Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ: "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΑΚΟΥΤΕ;"!

Για σήμερα Τετάρτη 10/02/2016 έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί το θέμα των βιαιοπραγιών εναντίον ανηλίκων μαθητών στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από αίτημα τεσσάρων φορέων Γονέων, των 3 Λυκείων....


Παπάγου-Χολαργού και του 1ου Γυμνασίου Χολαργού που είχε τα πρώτα θύματα.

Οι επιθέσεις έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Νοεμβρίου και παρά τη διάσταση και τη δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα συνεχίζονται ακόμη και με περιστατικό μόλις το περασμένο Σάββατο, στον παράδρομο της Μεσογείων, στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς του Χολαργού, γύρω στις 10 το βράδυ.

Οι γονείς είναι αναστατωμένοι, τόσο εκείνοι που έζησαν κάποιο περιστατικό όσο κι κείνοι που φοβούνται ότι αν το πράγμα ξεφύγει, μετά θα είναι πολύ αργά για όποια παρέμβαση. Γι' αυτό και προβλέπεται να δώσουν σήμερα το απόγευμα δυναμικό "παρών" στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ως συμβολική διαμαρτυρία, αλλά κυρίως για να ακούσουν και να πιέσουν με την παρουσία τους ώστε η αποψινή συζήτηση να έχει κάποια αποτελέσματα, με άμεσες λύσεις και παρεμβάσεις.

Η γονεϊκή κοινότητα του Δήμου μας, η πολυπληθέστερη κοινωνική ομάδα της πόλης, αυτή τη φορά μάλλον αγρίεψε, γιατί μέχρι τώρα διεκδικούσε το βάψιμο των τάξεων και το χτίσιμο νέων κτιρίων, τώρα όμως ζητά το απόλυτα αυτονόητο: την ασφάλεια των παιδιών και την ψυχική τους ηρεμία.

Το θέμα είναι πρώτο στην ημερήσια διάταξη και προβλέπεται να ξεκινήσει η συζήτηση του γύρω στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Χολαργού, ακριβώς απέναντι από το σημείο που έγινε το δεύτερο ιδιαίτερα βίαιο περιστατικό του Δεκεμβρίου σε μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.

πληροφορίες myxolargos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου