Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

46ΧΡΟΝΟΣ "ΠΟΤΙΖΕ" ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΝ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ!

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ;
Ένας 46χρονος, ο οποίος επί τρία συνεχή χρόνια εξανάγκασε την εν....

διαστάσει σύζυγό του να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.
Ο συλληφθείς εξέδιδε την 34χρονη γυναίκα με την οποία έχει δύο παιδιά να εκδίδεται σε ξενοδοχεία αλλά και σε σπίτια πλούσιων πελατών του στην Αθήνα από τους οποίους κέρδιζε μεγάλα ποσά. Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς αυτό γινόταν από τον Δεκέμβριο του 2013 έως σήμερα με απειλές, σωματική και ψυχολογική βία σε βάρος της.
Ο 46χρονος, γνωστός ναυπηγός με συναφείς δραστηριότητες, μεταξύ άλλων οργάνωνε ομαδικά όργια παίρνοντας από τους συμμετέχοντας χρήματα για τη συμμετοχή. Πρωταγωνίστρια σε πολλά από αυτά ήταν η εν διαστάσει σύζυγός του, στην οποία ενίοτε έδινε ένα μέρος των κερδών. Ο συλληφθείς είχε ακόμα τρεις Έλληνες συνεργούς - μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, που φέρεται να οργάνωνε όργια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα βόρεια προάστια- και έναν Αλβανό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, για να κάμψει τις αντιστάσεις της 34χρονης την εξανάγκαζε σε χρήση κοκαΐνης. Τον Οκτώβριο του 2015 την οδήγησε σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων όπου μαζί με δύο άτομα την βίασαν κατ’ εξακολούθηση.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η όμορφη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τον 46χρονο και έφυγε από την πολυτελή κατοικία τους στον Διόνυσο Αττικής. Στις 8 Φεβρουαρίου 2016 η 34χρονη την ίδια μέρα απευθύνθηκε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων εξιστορώντας με λεπτομέρειες τον «Γολγοθά» της και πως είχε γίνει υποχείριο των ορέξεων του εν διαστάσει συζύγου της. Μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη ο 46χρονος και οι συνεργοί του. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας, της μαστροπείας, του βιασμού και της απειλής καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
news247.gr (τίτλος-μεσότιτλος: δικοί μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου