Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙΓΚΑΣ: "ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΥ"!

Δελτίο Τύπου 9

                                                               10 Φεβρουαρίου  2016



Τελευταία Ελπίδα

Για Μη Κατάργηση του Αστυν.Τμήματος Παπάγου

Χάθηκε από τη Στάση του Δημάρχου

Με την ευχή να υπάρξει λύση έστω την τελευταία στιγμή, παραβρέθηκα στη συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016,όπως άλλωστε δημόσια είχε δεσμευθεί η παράταξή μας, η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση...



Κατά την συζήτηση επισήμανα  ότι η συνένωση των Αστυνομικών Τμημάτων Παπάγου και Χολαργού έχει ως κύρια αιτία την οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας και κατ΄επέκταση και η Αστυνομία. Ακόμη δηλώθηκε και από το Δήμαρχο ότι η απόφαση συνένωσης των Αστυνομικών Τμημάτων δεν είναι  τελεσίδικη.

 Πρότεινα λοιπόν στο Δήμαρχο να επισκεφθούμε όλοι μαζί, με επικεφαλής τον ίδιο, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να τον ενημερώσουμε ότι είναι δυνατόν να διατεθεί για την στέγαση του ΑΤ Παπάγου κάποιο από τα δημοτικά κτίρια που υπάρχουν στον Παπάγο. Ενδεικτικά αναφέρω ένα μέρος του κτιρίου του παλαιού Δημαρχείου στο οποίο υπάρχουν ελεύθεροι χώροι με πλήρη υποδομή. Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε, πως αφού η συγχώνευση είναι βέβαιο ότι θα γίνει, να κοιτάξουμε το προσωπικό που θα μετακινηθεί από το Α.Τ. Παπάγου να πάει όλο στο Α.Τ. Χολαργού.

Την ίδια ακριβώς πρόταση έκανα στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10 Φεβ. 2016, σαν μια ύστατη προσπάθεια. Μάταια όμως.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η θέση του Δημάρχου ήταν λάθος για τους εξής λόγους:
α. Η απόφαση συνένωσης των Α.Τ. δεν έχει ακόμη εκδοθεί.
β. Το θέμα κατά βάθος είναι οικονομικό.
γ. Μια πρόταση προσφοράς χώρου στέγασης του Α.Τ. Παπάγου ΔΩΡΕΑΝ, ίσως το Υπουργείο την έβλεπε θετικά.
δ.Υπάρχουν και κάποιοι –λίγοι- άλλοι Δήμοι που με αυτό τον τρόπο αγωνίζονται.
ε. Στο τέλος-τέλος ας απέρριπτε την πρότασή μας ο Υπουργός. Δεν θα χάναμε τίποτε παραπάνω από ότι χάνουμε τώρα.

         Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και ο επικεφαλής της Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, θεωρούμε ότι η ασφάλεια των συμπολιτών μας και της περιουσίας τους με έμφαση στις ευαίσθητες ομάδες ( νεαρά άτομα, μαθητές, ηλικιωμένοι, μοναχικά άτομα κλπ. ) είναι ιδιαιτέρως σοβαρό ζήτημα και με την δέουσα σοβαρότητα πρέπει να αντιμετωπισθεί από την Δημοτική Αρχή.

Τα κρούσματα επιθέσεων εναντίον μαθητών που τελευταία είναι σε έξαρση, καθώς και τα καθημερινά περιστατικά εγκληματικότητας στην άλλοτε φιλήσυχη και ασφαλή πόλη μας, δείχνουν ότι η ήπια τακτική  που έχει υιοθετήσει η Δημοτική Αρχή, που  αντιμετωπίζει το πρόβλημα με καθαρώς διαχειριστική λογική και με επικοινωνιακούς όρους, δεν αποδίδουν.

Η Δημοτική Αρχή επιβάλλεται να αντιληφθεί ότι η ασφάλεια στην πόλη μας πρέπει να αντιμετωπισθεί με ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο σχέδιο  το οποίο πρέπει να έλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε δημόσια συζήτηση. Χρειάζεται λοιπόν:



ΑΓΩΝΑΣ-ΠΙΕΣΗ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

2 σχόλια:

  1. Για τους εγκληματίες δολοφόνους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που έχουν ρημάξει και σκοτώσει πολλούς συμπολίτες μας γιατί δεν λες λέξη Στρατηγέ : Πόσους έχουν ληστεύει έξω από τις τράπεζες και σε πόσα σπίτια έχουν μπει ληστεύοντας τα πάντα βιάζοντας μικρά παιδιά . Στρατηγός είσαι πάρε από τα ΑΤ Χολαργού και Παπλαγου τα δελτία καταγραφής εγκληματικών πράξεων του περασμένου Δεκεμβρίου και δώστα στην δημοσιότητα να δεις τι έχει να γίνει . Εάν θέλεις και δεν φοβάσαι τους συριζαίους πες μας και για τον νόμο Παρασκεύοπουλου που αποφυλάκισε δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς εγκληματλιες ; Αυτά Στρατηγέ γιατί δεν τα είπες εχθές στο ΔΣ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Στρατηγοί με @@@@ίδια πέθαναν δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή