Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς διαδηλωτές από εργατικά σωματεία προσκείμενα στο ΠΑΜΕ είναι συγκεντρωμένοι και κατευθύνονται στο Υπουργείο Οικονομικών.
Πριν από λίγο στη διασταύρωση Σταδίου και Ομήρου κοντά στην πλατεία Συντάγματος σημειώθηκαν μικροεπεισόδια, όταν οι διαδηλωτές έσπασαν τον φραγμό που είχε στήσει η αστυνομία,στο πλείσιο των μέτρων για την επίσκεψη του Γερμανού Γιόακιμ Γκάουκ στην Αθήνα. 
Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και προσπάθησε να εμποδίσει τους διαδηλωτές, αλλά ορισμένοι κατάφεραν να περάσουν και να κατευθυνθούν στο Υπουργείο Οικονομικών. Κλειστό από τη 1.30 το μετρό του Συντάγματος.
ep-araxni
2047625-1
2047627
epeis-araxni
Αυτήν την ώρα κλειστή είναι η οδός Σταδίου.
epeisodia5-araxni
epeisodia4-araxni
epeisodia2-araxni
epeisodia-araxni
Όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, προπηλακίστηκε και τραυματίστηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μπάμπης Αγγουράκης.
Το ΚΚΕ καταδίκασε την επίθεση στον βουλευτή χαρακτηρίζοντας μάλιστα αυταρχική και προκλητική τη στάση της κυβέρνησης εναντίον της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν σήμερα συνδικάτα.
pame12
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
Το ΚΚΕ καταδικάζει την αυταρχική και προκλητική στάση της κυβέρνησης εναντίον της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν σήμερα συνδικάτα, διεκδικώντας μέτρα προστασίας των ανέργων. Αφού αρχικά η ηγεσία του υπουργείου εργασίας έγραψε στα «παλιά της παπούτσια» την προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσωπεία των σωματείων στο υπουργείο εργασίας, στη συνέχεια η αστυνομία, υλοποιώντας την αυταρχική απόφαση για απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, επιτέθηκε στους ανέργους που επιχείρησαν να φτάσουν στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντηθούν με κάποιον από την κυβέρνηση. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι δεκάδες χτυπημένοι διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μπάμπης Αγγουράκης. Ο αγώνας θα συνεχιστεί για την προστασία των ανέργων και όλων των εργαζομένων, που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική, ενάντια στον κυβερνητικό αυταρχισμό και την κοροϊδία.
Πανελλαδικό συλλαλητήριο ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΟΛΜΕ στις 13:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος
Πανελλαδικό συλλαλητήριο ενάντια στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις διοργανώνουν στις 13:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος η ΟΛΜΕ και η ΠΟΕ – ΟΤΑ.
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των καθηγητών στο συλλαλητήριο, η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας (11 – 2 μ.μ. και 2 – 5 μ.μ.).
Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ ζητεί άμεση ανάκληση όλων των διαθεσιμοτήτων, επανατοποθέτηση όλων των διαθέσιμων στους χώρους δουλειάς, άμεση επιστροφή των σχολικών φυλάκων στα σχολεία και αναγνώριση ασφαλιστικών – συνταξιοδοτικών της 5ετούς προϋπηρεσίας των σχολικών φυλάκων.
 e-reportaz.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ ΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ,ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΤΟ ΜΥΤΟΥΛΙΝΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ;
    MEDIA ;

    HELLO .......ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή