδια να εκφράζει την επιθυμία της να διεκδικήσει τη Δημαρχία! 
Με δεδομένο ότι ο πρώην Δήμαρχος Σκούρτης άλλαξε άποψη και από τη στήριξη του Ηλία Αποστολόπουλου υιοθετεί πλέον την αυτόνομη κάθοδο του ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού στις εκλογές, το όνομα της Βίκυς Νικάκη εμφανίζεται ως το επικρατέστερο. Ήδη ακούγεται έντονα και μέσα από την Τοπική ΠΑΣΟΚ ότι η δημοτική σύμβουλος θα είναι η εκλεκτή υποψήφια Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ σε Παπάγου-Χολαργού. 
Όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν. Και μάλλον το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει για να καταγράψει την εκλογική του δύναμη ως πολιτικό βαρόμετρο για την περιοχή μετά την καθίζηση που έχει υποστεί σε πανελλήνιο επίπεδο. Θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις του και την διείσδυση που έχει στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. 

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ρε φίλε η Νικάκη πότε κατέβηκε ξάνα και βαρέθηκες ?? γέρους δεν θέλετε, νέους δεν θέλετε , τελικά τι θέλετε ούτε εσείς δεν ξέρετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kala plaka kaneis? vazei apo tote poy genithike i nikaki. kai mas les pote katevike ksana? plaka exete

      Διαγραφή
  3. Μετά το "Ποτάμι", μας ήρθε και το τσουνάμι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή