Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 35 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ! ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι περισσότεροι βουλευτές....

δυσκολεύονται να υπερασπιστούν το ασφαλιστικό, ενώ σε πιο δεινή θέση βρίσκονται εκείνοι που εκλέγονται σε αγροτικές περιοχές. Άλλωστε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, δεν είναι μυστικό ότι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους της κυβέρνησης είναι οι 35 βουλευτές της επαρχίας που έχουν αρχίσει να αυτονομούνται.
Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, η αυτονόμηση προέκυψε όταν επισκέφθηκαν τις εκλογικές τους περιφέρειες και συνειδηοποίησαν το μένος ακόμα και των δικών τους ψηφοφόρων. Στο Μέγαρο Μαξίμου ελπίζουν ότι την κρίσιμη στιγμή κι αυτοί οι βουλευτές θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Για καλό και για κακό όμως συνεργάτες του πρωθυπουργού τους διαμηνύουν σε κάθε τόνο ότι σε περίπτωση διαφωνίας θα πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους.
Στην ομάδα των βουλευτών που αντιδρούν στο ασφαλιστικό φέρονται να είναι οι κκ. Χρήστος Καραγιαννίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Άννα Βαγενά, Βασιλική Κατριβάνου και Νίνα Κασιμάτη.
Πάντως, κυβερνητική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα, ότι τελικά οι διαφωνούνται θα ψηφίσουν. «Τραβάτε με κι ας κλαίω» λένε χαρακτηριστικά.
crashonline.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου