Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ… ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙKΤΥΟ!!! ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ!!! ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ...

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Το Ισλαμικό Κράτος πλασάρει προς πώληση κομμένα κεφάλια απίστων, τα οποία βλέπουν οι χρήστες στα βίντεο αποκεφαλισμού τους, για… 350 δολάρια το καθένα, καθώς τα έσοδα της τρομοκρατικής οργάνωσης αρχίζουν και μειώνονται.
Οι τρομοκράτες της ISIS όπως φαίνεται δεν αρκούνται στον αποκεφαλισμό των θυμάτων τους, αλλά συρρικνώνουν τα κεφάλια τους ...

πουλώντας τα στη συνέχεια διαδικτυακά έναντι χιλιάδων δολαρίων δήθεν για προσπάθειες οικονομικής ανάκαμψης του χαλιφάτου.
ΦΟΤΟ1Ένας Αμερικανός πάστορας, ο Harry Walther, που έβγαλε το θέμα στην δημοσιότητα, πιστεύει ότι η οργάνωση προσπαθεί να βγάλει κέρδος από τις φρικτές δημόσιες εκτελέσεις που διεξάγει τακτικά για να τιμωρήσει αυτούς που δεν ακολουθούν τους αυστηρούς κανόνες της.
παστορασΌπως φαίνεται οι Τζιχαντιστές έχουν προβεί σε πολλές δημόσιες εκτελέσεις και αφού αποκεφάλισαν χιλιάδες αιχμαλώτους και «άπιστους», το τρομοκρατικό γκρουπ έχει πλέον ένα μεγάλο αριθμό κεφαλιών στοκ προς… πώληση!!!
ΦΟΤΟ2Οι υπεύθυνοι του ISIS έχουν εργαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε τα κεφάλια να αξίζουν πολλά λεφτά και πωλούνται, όπως ανέφερε ο πάστορας, σε αρρωστημένους συλλέκτες.
ΦΟΤΟ3Ένα λόγος γι αυτό είναι ότι η ISIS έρχεται αντιμέτωπη με την περικοπή των μισθών της κατά το ήμισυ και με μια αυξανόμενη επιδημία της γρίπης των χοίρων σε όλη την περιοχή.
Ο πάστορας Walther λέει πως οι αυτοί οι «περίεργοι αγοραστές» είναι γνωστό ότι πληρώνουν περισσότερο από 350 δολάρια για ένα συρρικνωμένο κεφάλι. Μάλιστα!!!ΦΟΤΟ4Η απελπισμένη αυτή προσπάθεια για αύξηση των εσόδων του ISIS, έχει σαν αιτία την μεγάλη καταστροφή των πετρελαιοπηγών τους από τους βομβαρδισμούς των Ρώσων και άλλων, με αποτέλεσμα την οικονομική καταστροφή τους.
Φανταστείτε τι έχει να συμβεί μόλις έρθουν όλοι αυτοί και στις χώρες μας και αρχίσουμε να βλέπουμε μέχρι και κεφάλια συγγενών μας να πωλούνται διαδικτυακά, καθώς αυτό θεωρείται σαν απόλυτα θεμιτό, με κέρδη που θα πηγαίνουν όλα στην ISIS και τους μαχητές της!
Αλήθεια το αναλογίζεστε ???
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου