Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΘΟΡΥΒΟΣ"!

Ο Μπάμπης Αλεξόπουλος (φωτό) πέρασε από τον χώρο εργασίας του...


Μάκη Βραχιολίδη και αφού του ευχήθηκε περαστικά, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στον αγώνα του Υμηττού (τον ευχαριστούμε), αναφέρθηκε στο δημοσίευμά μας για την εφημερίδα "Θόρυβος" η οποία για μια ακόμη φορά εμφανίζεται ως κομματικό όργανο του Δημάρχου (φιλοξενεί 19 φωτογραφίες του στο τελευταίο τεύχος), όπου και αναφερθήκαμε στη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου κατά την οποία ήταν παρών και ο ίδιος ο Μπάμπης Αλεξόπουλος. Λέγαμε λοιπόν ότι στη συνέντευξη εκείνη υπήρχαν 3 εκπρόσωποι της εφημερίδας Θόρυβος: ο εκδότης Γ. Παπαγεωργίου, ο Ν. Κακανάτσας και ο ίδιος ο Μπάμπης Αλεξόπουλος.
Ο Μπάμπης Αλεξόπουλος μάς δήλωσε: "Εγώ δεν παραβρέθηκα στη συνέντευξη τύπου ως εκπρόσωπος της εφημερίδας Θόρυβος, αλλά ως σύμβουλος της Δημοτικής κοινότητας Χολαργού, μια και έχω εκλεγεί τοπικός σύμβουλος στις εκλογές του 2014"! 
Πράγματι, όπως φαίνεται και από το αρχείο του Δήμου, ο Μπάμπης Αλεξόπουλος είναι εκλεγμένος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αποστολόπουλου. 
Στο τελευταίο όμως τεύχος του "Θορύβου" ο Μπάμπης Αλεξόπουλος αρθογραφεί στην εφημερίδα και μάλιστα, όπως μας δήλωσε, θα συνεχίσει να αρθογραφεί. 
Όταν όμως ο Δήμαρχος διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, μήπως, λέμε μήπως δημιουργούνται περίεργοι συνειρμοί και εντυπώσεις για το αντίθετο, όταν ο στενός του συνεργάτης αρθογραφεί ως συνεργάτης του "Θορύβου"; 
Την ερώτηση δεν την κάνουμε εμείς, ούτε μας ενδιαφέρει καμιά απάντηση. Μας την έχουν κάνει αναγνώστες μας και μάλιστα την υποβάλλαμε και στον ίδιο τον Μπάμπη Αλεξόπουλο ο οποίος μας απάντησε: "Όχι, δεν είμαι συνεργάτης του Θορύβου. Εσείς θα δημοσιεύατε άρθρο μου στην εφημερίδα σας;"
Δεν πιστεύουμε να έχετε καμία αμφιβολία επ' αυτού κύριε Αλεξόπουλε. Εδώ, δημοσιεύουμε τα πάντα και αρθρογραφούν όποιοι θέλουν. Δεν αποκλείουμε κανένα παρά μόνο υβριστές κουκουλοφόρους! 


9 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΤΠΟΥ" ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙ ; ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΤΑ 300 !!!! ΟΙ ΠΑΠΑΓΟΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΓΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!! Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φίλος σου ο Τίγκας τι γνώμη έχει για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και για την εγκληματικότητα στον Δήμο μας όπου ΛΑΘΡΟ ΠΙΘΗΚΟΙ έχουν κατακλέψει χιλιάδες συμπολίτες μας τα τελευταία χρόνια και δεν μιλάει κανείς εκτός ελαχίστων . Ένας υποψληφιος Δήμαρχος πρέπει να έχει άποψη για όλα τα προβλήματα του Δήμου μας και όχι να κάνει το κορόιδο για να μην τον πουν ρατσιστή τα πουσταριά του ΣΦΥΡΙΖΑ . Δ.Κ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ . Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΛΙΑΚΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΠΑΡΙΣΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας κανείς επικεφαλής παράταξης δεν έχει το ανάστημα να πάρει θέση γιατί στο ξσναλέω φοβάται ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ . Δεν θέλουν να τους πουν ρατσιστές . Σε λίγο καιρό θσ φέρουν και στον Δήμο μας Αφγανούς ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΑΙΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κσι ο Τίγκας και οι άλλοι θα σκύψουν το κεφάλι . Δεν υπάρχουν σήμερα φίλοι .....

      Διαγραφή
  4. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Παρασκευή έρχονται τα τρακτέρ στην Αθήνα σε έναν ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ . Οι αγρότες είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ αυτής της χώρας . Εάν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Τσίπρας Καμμένος καταφέρουν και τους διαλύσουν η χώρα θα βρεθεί στην κόλαση και τα ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ θα είναι θανάσιμα για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . Έχουν κάνει την Ελλάδα ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΙΣΛΑΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ οι ΑΛΗΤΕΣ . Κινδυνεύει με ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας Αξιωματικός Εν Ενεργεία η Εν Αποστρατεία δεν έχει το θάρρος να γρλαψει δυο λόγια και να ξεσηκώσει τον κόσμο . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ....... ΟΥΤΕ ΗΡΩΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . Οι περισσότεροι είναι ΣΚΥΦΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ . Γιατί άραγε ο Δήμος Παπάγου Χολαργού να έχει πέντε υποψήφιους Δήμαρχους από την κεντροδεξιά ίδια παράταξη : Ένας δεν φτάνει : Ο εχθρός είναι αυτά τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ οι ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που έχουν κάνει την όμορφη Πατρίδα μας ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ της Γης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αξιωματικοί με πέντε κιλά "@@@..ίδια" έχουν πεθάνει φίλε δυστυχώς. Όλοι σήμερα κοιτάζουν τη τσέπα και το βόλεμα. Η πατρίδα ξεπουλήθηκε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χολαργός είχε και έχει δεκάδες πατριωτικές φωνές ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . Ο Παπάγος ούτε μια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να καταλάβουμε,στην ΠΡΑΒΔΑ ή στον ΘΟΡΥΒΟ αρθρογραφεί ο κ. Αλεξόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή