Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 1980, ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 1960!!!

Η απόλυτη συμφορά και το ολοκαύτωμα της οικονομίας συντελείται στα χέρια των Τσίπρα-Καμμένου...

Όπως αναφέρει το news247.gr, το Χρηματιστήριο Αθηνών καίγεται, με τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου να εξαερίζονται λίγο πριν τεθούν σε εφαρμογή τα σχέδια για την πώληση των κόκκινων δανείων τους σε funds, αλλά και πριν αρχίσει ο νέος γύρος μείωσης προσωπικού τους με προγράμματα εθελούσιας εξόδου, σε μια προσπάθεια να καλυφθεί μεγάλο μέρος των απαιτήσεων για περιορισμό του προσωπικού που προκύπτει από τα σχέδια αναδιάρθρωσης.
AdTech Ad

Η υποχρέωση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών είναι να μειώσουν το ανθρώπινο δυναμικό κατά 4.300 άτομα και αναμένεται ότι μέσα στους επόμενους μήνες, δηλαδή εντός του πρώτου εξαμήνου, θα ανακοινωθούν εθελούσιες έξοδοι για περίπου 2.000 άτομα. Μέχρι τότε οι μετοχές τους βομβαρδίζονται και μόνο τη Δευτέρα αυτή της Eurobank καταγράφει πτώση άνω του 27%, με τις Πειραιώς και ΕΤΕ να ακολουθούν με πτώσεις άνω του 25% και με τη μετοχή της Alpha στο -15,44%.
Η οικονομία πλέον βρίσκεται -μέσω του χρηματιστηρίου- στα επίπεδα του 1980, οι δε μισθοί βρίσκονται στα επίπεδα του 1960!

1 σχόλιο: